Skip to main content

ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 από 380,00

κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη,

Σάββατο & Κυριακή

4 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η μέρα: Αθήνα – Ζάγκρεμπ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & απογευματινή πτήση για τη πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ. Άφιξη, μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

2η μέρα: Ζάγκρεμπ, ξενάγηση

Πρόγευμα και σήμερα η πόλη μας καλεί (περιπατητικά) να την ανακαλύψουμε, ξεκινώντας από την Άνω Πόλη περπατώντας σε μοναδικά λιθόστρωτα σοκάκια. Θα δούμε υπέροχα κτίρια, εμπορικά καταστήματα, παραδοσιακά cafe, ενώ στην υπαίθρια αγορά του Dolac ξεχωρίζουν ποικιλόμορφα λουλούδια, ενώ θα υπάρχει στάση στον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της Αναλήψεως, την Αρχιεπισκοπή με το Προεδρικό Μέγαρο, τη Βουλή και άλλα           κυβερνητικά κτίρια. Θα βρεθούμε στην πολυσύχναστη οδό Tkalciceva, με πληθώρα από μικρά εστιατόρια και καταστήματα πριν πάρουμε το δρόμο για τη σύγχρονη Κάτω Πόλη. Εκεί θα θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Μάρκου, το Εθνικό Θέατρο, όμορφες πλατείες, πάρκα, σπουδαία κτίρια του 19ου και του 20ού αιώνα & καταστήματα μόδας.

 

3η μέρα: Ζάγκρεμπ, (προαιρετική εκδρομή στη Λιουμπλιάνα)

Πρόγευμα και σήμερα ακολουθήστε προαιρετικά (κόστος ατομικό) εκδρομή στη λιλιπούτεια πρωτεύουσα της Σλοβενίας, που χαρακτηρίζεται για τις ομορφιές και τη μοναδική της ατμόσφαιρα. Περιπλανηθείτε στην πριγκιπική αυτή πόλη, όπου ο ομώνυμος ποταμός της Ljubljanica τη διαιρεί σε δύο μέρη & χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική μπαρόκ & βιενέζικη αρχιτεκτονική της. Σημαντικό αξιοθέατο της πόλης αποτελεί το μεσαιωνικό κάστρο της σκαρφαλωμένο σε λόφο, από όπου η θέα της πόλης με τις κόκκινες στέγες είναι εκπληκτική. Χρησιμοποιώντας το υπερσύγχρονο γυάλινο τελεφερίκ (κόστος ατομικό) θα σας μεταφέρει στη παλιά πόλη με τον καθεδρικό ναό του Αγ. Νικολάου με τον πράσινο τρούλο και τα δίδυμα καμπαναριά του, το Δημαρχείο, γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια & πληθώρα από παραδοσιακά café, εστιατόρια & μικρά μαγαζάκια. Ενδιαφέρον επίσης είναι η τριπλή γέφυρα Tromostovje  και η γειτονική πλατεία Presernov που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους ντόπιους, ενώ ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί η υπαίθρια αγορά της πόλης. Τέλος, όσο αφορά τη σλοβένικη γαστρονομία δοκιμάστε ντόπια κρέατα συνδυαστικά με αλμυρές & γλυκές εκδοχές.

 

 

4η μέρα: Ζάγκρεμπ – Αθήνα

Πρόγευμα και τελευταίο πρωινό στη διάθεση σας για να αποχαιρετήσετε το Ζάγκρεμπ,ένα κρυμμένο ταξιδιωτικό μυστικό στην καρδιά των Βαλκανίων. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

 

 

Ξενοδοχείο

Jadran Hotel 3*

Κατ’ άτομο σε δίκλινο

380 €

Μονόκλινο

495 €

Παιδικό έως 11 ετών

350 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αεροπορικά εισιτήρια με Croatia Airlines

3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 3*

Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο

Ελληνόφωνη (περιπατητική) ξενάγηση πόλης

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι αεροδρομίων €150

φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων  

Κόστος αποσκευής 23 κιλά 40€ το άτομο

Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Τελικό ημερήσιο πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, επίσημων αργιών/εορτών.