Skip to main content

Η μεγάλη Ρουμανία , Τρανσυλβανία, Βουκουρέστι Καλοκαίρι 2020 από 739,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 26/7, 9/8, 23/8, 20/9 

8 ΗΜΕΡΕΣ

 


Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

1η ημέρα: Αθήνα – Βουκουρέστι – Σινάια (κάστρο Πέλες) – Μπρασόβ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βουκουρέστι, την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το άλλοτε «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης». Άφιξη στο Βουκουρέστι και άμεση αναχώρηση οδικώς για τη μεσαιωνική πόλη Σινάια, που βρίσκεται στην καρδιά της Ρουμανίας. Η ορεινή αυτή πόλη-θέρετρο αποκαλείται -όχι άδικα- το «μαργαριτάρι των Καρπαθίων» και είναι πράγματι μία από τις πιο όμορφες γωνιές της ρουμανικής γης. Χάρη στην πανέμορφη τοποθεσία της, την πλούσια ιστορία της -όντας η πατρίδα πολλών βασιλιάδων της χώρας- και τις πολλές εναλλακτικές προτάσεις για μια «απόδραση» από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, η Σινάια αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς ντόπιων και ξένων τουριστών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Κάστρο Πέλες, ένα αναγεννησιακό στολίδι, θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου, του 1ου βασιλιά της Ρουμανίας, αλλά και κατοικία διαφόρων ρουμανικών μοναρχικών οικογενειών. Βρίσκεται κοντά στη Σινάια, στη μεσαιωνική οδό που συνδέει την Τρανσυλβανία και τη Βλαχία και κατασκευάστηκε μεταξύ των ετών 1873 και 1883. Το κάστρο αυτό έχει περισσότερα από 160 δωμάτια και είναι χτισμένο από ξύλο, πέτρα, τούβλα και μάρμαρα. Οι 7 βεράντες του είναι διακοσμημένες με αγάλματα, μάρμαρα και πέτρινες βρύσες. Το πολυτελές εσωτερικό του είναι επίσης πλούσια διακοσμημένο με έργα ζωγραφικής, αγάλματα, κεραμικά, κρύσταλλα, βιτρό κ.λπ. Συνεχίζουμε για το Μπρασόβ, μία πόλη του 18ου αιώνα, από τις σημαντικότερες της Τρανσυλβανίας, της ιστορικής ορεινής περιοχής της χώρας, που το όνομά της σημαίνει «πέρα από το δάσος». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Μπρασόβ – Μπραν – Μπρασόβ (Μαύρη Εκκλησία, επίσκεψη στον Πύργο του Δράκουλα)

 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Μπραν και τον περίφημο Πύργο (κάστρο) Μπραν. Το κάστρο αυτό με τη δαιδαλώδη αρχιτεκτονική κατασκευάστηκε το 14ο αι. ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Βρίσκεται κουρνιασμένο στην κορυφή ενός λόφου, στα σύνορα Τρανσυλβανίας - Βλαχίας και από το 1947 λειτουργεί ως μουσείο. Είναι γνωστό ως «Πύργος του Δράκουλα», προς τιμήν του χαρακτήρα του Δράκουλα του Μπραμ Στόκερ. Υπάρχει πάντως σύγχυση μεταξύ του Δράκουλα και του Βλαντ Γ’ Τσέπες (Παλουκωτή), ηγεμόνα της Βλαχίας, δεδομένου ότι τα δύο πρόσωπα δεν ταυτίζονται. Το πρώτο είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και το δεύτερο δεν έχει να κάνει με το Δράκουλα. Το Κάστρο Μπραν ονομάστηκε «Κάστρο του Κόμη Δράκουλα» πριν από περίπου 3 δεκαετίες, όταν οι τουρίστες που έφταναν στην Τρανσυλβανία, ψάχνοντας ίχνη του Δράκουλα, είδαν το κάστρο αυτό και φαντάστηκαν ότι έμοιαζε με το κάστρο που περιγράφεται στο βιβλίο του Στόκερ ως «Κάστρο του Κόμη Δράκουλα». Επιστροφή στο Μπρασόβ, για να ξεναγηθούμε στην πόλη. Το Μπρασόβ, περιβάλλεται  από τα Καρπάθια Όρη και είναι η 7η μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας. Πόλη πλούσια, ζωντανή, υπήρξε εμπορικό πέρασμα των Τευτόνων στην επαρχία της Τρανσυλβανίας, δεσπόζει στο κέντρο της Ρουμανίας και διατηρεί ακόμη την τευτονική της παράδοση. Το Μπρασόβ μπορεί να υπερηφανεύεται για τα πάντα: δυναμική σύγχρονη ζωή, γοητεία που έρχεται από τα παλιά και συναρπαστικό φυσικό τοπίο. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε την Παλιά Πόλη και τη γοτθικού ρυθμού Μαύρη Εκκλησία, που είναι η μεγαλύτερη της Ρουμανίας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, χτισμένη μεταξύ των ετών 1363 και 1480. Η ονομασία οφείλεται στο σκούρο χρώμα των τοίχων, αποτέλεσμα μιας πυρκαγιάς του 1689. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μπρασόβ – Πρέιμερ – Λάκουλ Ρόσου – Γκούρα Χουμορουλούι

 

Πρωινή αναχώρηση από το Μπρασόβ με κατεύθυνση προς το βορρά της Ρουμανίας. Πρώτος μας σταθμός, λίγο έξω από το Μπρασόβ, το Πρέιμερ όπου θα επισκεφθούμε το Καστρομονάστηρο του Πρέιμερ, μια οχυρωμένη εκκλησία του 13ου αιώνα. Ο ναός χτίστηκε από Τεύτονες Ιππότες περίπου το 1240 και για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αποτέλεσε, μαζί με το περιβάλλον χωριό, ένα ασφαλές οχυρό για τους κατοίκους της περιοχής κατά τη διάρκεια επιδρομών. Η εκκλησία, μαζί με το χωριό, ανακηρύχθηκε από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Συνεχίζουμε για την Ερυθρά Λίμνη (Lakul Rosu), μια όμορφη λίμνη που σχηματίστηκε μετά την κατάρρευση της βουνοπλαγιάς μετά από σεισμό, το 1838. Από εδώ συνεχίζουμε για την Γκούρα Χουμορουλούι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Γκούρα Χουμορουλούι – Ζωγραφιστά Μοναστήρια Μπουκοβίνα – Πιέτρα Νεάμτ

 

Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα περίφημα ζωγραφισμένα μοναστήρια της Μπουκοβίνα. Από το «αρχιπέλαγος» των μοναστηριών επισκεπτόμαστε τα σημαντικότερα, όπως το Βορονέτς, το Μολντοβίτσα και το Σουτσεβίτσα. Οι ζωγραφισμένοι εξωτερικοί τους τοίχοι αφηγούνται αποσπάσματα της ζωής του Χριστού και των Αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, έχουν εικόνες με Αγγέλους και Δαίμονες, εικόνες από τον Ουρανό και την Κόλαση. Οι μοναστηριακές εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στον κατάλογο της ΟΥΝΕΣΚΟ με τους τόπους παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Μετά το πέρας της επίσκεψής μας συνεχίζουμε για την Πιέτρα Νεάμτ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Πιέτρα Νεάμτ – Σιγκισοάρα

 

Αναχώρηση με προορισμό μας την πανέμορφη Σιγκισοάρα, μια όαση αρχιτεκτονικής και ιστορίας, γενέτειρα του Βλαντ Τέπες, του περίφημου Δράκουλα των Καρπαθίων. Το κέντρο της πόλης περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η ακρόπολή της παραμένει επιβλητική και άθικτη από το 12ο αι. έως και σήμερα. Χτισμένη από Σάξονες εμπόρους, αποτελεί εξαίρετο παράδειγμα οχυρωμένης μεσαιωνικής πόλης που διαδραμάτισε σημαντικό στρατηγικό και εμπορικό ρόλο για αρκετούς αιώνες. Άφιξη και βόλτα στην παλιά πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον Πύργο του Ρολογιού, την Εκκλησία του Λόφου, το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Δράκουλας κ.ά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Σιγκισοάρα – Σίμπιου – Βουκουρέστι

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το θρυλικό Σίμπιου, το οποίο  θεωρείται από τις ομορφότερες πόλεις της Ρουμανίας. Ιδρύθηκε το 12ο αιώνα και έχει καταφέρει να διατηρήσει την ατμόσφαιρα της μακράς ιστορίας του, που αντικατοπτρίζεται σε μια πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά. Το κέντρο της πόλης περιλαμβάνει πολυάριθμα διατηρητέα κτίρια. Το μεσαιωνικό της φρούριο χωρίζεται σε δύο μέρη, στην Πάνω και την Κάτω Πόλη, και επέζησε στους δύο παγκόσμιους πολέμους αλλά και στο κομμουνιστικό καθεστώς. Η πόλη έχει πολλά σημεία ενδιαφέροντος, γεωγραφικής και πολιτισμικής αξίας, όπως το ορεινό θέρετρο Paltinis, τα βουνά Fagaras και τα γύρω χωριά, όπως και δύο μεγάλα μουσεία. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την κεντρική της θέση στη χώρα, την καθιστούν ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό. Το 2007 το Σιμπίου ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης μαζί με το Λουξεμβούργο και η χρονιά αυτή έκανε την πόλη γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στην πόλη θα δούμε την Πλατεία Γκρίβιτσα -τον πυρήνα της παλιάς μεσαιωνικής πόλης- θα εντυπωσιαστούμε από τα γοτθικά κτίσματα που έχουν ανεγερθεί στα θεμέλια των παλαιών οχυρών και θα θαυμάσουμε την Καθολική Εκκλησία, τον ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό και την Πλατεία Χουέτ με την Ευαγγελική Εκκλησία περιτριγυρισμένη από πέντε πύργους αλλά και το Παλιό Δημαρχείο. Η πόλη διαθέτει και το Υπαίθριο Εθνογραφικό Μουσείο Astra, το οποίο θα επισκεφτούμε. Περιλαμβάνει 340 κτίρια αναμεσά τους ανεμόμυλους, νερόμυλους και ελαιοτριβεία.

Μετά την περιήγησή μας στην πόλη, συνεχίζουμε οδικώς για το Βουκουρέστι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Βουκουρέστι (περιήγηση, Κοινοβούλιο, Παλιά Πόλη)

 

Σήμερα θα περιηγηθούμε στην πόλη του Βουκουρεστίου  στην οποία συνυπάρχουν κτίρια της μπελ επόκ, της αρ ντεκό, της αναγέννησης και του μπαρόκ με κτίρια που μαρτυρούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Τσαουσέσκου. Υπάρχουν επίσης περισσότερες από 100 εκκλησίες διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών. Θα περπατήσουμε στην Παλιά Πόλη του Βουκουρεστίου και θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα αυτής της πόλης των αντιθέσεων, μεταξύ των οποίων το «Παλάτι του λαού», δηλαδή το «Παλάτι του Τσαουσέσκου με τα χιλιάδες δωμάτια», το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Επίσης θα δούμε το λαμπρό Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα οικοδομημάτων, που αποτελείται από το Παλάτι του Πατριαρχείου, την κατοικία του πατριάρχη και τον Καθεδρικό Πατριαρχικό Ναό και το οποίο βρίσκεται στη θέση ενός παλιού μοναστηριού. Διασχίζοντας τις φαρδιές λεωφόρους, τις τεράστιες πλατείες, τα εντυπωσιακά ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα επιβλητικά δημόσια κτίρια θα περάσουμε από την Πλατεία της Επανάστασης, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία της επανάστασης ενάντια στο καθεστώς του Τσαουσέσκου. Το βράδυ ακολουθεί δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο με φολκλορική παράσταση. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Βουκουρέστι - Μογκοσοάια – Σναγκόβ – Βουκουρέστι – Πτήση επιστροφής

 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για μία επίσκεψη στο Παλάτι της Μογκοσοάια (περίπου μία ώρα από το Βουκουρέστι), ένα ανάκτορο των αρχών του 18ου αιώνα χτισμένο στο χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό ύφος «Μπρανκοβένεσκ», δηλαδή το Ρουμάνικο αναγεννησιακό στυλ. Το παλάτι φέρει το όνομα της χήρας του Βογιάρου Μόγκος, στον οποίο ανήκε η γη. Η ιστορία του ανακτόρου και των ανθρώπων που έζησαν εδώ είναι συναρπαστική. Λίγο πριν το τέλος του ταξιδιού μας, θα επισκεφθούμε το νησάκι Σναγκόβ, στην ομώνυμη λίμνη, όπου σύμφωνα με την παράδοση βρίσκεται θαμμένος ο Βλαντ Τέπες (χωρίς ποτέ να έχει εξακριβωθεί). Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο Βουκουρέστι και το αεροδρόμιο της πόλης για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

  • Στην αναχώρηση 23.08 η διαμονή την 5η ημέρα πραγματοποιείται στο Σίμπιου (αντί της Σιγκισοάρα)
  • Στην αναχώρηση 20/09, η διαμονή την 3η ημέρα γίνεται στην Πιέτρα Νεάμτ (αντί της Γκούρα Χουμορουλούι)

Highlights

  • Ανακαλύπτουμε τη μεσαιωνική πόλη Σινάια, στην καρδιά της Ρουμανίας.
  • Διαμένουμε στο Μπρασόβ, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Τρανσυλβανίας.
  • Γνωρίζουμε το «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης», το Βουκουρέστι.
  • Περιηγούμαστε στο κέντρο του Βουκουρεστίου με τις φαρδιές λεωφόρους, τις τεράστιες πλατείες, τα εντυπωσιακά ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα επιβλητικά δημόσια κτίρια, τις λίμνες και τα πάρκα.
  • Ανακαλύπτουμε τα μοναδικά ιστορικά μνημεία (Πύργος Κόμη Δράκουλα, Παλάτι Πέλετ) και μαθαίνουμε τους θρύλους που τα συνοδεύουν.
  • Απολαμβάνουμε από κοντά τα περίφημα Ζωγραφισμένα Μοναστήρια στην ευρύτερη περιοχή της Μπουκόβινα.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/7/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 739€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 739 € 250 €
  Twin Room 739 € 250 €
  Triple Room 739 € 250 €
  Single Room 979 € 250 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  9/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 739€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 739 € 250 €
  Twin Room 739 € 250 €
  Triple Room 739 € 250 €
  Single Room 979 € 250 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 739€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 739 € 250 €
  Twin Room 739 € 250 €
  Triple Room 739 € 250 €
  Single Room 979 € 250 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/9/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 739€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 739 € 250 €
  Twin Room 739 € 250 €
  Triple Room 739 € 250 €
  Single Room 979 € 250 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βουκουρέστι – Αθήνα.
  • Πολύ καλά ξενοδοχεία 4*, 5* (στο Μπρασόβ, το Hotel Aro Palace 5*).
  • Ημιδιατροφή καθημερινά. Περιλαμβάνεται ένα δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο με φολκλορική παράσταση (στο Βουκουρέστι) ως μέρος της ημιδιατροφής.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES)    περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:
    250 €.
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους(32€ περίπου).

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 960

26/07/2020

ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

08:40

10:15

Α3 963

02/08/2020

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΘΗΝΑ

20:50

22:25

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 960

09/08/2020

ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

08:40

10:15

Α3 963

16/08/2020

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΘΗΝΑ

20:50

22:25

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 960

23/08/2020

ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

08:40

10:15

Α3 963

30/08/2020

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΘΗΝΑ

20:50

22:25

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 960

20/09/2020

ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

08:40

10:15

Α3 963

27/09/2020

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΘΗΝΑ

20:50

22:25