Skip to main content

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Πασχαλιά 2014 Οδικώς και Αεροπορικώς από 269 και 379

Πασχαλιά Πολυτελείας στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΟΦΙΑ - ΒΙΤΟΣΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟλΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Πάσχα, Πρωτομαγιά και Ιούνιος, 5 ημέρες, οδικώς και αεροπορικώς

Οδικώς

1η μέρα: Αθήνα - Σόφια

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τον Προμαχώνα. Διέλευση των συνόρων και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τη πρωτεύουσα Σόφια. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο SOFIA BALKAN HOTEL 5* (www.luxurycollection.com/sofia) στη καρδιά της πόλης ή στο KEMPINSKI 5* (www.kempinski.com). Δείπνο.

2η μέρα: Εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα

Πρωινό μπουφέ και σήμερα θα επισκεφτούμε το βουνό ρίλα με το ομώνυμο Μοναστήρι και το μουσείο του με τα ανεκτίμητα ιστορικά & θρησκευτικά κειμήλια, όπως το Μεσαιωνικό Πύργο του Χρέλιο και τα Ξυλόγλυπτα αριστουργήματα, το παρεκκλήσι της "Μεταμόρφωσης του Χριστού" κα. Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση στις ανέσεις του ξενοδοχείο ή για συμφέρουσες αγορές στα καταστήματα της περιοχής. Το βράδυ δείπνο και παρακολούθηση του Επιταφίου.

3η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή στη Φιλιππούπολη

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Φιλιππούπολη. Πεζοί περιήγηση στη γεμάτη μνήμες παλαιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και τα πανέμορφα παλιά αρχοντικά. Θα δούμε το σπίτι-μουσείο του Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Αγ. Κων/νου & Ελένης, το Ελληνορωμαϊκό θέατρο κα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα & νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Σόφια. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Θείας λειτουργίας και εν συνεχεία Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο με μαγειρίτσα σύμφωνα με τη τοπική παράδοση, κόκκινα αυγά & άλλα εδέσματα.

4η μέρα: Σόφια & Βίτοσα

Πρωινό μπουφέ και γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Το επιβλητικό Μουσείο Αλεξάντερ Νέφσκι με τους χρυσούς τρούλους, το Πανεπιστήμιο, η εκκλησία της Αγίας Σοφίας είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε. Αργότερα (καιρού επιτρέποντος) ανάβαση με τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) στο βουνό -πάρκο Βίτοσα με το υπέροχο ορεινό τοπίο και τη φαντασμαγορική θέα στη πόλη της Σόφιας. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με αρνιά σε παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης με κρασί & φολκλορικό πρόγραμμα με τραγούδια, χορό & μουσική! 5η μέρα: Σόφια - Σαντάνσκι - Αθήνα. Πρωινό & νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Αθήνα, αφού προηγουμένως επισκεφτούμε τη πανέμορφη λουτρόπολη Σαντάνσκι κοντά στα Ελληνικά σύνορα, γνωστή για τα ιαματικά νερά της αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στο πεζόδρομο της. Εν συνεχεία, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ, άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βράδυ με τις ωραιότερες αναμνήσεις από τη μοναδική αυτή εκδρομή. Σημειώσεις: 1. ή σειρά των εκδρομών / περιηγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς να παραλειφθεί τίποτα. 2. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η επίσκεψη στη ρίλα θα αντικατασταθεί με επίσκεψη στο γραφικό Μπόροβετς.

 

Αεροπορικώς

1η μέρα: Αθήνα - Σόφια & Βίτοσα

Πρωινή συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για τη Σόφια με AEGEAN AIRLINES. Άφιξη, ξενάγηση πόλης & ανάβαση με τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) στο βουνό -πάρκο Βίτοσα. Δείπνο.

2η μέρα: Εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα

Πρόγευμα μπουφέ και εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα. Δείπνο & παρακολούθηση του Επιταφίου.

3η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή στη Φιλιππούπολη

Πρωινό μπουφέ και ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Φιλιππούπολη. Αναστάσιμη Θεία λειτουργία. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο με μαγειρίτσα σύμφωνα με τη τοπική παράδοση, κόκκινα αυγά & άλλα εδέσματα.

4η μέρα: Σόφια

ήμέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με αρνιά σε παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης με κρασί & φολκλορικό πρόγραμμα με τραγούδια, χορό & μουσική!

5η μέρα : Σόφια - Αθήνα.

Πρωινό. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής προς Αθήνα.

 

 

Τιμές κατ' άτομο

Οδικώς 5 ημέρες - Αναχωρήσεις 17 και 18 Απριλίου, 1 Μαΐου, 5 και 6 Ιουνίου

 

Sofia Balkan

Kempinski

Δίκλινο

285

269

3ο άτομ εώς 12 ετών

259

240

Μονόκλινο

449

434

 

Αεροπορικώς 5 ημέρες - Αναχωρήσεις 17 Απριλίου και 5 Ιουνίου

 

Sofia Balkan

Kempinski

Δίκλινο

399

379

3ο άτομ εώς 12 ετών

329

309

Μονόκλινο

535

515

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΣΟΦΙΑ-ΑΘΗΝΑ µε AEGEAN AIRLINES για το αεροπορικό πρόγραμμα • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο κεντρικό & υπερπολυτελές αρχοντικό SOFIA BALKAN HOTEL 5*Lux ή στο KEMPINSKI ZOGRAFSKI 5* • Μπουφέ πρόγευμα και γεύμα ή δείπνο καθημερινά, ήτοι ημιδιατροφή • Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα & κόκκινα αυγά (μέρος ημιδιατροφής) • Πασχαλινό γεύμα με αρνιά σε παραδοσιακή ταβέρνα με κρασί & φολκλορικό πρόγραμμα (μέρος ημιδιατροφής) • Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας • ΔΩΡΕΑν είσοδος στο Health Club του ξενοδοχείου • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου για το αεροπορικό πρόγραμμα, είσοδοι μουσείων / αρχαιολογικών χώρων, αχθοφορικά, κόστος τελεφερίκ στη Βίτοσα, φιλοδωρήματα και ό,τι δεν αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα ή είναι προαιρετικά.

Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων 135 ευρώ περίπου.