Skip to main content

Χιονογιορτές στο Μπόροβετς απο 235,00

Χιονογιορτές στο Μπόροβετς

22/12 23/12 και 3/1      4 και 5 μερες

1η ημέρα: Αθήνα - Μπόροβετς

Αναχώρηση 06:00 για Βουλγαρία και με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο πανέμορφο Μπόροβετς και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4*. Δείπνο.

2η ημέρα: Μπόροβετς - Μονή Rila - Μπλαγκόεβγκραντ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο από όλα τα βουλγαρικά ορθόδοξα μοναστήρια, το προστατευόμενο από την Unesco μοναστήρι Rila. Βρίσκεται σε κοιλάδα στη νότια πλαγιά της οροσειράς Ρίλα και φημίζεται για την αρχιτεκτονική του, τις εικονογραφίες και την ιστορία του. Θα συνεχίσουμε για το Μπλαγκόεβγκραντ, όπου χρόνος για περίπατο, μεσημεριανό φαγητό και αγορά τοπικών προϊόντων στο πεζοδρομημένο κέντρο με τη διατηρημένη αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα, πολλά εστιατόρια, καφέ κ.α. Επιστροφή στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Χαλαρώστε στο spa center, με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα και jacuzzi. Το βράδυ, δείπνο.

3η ημέρα: Μπόροβετς (περιήγηση πόλης) - Σόφια

Πρωινό σε μπουφέ περιήγηση στην πόλη που μας φιλοξενεί για να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων το χιονοδρομικό της κέντρο, ένα από τα καλύτερα της χώρας. Έπειτα θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα, την επιβλητική Σόφια. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το ναό του Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια θα δούμε το μεγαλύτερο πάρκο της Σόφιας το Borisova Gradina με τα σιντριβάνια και τα μεγάλα δέντρα για να φθάσουμε μέχρι την περίφημη γέφυρα των αετών. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ σε εορταστική ατμόσφαιρα θα μας παρατεθεί το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν και διασκέδαση με φολκλορικούς χορούς και μουσική από DJ.

4η ημέρα: Μπόροβετς - Φιλιππούπολη

Χριστουγεννιάτικο πρωινό και αργά αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη. Ξενάγηση στην παλιά πόλη που είναι ένας λαβύρινθος από πλακόστρωτα δρομάκια ανάμεσα σε ρωμαϊκά ερείπια. Θα αρχίσουμε από το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο, θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα από το λοφίσκο Μπουνάρντζικα και θα συνεχίσουμε γα τον καθεδρικός ναό της Παναγίας, το Τέμενος Τζουμαγιά στην ομώνυμη πλατεία, το υδραγωγείο, την Ρωμαϊκή Αγορά, και την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Επιστροφή. Το βράδυ δείπνο.

5η ημέρα: Μπόροβετς - Σαντάνσκι - Αθήνα

Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε για το Σαντάνσκι κοντά στα σύνορα. Χρόνος για βόλτα στον εμπορικό πεζόδρομο και στη συνέχεια διέλευση των συνόρων. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 4 ήμερης εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα - Μπόροβετς

2η μέρα: Μπόροβετς - Σόφια

3η μέρα: Μπόροβετς - Φιλιππούπολη

4η μέρα: Μπόροβετς - Μονή Rila – Αθήνα

 

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή /

Ρεβεγιόν µε φολκλορικούς χορούς

EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Θεοφάνεια

4 µέρες

23-26 Δεκ.

5 µέρες

22-26 Δεκ.

4 µέρες

3 - 6 Ιαν.

Δίκλινο

275

325

235

3ο άτοµο ως 12 ετών

165

185

145

Μονόκλινο

375

455

335

Δίκλινο Suite 1 χώρου

295

355

255

3 άτοµο

255

315

225

3 άτοµο ως 12 ετών

165

185

145

4 άτοµο ως 12 ετών

205

245

185

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4* στο Μπόροβετς Βουλγαρίας • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Εορταστικό Ρεβεγιόν 24/12 στο Club House του ξενοδοχείου με DJ και παραδοσιακούς φολκλορικούς χορούς • Ξεναγήσεις Σόφιας και Φιλιππούπολης με επίσημο ξεναγό • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.