Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND Απρίλιος 2020 από 645,00

Λούβρο – Μονμάρτρη
DISNEYLAND με διαμονή

Αναχώρηση:21 – 25 Aπριλίου ’20  - 5 ΗΜΕΡΕΣ

BONUS PRICE

 Ημέρα 1η, 21/4: Αθήνα – Παρίσι

Πρωινή άφιξη στο Παρίσι με απευθείας πτήση της Air France, και μεταφορά στο κέντρο του για να γνωρίσουμε στην ξενάγηση που ακολουθεί τα κυριότερα αξιοθέατα της «Πόλης του Φωτός». Θα ξεκινήσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό, όπου θα κάνουμε στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες, στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις πολυσύχναστες λεωφόρους Grands Boulevards, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η πασίγνωστη Παναγία των Παρισίων, επιβλητικός καθεδρικός ναός της πόλης, το μνημείο που ενέπνευσε στον Βίκτωρα Ουγκώ το ομώνυμο μυθιστόρημα με τον συμπαθέστατο Κουασιμόδο. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Πάνθεον, τους πολύχρωμους κήπους του Λουξεμβούργου, την περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια για λίγη ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο.

 Ημέρα 2η, 22/4: Παρίσι (Λούβρο – Μονμάρτρη)

Πρωινή ξενάγηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου με περισσότερα από 30 χιλιάδες εκθέματα που επισκέπτονται πάνω από 10 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως! Θα ξεναγηθούμε στην ελληνική και στη ρωμαϊκή πτέρυγα και θα δούμε μεταξύ άλλων και τις τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Το ενδιαφέρον μας θα τραβήξουν οι εξαιρετικοί πίνακες της Αναγέννησης, έργα του νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Αναχωρώντας από το Λούβρο, θα μεταφερθούμε στη γραφική Μονμάρτρη, την μποέμ συνοικία της πόλης που είναι χτισμένη πάνω στο λόφο.

Θα θαυμάσουμε την εκκλησία Sacre Coeur, θα περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια, θα επισκεφτούμε την Πλατεία με τους ζωγράφους όπου θα πάρουμε μια γεύση από το καλλιτεχνικό Παρίσι. Η Μονμάρτρη ήταν η γειτονιά που έζησαν ο Βαν Γκογκ, ο Τουλούζ Λοτρέκ, ο Πικάσσο. Η βόλτα μας με το λεωφορείο τελειώνει στον πύργο του Άιφελ και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος. Προτείνουμε όσοι επιθυμείτε να ανεβείτε στον πύργο (έξοδα ατομικά) για να δείτε τη θέα της πόλης από ψηλά ή να απολαύσετε μια όμορφη κρουαζιέρα στον Σηκουάνα (έξοδα ατομικά).

Ημέρα 3η, 23/4 : Παρίσι – Disneyland

Mεταφορά στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland. Oνειρικά καταστήματα γεμάτα με αγαπημένα παιχνίδια και γαλλικά λαχταριστά γλυκά σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε... Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στη “Χώρα της Περιπέτειας“, χαθείτε στο άπειρο μ' ένα διαστημόπλοιο στο “Βουνό του Διαστήματος“. Ανεβείτε στα άλογα του “Καρουσέλ του Λάνσελοτ“, συναντήστε τον Πινόκιο, τον Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη “Χώρα της Φαντασίας“. Τα θεάματα στο Star Wars, είναι και πάλι ανοιχτά και ανανεωμένα και σας περιμένουν με καινούργια παιχνίδια!  Πανέμορφο θέαμα η παρέλαση, όπου σκορπώντας χρώμα, μουσική και μαγεία, ο Μίκυ και οι φίλοι του διασχίζουν το πάρκο μέσα σε μια απίστευτη γιορταστική ατμόσφαιρα, για να κλείσουν την παρέλασή τους με ένα φαντασμαγορικό φινάλε γεμάτο λάμψη.

Ημέρα 4η, 24/4: Disneyland

Συνεχίστε σήμερα την περιπλάνηση στη μαγική Ντίσνεϋλαντ απολαμβάνοντας τα θεάματα και τα παιχνίδια που δεν προλάβατε. Δείτε το πιο καινούργιο Πάρκο, το Walt Disney Studios, όπου μεταξύ άλλων θα ανεβείτε στο θεαματικό σταθμό του Διαστήματος, στο ταχύτατο τρένο Rock & Roller Coaster. Αγοράστε αναμνηστικά δώρα, γευματίστε σ’ ένα από τα πολλά καφέ-εστιατόρια και πιτσαρίες και το βράδυ αποχαιρετήστε τη χώρα του παραμυθιού και της φαντασίας στην παραδοσιακή Αμερικάνικη ντίσκο “Hurricane”.

Ημέρα 5η, 25/4: Disneyland/ Παρίσι – Αθήνα

Γεμάτοι όμορφες εικόνες μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο του Παρισιού για την επιστροφή στην Ελλάδα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή των επισκέψεων ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραληφθεί κάποια υπηρεσία.

ΤΙΜΕΣ         

BONUS PRICE έγκαιρης εγγραφής για περιορισμένο αριθμό θέσεων - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Ταξίδι

Αναχώρηση

Ξενοδοχεία

2κλ

1κλ

Φόροι

Παρατηρήσεις

ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND

Λούβρο Μονμάρτρη

 

5 μέρες

21 Απρ

Novotel La Defense 4* Paris

&

Vienna House Dream Castle 4* Disneyland

645

+290

330

Περιλαμβάνονται είσοδοι Disneyland, Λούβρο, δημοτικοί φόροι

 

  • 1 παιδί έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με δύο (2) ενήλικες = -250€
  • 2 παιδιά έως 12 ετών με δύο (2) ενήλικες σε οικογενειακό τετράκλινο στη Disneyland και στο Παρίσι σε τετράκλινο με 1 διπλό κρεβάτι + καναπέ κρεβάτι = -250€ ανά παιδί
  • 2 παιδιά έως 12 ετών με δύο (2) ενήλικες σε τετράκλινο οικογενειακό στη Disneyland & 2 δίκλινα στο Παρίσι = -150€ ανά παιδί

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Παρίσι-Αθήνα με την Air France
  • Διαμονή σε επιλεγμένα 4* ξενοδοχεία με πρωινό μπουφέ καθημερινά 2 διανυκτερεύσεις στο Παρίσι  & 2 διανυκτερεύσεις στην περιοχή της Disneyland
  • Μεταφορές/εκδρομές/ξεναγήσεις όπως περιγράφονται
  • Εισιτήρια εισόδων για 2 μέρες και στα δύο πάρκα της Disneyland
  • Δημοτικός φόρος ξενοδοχείων
  • Είσοδος στο μουσείο του Λούβρου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
  • Έμπειρο Τοπικό Ελληνόφωνο Αρχηγό/Συνοδό

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ποτά/αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων/δείπνων
  • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

 

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα σε καλή κατάσταση με λατινικούς χαρακτήρες (max.15ετίας)

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

21/04

Αθήνα – Παρίσι

06.00

08.30

25/04

Παρίσι – Αθήνα

14.40

18.55