Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ & DISNEYLAND ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019! ΑΠΟ 625,00

Αναχ: 15, 16, 21, 27/06 & 04, 05, 12, 19, 27/7 & 2, 8, 9, 10, 13, 16, 19, 20, 22, 24, 28/8
6,7 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Β) ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ MΑΓΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

       ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ τΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ στους ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

 με ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ!!!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός μας. Μεταφορά στην πόλη και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια πανοραμική ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού. Θα ξεκινήσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό όπου θα κάνουμε στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες, στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου (ΑrcdeTriomphe), τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι γιορτινά φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ (Πλατεία Ομονοίας), το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις πολυσύχναστες λεωφόρους GrandsBoulevards, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η διάσημη NotreDame (Παναγία των Παρισίων), επιβλητικός καθεδρικός ναός της πόλης και παγκόσμιο αριστούργημα γοτθικού ρυθμού, που δυστυχώς λίγο καιρό πριν κάηκε η στέγη. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στους πανέμορφους Κήπους του Λουξεμβούργου, το δημοφιλέστερο πάρκο στο Παρίσι. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας περνώντας από το Πάνθεον, τους πολύχρωμους κήπους του Λουξεμβούργου, την περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. To απόγευμα βγείτε μια βόλτα (προαιρετικά) και απολαύστε την βραδυνή ζωή στην παριζιάνικη πρωτεύουσα.

2. ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – KHΠΟΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα απολαύσουμε την ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό. Τα ανάκτορα-πρότυπο των περισσοτέρων παλατιών στην Ευρώπη μας περιμένουν. Θα επισκεφτούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των καθρεφτών, μήκους 70 μέτρων. Στις οροφές και στους τοίχους δεσπόζουν οι τοιχογραφίες και άλλα διάφορα έργα τέχνης από τους καλύτερους ζωγράφους της Ευρώπης εκείνης της εποχής, με ανεκτίμητη αξία. Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών είναι γνωστά και για τους τεράστιους κήπους του μαζί με πολλά συντριβάνια και αγάλματα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου, θα ξεκινήσουμε με τους πανέμορφους Κήπους που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Μουσείο (Κήπους Κεραμικού - JardindeTuileries), και περπατώντας ανάμεσα στα δέντρα και στα λουλούδια θα φτάσουμε στην είσοδο του Λούβρου. Εκεί θα απολαύσουμε μια ξενάγηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου με περισσότερα από 30 χιλιάδες εκθέματα και περισσότερους από 10 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο! Θα ξεναγηθούμε στην Ελληνική και στη ρωμαϊκή πτέρυγα και θα δούμε μεταξύ άλλων και τις τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Επιπλέον θα θαυμάσουμε πίνακες της Αναγέννησης, έργα νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος, ο ξεναγός μας θα σας δώσει οδηγίες για τις μετέπειτα κατ’ιδίαν προαιρετικές σας δραστηριότητες. Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής. Μπορείτε αν θέλετε να παρατείνεται το χρόνο παραμονής σας στο Μουσείο του Λούβρου για να δείτε κατ’ιδίαν κι άλλες αξιόλογες πτέρυγες, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου! Βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης και μπορείτε να κάνετε βόλτα στα καταστήματα ή αν θέλετε μπορείτε να ανεβείτε στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Αϊφελ και αν θέλετε περπατήστε μέχρι το μεγαλοπρεπές αλλά και κομψό ατσάλινο δημιούργημα. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Μουσείο d’Orsay, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1898 ως κτήριο κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Εκεί στεγάζονται εκθέματα γλυπτικής, ζωγραφικής, αντικειμένων έργων τέχνης (Objetsd' Art), αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και γραφικών τεχνών. Το βράδυ, για να θυμάστε για πάντα τη βραδινή ζωή του Παρισιού, σας προτείνουμε (προαιρετικά) να παρακολουθήσετε το φαντασμαγορικό σώου του ParadisLatin, στο θέατρο που το έχει σχεδιάσει ο Άιφελ, με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες χορεύτριες, με παραδοσιακό γαλλικό χορό καν-καν, ζογκλέρ, και διασκεδαστικό showman…

3. ΠΑΡΙΣΙ –   ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ελεύθερη μέρα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Σήμερα μπορείτε να γνωρίσετε τη γοητευτική αγορά του Παρισιού. Αξίζει να επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα GalleriesLafayette& Printemps. Οι βιτρίνες τους είναι τόσο εντυπωσιακά στολισμένες που θυμίζουν πανέμορφο θεατρικό σκηνικό, με ζωηρά χρώματα και κινούμενες φιγούρες! Εναλλακτικά περιπλανηθείτε στην γοητευτική περιοχή Μαραί (Marais) στη δεξιά όχθη του Σηκουάνα. Εκεί βρίσκεται το μοντέρνο και διάσημο CentreGeorgesPompidou (ή αλλιώς Beaubourg), το Μουσείο Σύγχρονης & Μοντέρνας Τέχνης. Στους 3 πρώτους ορόφους φιλοξενείται βιβλιοθήκη, ενώ το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης βρίσκεται στον τέταρτο και πέμπτο όροφο. Εκθέτονται έργα των Πικάσο, Νταλί Καντίνσκι και πολλών άλλων, ενώ στην μπουτίκ θα βρείτε πολλά αντικείμενα για αναμνηστικά και δώρα. Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια θα δείτε κάποια από τα παλαιότερα κτίρια και αρχοντικά που σώζονται στο Παρίσι, με κατεύθυνση στην αριστοκρατική Πλατεία των Βοσγίων, όπου βρίσκεται το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ. Εκεί θα βρείτε όμορφα καφέ, υπέροχους κρυφούς κήπους και πρωτοποριακές γκαλερί. Συνεχίστε για ποτό ή φαγητό σε κάποιο από τα όμορφα bistrot, μπαράκια και boites της περιοχής.

4. ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα επισκεφτούμε τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Υπέροχη γιορταστική μουσική αντηχεί σε όλο το πάρκο, χρωματιστές φιγούρες του Ντίσνευ βολτάρουν ανάμεσα στα χαρούμενα πλήθη, παιδικοί ήρωες περπατούν δίπλα σας, ονειρικά καταστήματα γεμάτα με αγαπημένα παιχνίδια και γαλλικά λαχταριστά γλυκά σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε.. Το όνειρο ξεκινά ! Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ' ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Επιτέλους φέτος ξανάνοιξαν και τα θεάματα στο StarWars που είχαν κλείσει πολύ καιρό για ανακαίνιση αλλά και ανανέωση με καινούρια παιχνίδια! Οπωσδήποτε πρέπει να τα επισκεφτείτε! Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνευλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο WaltDisneyStudios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα top θεάματα είναι τα Crush’sCoaster, Stitch, Rock’n’RollerCoaster, κ.ά. Πανέμορφο θέαμα η παρέλαση, όπου σκορπώντας χρώμα, μουσική και μαγεία, ο Μίκυ και οι φίλοι του διασχίζουν το πάρκο μέσα σε μια απίστευτη γιορταστική ατμόσφαιρα, για να κλείσουν την παρέλασή τους με ένα φαντασμαγορικό φινάλε γεμάτο λάμψη. Διαν/ση στην μαγική παιχνιδούπολη.

5. ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Συνεχίστε σήμερα την περιπλάνηση στη μαγική Ντίσνεϋλαντ απολαμβάνοντας τα θεάματα και τα παιχνίδια που δεν προλάβατε την προηγουμένη. Δείτε το πιο καινούργιο Πάρκο, το Walt Disney Studios, όπου μεταξύ άλλων θα ανεβείτε στο θεαματικό σταθμό του Διαστήματος, στο ταχύτατο τρένο Rock & Roller Coaster, κ.ά. Αγοράστε αναμνηστικά δώρα, γευματίστε σ’ ένα από τα πολλά καφέ-εστιατόρια και πιτσαρίες και το βράδυ αποχαιρετήστε τη χώρα του παραμυθιού και της φαντασίας στην παραδοσιακή Αμερικάνικη ντίσκο “Hurricane”.

6 ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12 το μεσημέρι) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Ελεύθερος χρόνος (αναλόγως της ώρας πτήσης σας) για παιχνίδι στο πάρκο, αγορές και εξερεύνηση. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του γοητευτικού ταξιδιού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Η σειρά των εκδρομών / υπηρεσιών του πιο πάνω προγράμματος είναι ενδεικτική και αλλάζει, ανάλογα με την ημερομηνία άφιξης, τις ώρες πτήσεων, τις αργίες των εορτών, τις μέρες λειτουργίας των μουσείων (Λούβρου και Βερσαλλιών). Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το 7ήμερο πρόγραμμα έχει μία ελεύθερη μέρα επιπλέον.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Β) ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΑΚΕΤΟ

2 ENΗΛ ή

1 ΕΝΗΛ+1 ΠΑΙΔΙ (σε δίκλινο)

ΠΑΚΕΤΟ

3 ΕΝΗΛ.

( τρίκλινο)

ΠΑΚΕΤΟ

2 ΕΝΗΛ +

1 ΠΑΙΔΙ

Δίκλινο + έξτρα κρεβάτι

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ

2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ+2 ΠΑΙΔΙΑ

(έως 12 ετών για Ibis/BWRonceray Οpera, έως 16 ετών για Novotel)

ΜΑΙΟΣ

30/5

6 ΜΕΡΕΣ

Ibis Berthier Batignolles 3* (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1250

€ 1698

€ 1640

€ 2150

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Νοvotel Paris 17 4* (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1420

€ 1920

€ 1780

€ 2100

οικογεν. δωμάτιο Παρίσι+Ντίσνευ

Β.Western Ronceray Opera 3*sup (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1470

-

€ 1800

€ 2550

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

ΙΟΥΝΙΟΣ – ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Αγίου Πνεύματος

15/6 (6 ΜΕΡΕΣ)

Β.Western Ronceray Opera 3*sup (3 ν.) + B&B Disneyland 2*sup (2 ν.)

€ 1670

-

€ 2200

€ 2890

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Αγίου Πνεύματος

16/6 (7 ΜΕΡΕΣ)

Β.Western Ronceray Opera 3*sup (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (3 ν.)

€ 1990

-

-

€ 3200

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Opera Cadet 4* (3 ν.) +

Vienna House Magic Circus 4* (3 ν.)

-

-

€ 2550

για 2 ενηλ+

1 παιδί έως 9ετ

-

21/6 (6 ΜΕΡΕΣ)

Ibis Berthier Batignolles 3* (3 ν.)

+ Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1698

-

€ 2090

€ 2750

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Β.Western Ronceray Opera 3*sup (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1890

-

-

€ 3240

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

27/6 (6 ΜΕΡΕΣ)

Β.Western Ronceray Opera 3*sup (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1540

-

-

€ 2600

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Ηοliday Inn Est 4* (3 ν.)

+ Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

-

-

€ 2550

 

€ 2800

οικογεν. δωμάτιο Παρίσι+Ντίσνευ

ΙΟΥΛΙΟΣ / ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

04 & 05/7

(6 ΜΕΡΕΣ)

Β.Western Ronceray Opera 3*sup (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1580

-

€ 2090

€ 2700

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Νοvotel Centre Tour Eiffel 4* (3 ν.)

+ Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

(μόνογιατηναναχ. 04/7)

-

-

-

€ 2900

οικογεν. δωμάτιο Παρίσι+Ντίσνευ

12, 19, 27/7

2,8,9,10,13,16, 19/8

(6 ΜΕΡΕΣ)

Ibis Berthier Batignolles 3* (3 ν.)

+ Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

(εκτός από τις αναχ. 27/7, 2/8)

€ 1450

€ 1980

€ 1865

€ 2540

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Β.WesternRoncerayOpera 3*sup (3 ν.) + ViennaHouseMagicCircus 4* (2 ν.)

€ 1580

-

€ 1910

€ 2800

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Novotel Paris 17, 4* (3 ν.)

+ Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1675

€ 2290

€ 2090

€ 2620

οικογεν. δωμάτιο Παρίσι+Ντίσνευ

20,22,24,28/8

(6 ΜΕΡΕΣ)

Ibis Berthier Batignolles 3* (3 ν.)

+ Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

(εκτός από τις αναχ. 24,28/8)

€ 1580

€ 2080

€ 1998

€ 2700

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Β.Western Ronceray Opera 3*sup (3 ν.) + Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1700

-

€ 2190

€ 2980

2 δικλινα Παρίσι / οικογ. Ντίσνευ

Novotel Paris 17, 4* (3 ν.)

+ Vienna House Magic Circus 4* (2 ν.)

€ 1740

€ 2390

€ 2230

€ 2780

οικογεν. δωμάτιο Παρίσι+Ντίσνευ

             

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Β) :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Παρίσι – Αθήνα με κατευθείαν τακτικές πτήσεις της AirFrance ή Aegean
  • 1 βαλίτσα έως 20 κιλά και 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά 
  • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας στο Παρίσι
  • 2 ή 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας στη Ντίσνευλαντ
  • üΠρόγευμα μπουφέ καθημερινά    
  • Μεταφορές αεροδρόμιο – Παρίσι – Ντίσνευλαντ – αεροδρόμιο
  •  Οι μεταφορές από και προς ξενοδοχείο της Ντίσνευλαντ – πάρκα γίνονται με δωρεάν shuttlebus  
  • Πανοραμική ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού & επίσκεψη στους Κήπους του Λουξεμβούργου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό üΞενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (στην ελληνική πτέρυγα) με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό Ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό üΑσφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού   üΑσφάλεια ατυχημάτων και επιστροφής μέρους προκαταβολής 
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ :

  • Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας, fuelsurcharge, είσοδοι στα μουσεία Λούβρου και Βερσαλλιών και δικαίωμα κράτησης : € 210 (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) για ενήλικες που έχουν συμπληρώσει το 26ο έτος της ηλικίας τους ή Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας, fuelsurcharge, ασφάλεια ατυχημάτων, έξοδα για δικαίωμα κράτησης με ξεναγήσεις στα μουσεία : € 175 (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) για άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 26ο έτος της ηλικίας τους.  
  • Νέος φόρος πόλης (citytax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία του Παρισιού και της Ντίσνευλαντ : € 1,90 κατ’άτομο τη διανυκτέρευση για 3* ξενοδοχείο / € 2,90 κατ’άτομο τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν μόνο στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Στην περίπτωση που μία οικογένεια καταλαμβάνει 2 δίκλινα δωμάτια, θα πληρώσουν και οι 4 τα citytaxes.
  • Για ακουστικά κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων στα μουσεία Λούβρου και Βερσαλλιών € 2 το άτομο (πληρώνουν και τα παιδιά) ανά μουσείο, είναι υποχρεωτικά και πληρώνονται τοπικά.
  • Eίσοδοι για 3 μέρες / 2 πάρκα για ενήλικα € 210 / για παιδί κάτω των 12 ετών € 189.  
  • Προαιρετικά : Είσοδος στους Κήπους των Βερσαλλιών περίπου € 10, Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Σημαντικές Σημειώσεις και για τα  προγράμματα :  

  • Οι είσοδοι για τα Μουσεία του Λούβρου και των Βερσαλλιών προπληρώνονται τουλάχιστον έναν μήνα πριν (στις υψηλές περιόδους προπληρώνονται 2 μήνες πριν), προκειμένου να εξασφαλίσουμε συγκεκριμένο ραντεβού με ξενάγηση χωρίς αναμονές, και δεν ακυρώνονται. Τη στιγμή της κράτησης σας θα πρέπει να μας γνωστοποιείτε την ημερομηνία γέννησης των ταξιδιωτών για να γίνεται η σωστή χρέωση των φόρων αεροδρομίων / εισόδων για μουσεία.   Προσοχή, τοπικά θα πληρώσετε και είναι υποχρεωτικά, € 4 το άτομο (πληρώνουν και τα παιδιά) ανά μουσείο για τα ακουστικά στο Λούβρο και τις Βερσαλλίες.
  • Τα οικογενειακά δωμάτια και τα τρίκλινα δωμάτια στο Παρίσι είναι με ένα διπλό κρεβάτι + καναπέ κρεβάτι. Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία με τρία χωριστά κρεβάτια. Τα οικογενειακά δωμάτια (familyrooms) δίνονται για να βολεύονται οικογένειες με 2 ενήλικες και μάξιμουμ 2 μικρά παιδιά, και δεν είναι ιδιαίτερα άνετα.
  • Για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με εσωτερικές πτήσεις με την Aegean, το επιπλέον κόστος είναι 70€ το άτομο από/προς Θεσσαλονίκη και από/προς υπόλοιπα αεροδρόμια 140€ το άτομο (οι τιμές είναι ενδεικτικές και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα των πτήσεων).

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ MAΣ για όλες τις αναχωρήσεις μας

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ AF1033   ANAX. 06.10 – AΦΙΞΗ 08.40

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ ΑF1032 ΑΝΑΧ. 20.50 – ΑΦΙΞΗ 01.00 (την επόμενη μέρα)

-----------------

Εκτός από 21/6, 07/8, 08/8, 12/8, 22/8, 27/8 28/8, 29/8 που οι πτήσεις είναι ως εξής:

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ AF1233   ANAX. 12.10 – AΦΙΞΗ 14.40

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ ΑF1032 ΑΝΑΧ. 20.50 – ΑΦΙΞΗ 01.00 (την επόμενη μέρα)