Skip to main content

ΓΙΟΡΤΙΝΟ 2018-19 ΠΑΡΙΣΙ με MAΓΕΥΤΙΚΗ DISNEYLAND! απο 538,00

ΠΑΡΙΣΙ με διαμονη στη disneyland

5,6,7 μερες
17, 22, 29 Νοεμβρίου
06, 14, 21, 22, 23, 26, 27, 29 Δεκεμβρίου
02, 03 Ιανουαρίου


ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – ΚΗΠΟΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ -ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ – ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ (προσθετουμε καρτες εισοδων)

1. ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός μας. Μεταφορά στην πόλη και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια πανοραμική ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού. Η κοσμοπολίτικη πόλη γίνεται πιο εντυπωσιακή την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς είναι γιορτινά στολισμένη! Θα ξεκινήσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό όπου θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα αμέτρητα σπιτάκια τύπου chalet που έχουν στηθεί για την χριστουγεννιάτικη αγορά. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι γιορτινά φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ (Πλατεία Ομονοίας), το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις πολυσύχναστες λεωφόρους GrandsBoulevards, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η επιβλητική NotreDame (Παναγία των Παρισίων) καθεδρικός γοτθικού ρυθμού, με τα περίφημα γλυπτά και το εντυπωσιακό βιτρώ, το Πάνθεον, οι πολύχρωμοι κήποι του Λουξεμβούργου, η περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. To βράδυ βγείτε μια βόλτα και θαυμάστε τις χριστουγεννιάτικες φωταψίες: ξεχωρίζει η λεωφόρος Champs-Elysées, που είναι στολισμένη κατά μήκος της, από την Αψίδα του Θριάμβου (ArcdeTriomphe) μέχρι την Πλατεία της Ομονοίας (PlacedelaConcorde). Τα στολισμένα με χιλιάδες λαμπιόνια δέντρα σε συνδυασμό με τις πανέμορφες στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων, κάνουν τη λεωφόρο ίσως το πιο διάσημο και εντυπωσιακό σημείο της πόλης.

2. ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – KHΠΟΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα απολαύσουμε την ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό. Τα ανάκτορα-πρότυπο των περισσοτέρων παλατιών στην Ευρώπη μας περιμένουν. Θα επισκεφτούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των καθρεφτών, μήκους 70 μέτρων. Στις οροφές και στους τοίχους δεσπόζουν οι τοιχογραφίες και άλλα διάφορα έργα τέχνης από τους καλύτερους ζωγράφους της Ευρώπης εκείνης της εποχής, με ανεκτίμητη αξία. Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών είναι γνωστά και για τους τεράστιους κήπους του μαζί με πολλά συντριβάνια και αγάλματα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου, θα ξεκινήσουμε με τους πανέμορφους Κήπους που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Μουσείο (Κήπους Κεραμικού - JardindeTuileries), και περπατώντας ανάμεσα στα δέντρα και στα λουλούδια θα φτάσουμε στην είσοδο του Λούβρου. Εκεί θα απολαύσουμε μια ξενάγηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου με περισσότερα από 30 χιλιάδες εκθέματα και περισσότερους από 10 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο! Θα ξεναγηθούμε στην Ελληνική και στη ρωμαϊκή πτέρυγα και θα δούμε μεταξύ άλλων και τις τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Επιπλέον θα θαυμάσουμε πίνακες της Αναγέννησης, έργα νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μουσείο Αρωμάτων Fragonard, που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο του 19ου αιώνα, όπου θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε την τέχνη των γαλλικών αρωμάτων. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος, ο ξεναγός μας θα σας δώσει οδηγίες για τις μετέπειτα κατ’ιδίαν προαιρετικές σας δραστηριότητες. Βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης και μπορείτε να κάνετε βόλτα στα καταστήματα ή αν θέλετε μπορείτε να ανεβείτε στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Αϊφελ και αν θέλετε περπατήστε μέχρι το μεγαλοπρεπές αλλά και κομψό ατσάλινο δημιούργημα. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Μουσείο d’Orsay, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1898 ως κτήριο κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Εκεί στεγάζονται εκθέματα γλυπτικής, ζωγραφικής, αντικειμένων έργων τέχνης (Objetsd' Art), αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και γραφικών τεχνών. Το βράδυ, για να θυμάστε για πάντα τη βραδινή ζωή του Παρισιού, σας προτείνουμε (προαιρετικά) να παρακολουθήσετε το φαντασμαγορικό σώου του ParadisLatin, στο θέατρο που το έχει σχεδιάσει ο Άιφελ, με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες χορεύτριες, με παραδοσιακό γαλλικό χορό καν-καν, ζογκλέρ, και διασκεδαστικό showman…

3. ΠΑΡΙΣΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ - ΑΓΟΡΕΣ – ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Σήμερα γευτείτε την γιορταστική ατμόσφαιρα της πόλης! Επισκεφτείτε μια από τις πολλές χριστουγεννιάτικες αγορές που ξεφυτρώνουν σε διάφορα σημεία του Παρισιού. Χωριά του Άη Βασίλη και παραδοσιακά μικρά ξύλινα σπιτάκια που πωλούν γιορτινά διακοσμητικά, χειροτεχνίες, δωράκια αλλά και λιχουδιές, περιμένουν μικρούς και μεγάλους στα φαντασμαγορικά Ηλύσια Πεδία και φυσικά στο Τροκαντερό με θέα στον Πύργο του Άιφελ, όπου λειτουργεί και παγοδρόμιο.Θα βρείτε πολλά πράγματα να αγοράσετε, από χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπισκότα και λιχουδιές, μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα. Περιπλανηθείτε ανάμεσα στις ζεστές ξύλινες καλύβες με συντροφιά μια κούπα ζεστή σοκολάτα ή ένα ποτήρι vinchaud (ζεστό κρασί). Επίσης μπορείτε να γνωρίσετε τη γοητευτική αγορά του Παρισιού. Αξίζει να επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα GalleriesLafayette και Printemps αξιοποιώντας και τις εκπτωτικές κάρτες που σας έχουμε δώσει. Οι βιτρίνες τους είναι τόσο εντυπωσιακά στολισμένες που θυμίζουν πανέμορφο θεατρικό σκηνικό, με ζωηρά χρώματα και κινούμενες φιγούρες! Στο εσωτερικό των GalleriesLafayette θαυμάστε το εντυπωσιακό πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζει το εσωτερικό του κτιρίου από κάτω έως την κορυφή! Εναλλακτικά περιπλανηθείτε στην γοητευτική περιοχή Μαραί (Marais) στη δεξιά όχθη του Σηκουάνα. Εκεί βρίσκεται το μοντέρνο και διάσημο CentreGeorgesPompidou (ή αλλιώς Beaubourg), το Μουσείο Σύγχρονης & Μοντέρνας Τέχνης. Στους 3 πρώτους ορόφους φιλοξενείται βιβλιοθήκη, ενώ το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης βρίσκεται στον τέταρτο και πέμπτο όροφο. Εκθέτονται έργα των Πικάσο, Νταλί Καντίνσκι και πολλών άλλων, ενώ στην μπουτίκ θα βρείτε πολλά αντικείμενα για αναμνηστικά και δώρα. Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια θα δείτε κάποια από τα παλαιότερα κτίρια και αρχοντικά που σώζονται στο Παρίσι, με κατεύθυνση στην αριστοκρατική Πλατεία των Βοσγίων, όπου βρίσκεται το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ. Εκεί θα βρείτε όμορφα καφέ, υπέροχους κρυφούς κήπους και πρωτοποριακές γκαλερί. Συνεχίστε για ποτό ή φαγητό σε κάποιο από τα όμορφα bistrot, μπαράκια και boites της περιοχής.

4. ΠΑΡΙΣΙ - ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας και αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, τα πάρκα της Disneyland. Το DisneylandPark που εγκαινιάστηκε το 1992 και φέτος κλείνει 25 χρόνια! , διαθέτει 4 μαγικούς ‘κόσμους’, την Χώρα της Φαντασίας, την Χώρα της Ανακάλυψης, την Χώρα της Περιπέτειας και τη Χώρα των Συνόρων, όλα γεμάτα διασκεδαστικά θεάματα! Το δεύτερο πάρκο WaltDisneyStudios εγκαινιάστηκε το 2002 και προφέρει θεάματα σχετικά με τις κινηματογραφικές ταινίες. Τα 2 αυτά πάρκα δημιουργήθηκαν σ’ ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ’ ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Για κάτι πιο ενδιαφέρον για τους μεγαλύτερους, προτείνουμε τα θεάματα μέσα στη ‘Χώρα της Ανακάλυψης’. Πάρα πολλά τα καφέ, τα εστιατόρια και τα σινεμά για να γευματίσετε και να περάσετε το βράδυ σας. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Ντίσνευλαντ.

5. ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Συνεχίστε σήμερα την περιπλάνηση στη μαγική Ντίσνεϋλαντ απολαμβάνοντας τα θεάματα και τα παιχνίδια που δεν προλάβατε την προηγουμένη. Δείτε το πιο καινούργιο Πάρκο, το WaltDisneyStudios, όπου μεταξύ άλλων θα ανεβείτε στο θεαματικό σταθμό του Διαστήματος, στο ταχύτατο τρένο Rock & RollerCoaster, κ.ά. Αγοράστε αναμνηστικά δώρα, γευματίστε σ’ ένα από τα πολλά καφέ-εστιατόρια και πιτσαρίες και το βράδυ αποχαιρετήστε τη χώρα του παραμυθιού και της φαντασίας στην παραδοσιακή Αμερικάνικη ντίσκο ‘Hurricane’.

6. ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ - ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12 το μεσημέρι) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Ελεύθερος χρόνος (αναλόγως της ώρας πτήσης σας) για παιχνίδι στο πάρκο, αγορές και εξερεύνηση. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του γοητευτικού ταξιδιού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σειρά των εκδρομών / υπηρεσιών του πιο πάνω προγράμματος είναι ενδεικτική και αλλάζει, ανάλογα με την ημερομηνία άφιξης, τις ώρες πτήσεων. Το 5ήμερο πρόγραμμα έχει μία ελεύθερη μέρα λιγότερη στο Παρίσι. Το 7ήμερο πρόγραμμα έχει μία ελεύθερη μέρα επιπλέον στο Παρίσι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ 2 ENΗΛ ή

1 ΕΝΗΛ+1 ΠΑΙΔΙ

(σε δίκλινο)

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ 3 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

(σε τρίκλινο)

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ

2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 1 ΠΑΙΔΙ έως 11 ετών

(δίκλινο με έξτρα κρεβάτι)

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ

2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 2 ΠΑΙΔΙΑ έως11 ετών

(familyroom στο Παρίσι και στη Ντίσνευλαντ)

17-21/11, 22-26/11, 29/11-03/12,

06-10/12, 14 - 18/12/18 (5 μέρες)

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ IBIS BERTHIER 3* + 1 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.075

€ 1.548

€ 1.350

€ 1.780

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ NOVOTEL 17, 4* + 1 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.180

€ 1.718

€ 1.515

€ 1.950

21 - 26, 22-27/12 (6 μέρες)

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ IBIS BERTHIER 3* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.498

€ 2.068

€ 1.948

€ 2.460

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ NOVOTEL 17, 4* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.598

€ 2.200

€ 2.080

€ 2.548

23 - 29/12/18 (7 μέρες)

4 διαν. ΠΑΡΙΣΙ IBISBERTHIER 3* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.698

€ 2.330

€ 2.160

€ 2.700

4 διαν. ΠΑΡΙΣΙ NOVOTEL 17, 4* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.880

€ 2.548

€ 2.380

€ 2.830

26 - 30/12/18 (5 μέρες)

3 διαν.ΠΑΡΙΣΙ IBISBERTHIER 3* + 1 διαν.DISNEYKYRIAD 3*

€ 1.150

€ 1.600

€ 1.485

€ 1.950

3 διαν.ΠΑΡΙΣΙ NOVOTEL 17, 4* + 1 διαν.DISNEY KYRIAD 3*

€ 1.265

€ 1.760

€ 1.650

€ 2.070

27/12 – 01/01/19 (6 μέρες)

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ IBISBERTHIER 3* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.340

€ 1.800

€ 1.700

€ 2.200

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ NOVOTEL17, 4* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.440

€ 2.000

€ 1.950

€ 2.350

29/12 – 03/01/19(6 μέρες)

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ IBISBERTHIER 3* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.418

€ 1.898

€ 1.798

€ 2.250

3 διαν. HOLIDAY INN CLICHY 4* + 2 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.598

€ 2.148

€ 1.988

€ 2.498

02 – 06/01 και 03- 07/01/19 (5 μέρες)

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ IBIS BERTHIER 3* + 1διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.199

€ 1.660

€ 1.560

€ 2.100

3 διαν. ΠΑΡΙΣΙ NOVOTEL17, 4* + 1 διαν. DISNEY VIENNA HOUSE MAGIC CIRCUS/ DREAM CASTLE 4*

€ 1.340

€ 1.798

€ 1.720

€ 2.230

 

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

περιλαμβάνουν:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Παρίσι – Αθήνα με κατευθείαν τακτικές πτήσεις της AirFrance
  • 1 βαλίτσα 20 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών κατ’άτομο
  • 3 ή 4 διαν /σεις στο Παρίσι σε ξενοδοχείο 3* (IbisBerthier) ή 4* (NovotelParis 17 / HolidayInnClichy)
  • 1 ή 2 διαν/σειςστηΝτίσνευλαντσε 3* ή 4* ξενοδοχείο (Kyriad / Vienna House Magic Circus ή Dream Castle / Explorer’s Hotel )
  • (οι μεταφορές από & προς τα ξενοδοχεία στη Ντίσνευλαντ – Πάρκα της Ντίσνευλαντ γίνονται με τα δωρεάν shuttle λεωφορεία της Ντίσνευλάντ)
  • Πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία    
  • Μεταφορές αεροδρόμιο – Παρίσι – Ντίσνευλαντ - αεροδρόμιο
  • Πανοραμική ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Eπίσκεψη στο Μουσείο Αρωμάτων
  • Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (στην ελληνική πτέρυγα) με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό  
  • Ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Εκπτωτικά κουπόνια αγορών για τα πολυκαταστήματα ‘GalleriesLafayette’    
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού 
  • ΦΠΑ

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας, fuelsurcharge, ασφάλεια ατυχημάτων € 165.
  • Είσοδοι στα μουσεία (Λούβρο: €25 ενήλικας / Βερσαλλίες : € 18 ενήλικας), πληρώνονται τοπικά, τα παιδιά κάτω των 18 δεν πληρώνουν. Νέος φόρος πόλης (citytax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία του Παρισιού και της Ντίσνευλαντ (€ 1,65 κατ’άτομο τη διανυκτέρεσυη για 3* ξενοδοχείο / € 2,53 κατ’άτομο τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχείο, τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν). Είσοδοι στα πάρκα της Ντίσνευλαντ (δείτε παρακάτω τιμές).
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Είσοδοι για τα πάρκα της Ντίσνευλαντ

Για τα 6ήμερα προγράμματα και το 7ήμερο πρόγραμμα θα υπολογίσετε επιπλέον :

Οι είσοδοι στα 2 πάρκα της Ντίσνευλαντ για 3 μέρες είναι επιπλέον των παραπάνω τιμών και έχουν ως εξής:

€ 180 κατ’άτομο για τους ενήλικες & παιδιά άνω των 11 ετών / € 165 για τα παιδιά κάτω των 11 ετών.

Για τα 5ήμερα προγράμματα θα υπολογίσετε επιπλέον :

Οι είσοδοι στα 2 πάρκα της Ντίσνευλαντ για 2 μέρες είναι επιπλέον των παραπάνω τιμών και έχουν ως εξής:

€ 160 κατ’άτομο για τους ενήλικες & παιδιά άνω των 11 ετών / € 140 για τα παιδιά κάτω των 11 ετών.

Σημαντικές Σημειώσεις :

Οι είσοδοι για τα Μουσεία του Λούβρου και των Βερσαλλιών προπληρώνονται μήνες πριν. Έτσι εξασφαλίζουμε συγκεκριμένο ραντεβού με ξενάγηση χωρίς αναμονές. Πρέπει να δηλώσετε ότι επιθυμείτε τις εισόδους στα μουσεία τη στιγμή της κράτησής σας στο ταξίδι. Οι τιμές για την είσοδο της Ντίσνευλαντ και για τα μουσεία αλλάζουν αναλόγως της εποχικότητας, οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Ο ξεναγός σας θα σας ενημερώσει επιτόπου για τις τιμές. Για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με εσωτερικές πτήσεις με την Aegean, το επιπλέον κόστος είναι 70€ το άτομο από/προς Θεσσαλονίκη και από/προς υπόλοιπα αεροδρόμια 140€ το άτομο (οι τιμές είναι ενδεικτικές και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα των πτήσεων).

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ (PRECHRISTMAS)

17-21/11, 22-26/11, 29/11-03/12, 06-10/12, 14-18/12/18 (5μ)

AF1033 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 06.10 – 08.45   / AF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45– 00.55

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

21-26/12/18 (6μ) AF1033 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 06.10 – 08.45 / AF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45 – 00.55

22-27/12/18 (6μ) AF1033 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 06.10 – 08.45 / AF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45 – 00.55

22-27/12/18 (6μ) AF1533 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 14.40 – 17.10 / AF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45 – 00.55

22-27/12/18 (6μ) A3 612 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 13.30 – 16.00 / Α3 615 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 19.35 – 23.50

23-29/12/18 (7μ) AF1533 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 14.40 – 17.10 / AF1532 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 09.45 - 13.55

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

26-30/12/18 (5μ) Α3 610 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 08.35 – 11.10 / Α3 615 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 19.35 – 23.50

26-30/12/18 (5μ) AF1033 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 06.10 – 08.45 / ΑF 1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45 – 00.55

27/12-01/01/19 (6μ) AF1033 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 06.10 – 08.45 / AF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45 – 00.55

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

27/12-01/01/19 (6μ) AF1033 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 06.10 – 08.45 / AF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45 – 00.55

29/12-03/01/19 (6μ) AF1033 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ 06.10 – 08.45 / AF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45 – 00.55

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

02-06/01/19 και 03-07/01/19 (5μ) AF1033 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ 06.10-08.45 / ΑF1032 ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ 20.45-00.55

 

Σας προτείνουμε να συμμετέχετε σε μια Παριζιάνικη βραδιά στο ξακουστό ParadisLatin !!

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα με επιθεώρηση πίστας, καν-καν, μπαλέτο, τραγουδιστές, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργoί με…

Εορταστικό Μενού :

Αperitif Royale ‘Paradis Latin’

Σαλάτα με καπνιστό Σολομό

Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα με γέμιση

Γλυκό ΥuleLog

Ποτά : ½ μπουκάλι κρασί, ½ μπουκάλι σαμπάνια, ½ μπουκάλι εμφ.νερό

Kαφές

Τιμή κατ’ άτομο: € 128   /     Παιδική* τιμή 02 - 12 ετών: € 18

(*τα παιδάκια έχουν παιδικό μενού με κοτόπουλο, πατάτες, γλυκό και αναψυκτικά)

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται οι μεταφορές, θέαμα με εορταστικό φαγητό & ποτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δήλωση συμμετοχής μέχρι 03/12/18, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Προσοχή ! Oι παραπάνω τιμές για το ParadisLatin είναι ειδικές και ισχύουν μόνο με προ-αγορά από το Γραφείο μας, με την κράτησή σας. Μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο σας περιλαμβάνονται μόνο για τις 24/12. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες οι μεταφορές γίνονται με δικό σας μέσον.

--------------------------------------------------------

Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες (εκτός από τις 24/12) μπορούμε να προσφέρουμε
Α) Show και φαγητό : € 105 κατ’ άτομο,Παιδική τιμή: δωρεάν (02-12 ετών).

Το μενού περιλαμβάνει:

Aperitif

Hand sliced smoked salmon

Chicken fricassee zucchini flan

Apple tart and caramel sauce

Ποτά :1/2 μπουκάλι κρασί Bordeaux, 1/4 μπουκάλι σαμπάνια

ΠαιδικόΜενού(-12 years old)

Niçoise salad ,Roasted chicken, French fries, Ice Cream

Το παιδικό μενού περιλαμβάνει αναψυκτικά απεριόριστα (αντί κρασιών και σαμπάνιας).

Β) Show με ποτό :€ 70 (show στις 21.30 μμ. + 1 ποτήρι σαμπάνια ή 2 αναψυκτικά) /
Παιδική τιμή : δωρεάν (02-12 ετών ) με αναψυκτικά μόνο.