Skip to main content

Στον Μαγικό Κόσμο της Disneyland Πάσχα, Πρωτομαγιά 2019 από 944.00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25 Απριλίου , 1,2 Μαΐου
6 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Παρίσι, Ξενάγηση πόλης
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AIR FRANCE για την γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Τροκαντερό (στάση 15-20΄), τον Πύργο του Άιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν και το Πτι Παλαί, το Ινβαλίντ, τον Τάφο του Ναπολέοντα, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την Γέφυρα ντε λα Κονκόρτ, την Πλας ντε λα Κονκόρτ (Ομονοίας), τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, την L’ Οrangerie, την Ποντ Νεφ, το Ιλ ντε Λα Σιτέ, την επιβλητική Παναγία των Παρισίων με το διάσημο καμπαναριό (στάση 30-45΄), το Καρτιέ Λατέν, το Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβόννη, το Πάνθεον, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον Άγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία St Germain de Pres, το διάσημο καφέ "Le Deux Magots", την Όπερα Garnier κλπ. Μεταφορά, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 3*, 4* και χρόνος ελεύθερος. Ακολουθείστε (προαιρετικά) μια βραδινή κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ μους (bateaux mouches), που κυλούν απαλά στα νερά του Σηκουάνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε το Παρίσι φωταγωγημένο και ανεβείτε μαζί μας στον λόφο της Μονμάρτρης (Montmartre) με την απίστευτη θέα, την μοναδική Σακρ Κερ (Sacre Coeur), το σπίτι του Σαλβαντόρ Νταλί και την πλατεία με τους υπαίθριους ζωγράφους.

2η μέρα: Παρίσι, Βερσαλλίες, Λούβρο, Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ
Πρωινή αναχώρηση για τα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών (30 χιλιόμετρα από το Παρίσι), όπου κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε τα βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων, όπου υπογράφηκε το 1919 η περίφημη συνθήκη των Βερσαλλιών κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους υπέροχους βασιλικούς κήπους (από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης) με τα πολλά σιντριβάνια και αγάλματα με θέματα από την ελληνική μυθολογία. Επιστροφή στην πόλη και ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, όπου θα δούμε την Ελληνική πτέρυγα με την Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου, τμήμα από μετόπη του Παρθενώνα κλπ., καθώς και την πτέρυγα με τους πίνακες σημαντικών ζωγράφων, όπως του Λεονάρντο Ντα Βίντσι (Τζοκόντα), του Ντελακρουά (Σφαγή της Χίου), του Νταβίντ, του Βερονέζε, του Ραφαήλ, του Γκόγια, του Ρούμπενς, του Τιτσιάνο, του Ρέμπραντ, του Ελ Γκρέκο κ.ά. Τέλος, θα επισκεφθούμε το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ (Fragonard), που στεγάζεται σε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της "Πόλης του Φωτός" και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, όπως η Μαρία Κάλλας. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαιν Ζερμαίν ντε Πρε με την ομώνυμη εκκλησία και τα αριστοκρατικά καφέ, όπως το "LeDeuxMagots" και το "DeFlore" και να πιείτε το ποτό σας στο μπαρ "Alcazar".

3η μέρα: Παρίσι, Ελεύθερη μέρα
Απολαύστε την μητροπολιτική πλευρά της γαλλικής πρωτεύουσας, τις απαστράπτουσες μπουτίκ της Faubourg St. Honore και Avenue Montagne ή, αν θέλετε έναν ζεστό μυρωδάτο γαλλικό καφέ, καθίστε στο "Avenue", όπου θα συναντήσετε τους ομορφότερους ανθρώπους της πόλης. Επισκεφθείτε επίσης τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα "Gallerries Lafayette" και "Printemps". Οι μυρωδιές από τις πολυάριθμες boulangerie με τις ολόφρεσκες μπαγκέτες και τα ζεστά κρουασάν, όπως και το γνωστό "Cafe de la Paix" που λάτρευε ο Σαρτρ, μας προκαλούν για μια στάση. Το βράδυ περίπατος στη γραφική Σανς Ελυζέ.

4η-5η μέρα: Παρίσι - Disneyland
Πρωινή αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο της Disneyland (32 χιλιόμετρα από το Παρίσι). Το πανέμορφο αυτό πάρκο άνοιξε τις πύλες του τον Απρίλιο του 1992 και από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ταξιδέψτε με τους πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην "Χώρα της Περιπέτειας", χαθείτε στο άπειρο με ένα διαστημόπλοιο στο "Βουνό του Διαστήματος". Συναντήστε τον Μίκυ, τον Ντόναλντ, τον Πινόκιο, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη "Χώρα της Φαντασίας", απολαύστε υπέροχα θεάματα και σόου που κόβουν την ανάσα. Καλή διασκέδαση στην χώρα του παραμυθιού! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο MAGICCIRCUS 4* ανάλογα με τον τιμοκατάλογο. Ημέρες ελεύθερες μέσα στα πάρκα.

6η μέρα: Disneyland - Παρίσι - Αθήνα
Χρόνος ελεύθερος στα πάρκα μέχρι τη μετάβαση στο αεροδρόμιο και την πτήση μας για την Αθήνα.

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές και επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραληφθεί κάτι.
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25 Απριλίου , 1,2 Μαΐου 6 μέρες

 

IBISCLICHY

MAGICCIRCUS

HOLIDAY INN OPERA                

MAGIC CIRCUS

2 Ενήλικες

1888

2110

3 Ενήλικες

2710

3010

4 Ενήλικες

3555

3960

1 Ενήλικας + 1 Παιδί                    

1868

2090

1 Ενήλικας + 2 Παιδιά

2550

2750

2 Ενήλικες + 1 Παιδί                    

2570

2770

3 Ενήλικες + 1 Παιδί

3535

3940

2 Ενήλικες + 2 Παιδιά

3390

3920

           

           

                                                                  

                                                                   

                                                                   

                       

                                               

                                               

 

 

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: € 165

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ με AIR FRANCE
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*,4* στο Παρίσι και δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAGIC CIRCUS 4*
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις βάσει προγράμματος
  • Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Τρεις μέρες δωρεάν είσοδοι στα πάρκα της Disneyland κατά τη διάρκεια της παραμονής σας
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας στο Παρίσι
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
  • Φόροι πόλεων πληρωτέοι στην Αθήνα
  • Είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου: € 25-28, Βερσαλλίες: € 15-18), μνημεία και λοιπά αξιοθέατα,
  • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς και ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.