Skip to main content

Παρίσι με Διαμονή στη Ντίσνεϋλαντ Πάσχα 2020 από 1378,00

6 & 7 MEΡΕΣ
Αναχωρήσεις ΠΑΣΧΑ : 16, 17, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ τΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ – διαμονη 2 νυχτεσ στηΝ ντισνεϋΛΑΝΤ - (προαιρετικη ΟΛΟΗΜΕΡΗ εκδρομη στη νορμανδια)

  1. ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός μας. Μεταφορά στην πόλη και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια πανοραμική ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού. Θα ξεκινήσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό, όπου θα κάνουμε στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες, στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου (Αrc de Triomphe), τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι γιορτινά φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ (Πλατεία Ομονοίας), το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις πολυσύχναστες λεωφόρους Grands Boulevards, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η πασίγνωστη Notre Dame (Παναγία των Παρισίων), επιβλητικός καθεδρικός ναός της πόλης, το μνημείο που ενέπνευσε στον Βίκτωρα Ουγκώ το ομώνυμο μυθιστόρημα με τον συμπαθέστατο Κουασιμόδο. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Πάνθεον, τους πολύχρωμους κήπους του Λουξεμβούργου, την περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Τo βράδυ βγείτε μια βόλτα (προαιρετικά) και απολαύστε την βραδινή ζωή στην παριζιάνικη πρωτεύουσα.

  1. ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – KHΠΟΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα απολαύσουμε την ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό. Τα ανάκτορα-πρότυπο των περισσοτέρων παλατιών στην Ευρώπη μας περιμένουν. Θα επισκεφτούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των καθρεφτών, μήκους 70 μέτρων. Στις οροφές και στους τοίχους δεσπόζουν οι τοιχογραφίες και άλλα διάφορα έργα τέχνης από τους καλύτερους ζωγράφους της Ευρώπης εκείνης της εποχής, με ανεκτίμητη αξία. Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών είναι γνωστά και για τους τεράστιους κήπους του μαζί με πολλά σιντριβάνια και αγάλματα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου, θα ξεκινήσουμε με τους πανέμορφους Κήπους που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Μουσείο (Κήπους Κεραμικού - Jardin de Tuileries), και περπατώντας ανάμεσα στα δέντρα και στα λουλούδια θα φτάσουμε στην είσοδο του Λούβρου. Εκεί θα απολαύσουμε μια ξενάγηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου με περισσότερα από 30 χιλιάδες εκθέματα και περισσότερους από 10 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο! Θα ξεναγηθούμε στην Ελληνική και στη ρωμαϊκή πτέρυγα και θα δούμε μεταξύ άλλων και τις τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Επιπλέον θα θαυμάσουμε πίνακες της Αναγέννησης, έργα νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος, ο ξεναγός μας θα σας δώσει οδηγίες για τις μετέπειτα κατ’ ιδίαν προαιρετικές σας δραστηριότητες. Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής. Μπορείτε αν θέλετε να παρατείνεται το χρόνο παραμονής σας στο Μουσείο του Λούβρου για να δείτε κατ’ ιδίαν κι άλλες αξιόλογες πτέρυγες, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου! Βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης και μπορείτε να κάνετε βόλτα στα καταστήματα ή αν θέλετε μπορείτε να ανεβείτε στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Άιφελ και αν θέλετε περπατήστε μέχρι το μεγαλοπρεπές αλλά και κομψό ατσάλινο δημιούργημα. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Μουσείο d’Orsay, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1898 ως κτήριο κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Εκεί στεγάζονται εκθέματα γλυπτικής, ζωγραφικής, αντικειμένων έργων τέχνης (Objets d' Art), αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και γραφικών τεχνών.

Το βράδυ, για να θυμάστε για πάντα τη βραδινή ζωή του Παρισιού, σας προτείνουμε (προαιρετικά) να παρακολουθήσετε το φαντασμαγορικό σώου του Paradis Latin, στο θέατρο που το έχει σχεδιάσει ο Άιφελ, με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες χορεύτριες, με παραδοσιακό γαλλικό χορό καν-καν, ζογκλέρ, και διασκεδαστικό showman…

  1. ΠΑΡΙΣΙ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ (MONO ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧ. 17 & 20/04)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας.  Ημέρα ελεύθερη στο Παρίσι. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε στην ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία (το δηλώνετε τη στιγμή της κράτησής σας – κόστος 70€ το άτομο), όπου θα θαυμάσουμε τη φύση σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή η επαρχία στη Βόρεια Γαλλία έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μετά την περίφημη απόβαση των συμμαχικών δυνάμεων στις ακτές της. Ήπιο κλίμα, υπέροχος ουρανός, τεράστιες παραλίες με άμμο που εναλλάσσονται με απότομους βράχους στο χρώμα του ατσαλιού, είναι τα στοιχεία ενός σκηνικού που θα σας μαγέψει! Θα επισκεφτούμε την πανέμορφη Ονφλέρ (εδώ μπορούμε να γευματίσουμε, ατομικά έξοδα). Η πόλη φαίνεται να ιδρύθηκε από τους Βίκινγκς πριν από 1000 χρόνια. Ορμητήριο για την εξερεύνηση και τον εποικισμό  (Καναδάς, Αφρική, κεντρική Αμερική) το 17ο και 18ο αιώνα, η πόλη γίνεται σημαντικό καλλιτεχνικό κέντρο το 19ο αιώνα καθώς φιλοξένησε πολλούς διάσημους όπως τον Gustave Courbet, Claude Monet, Charles Baudelaire. Θα δείτε την εξαιρετικά καλοδιατηρημένη παλιά πόλη (πολύ όμορφες οι προσόψεις των σπιτιών από σχιστόλιθο),  το γραφικό παλιό λιμάνι και την μοναδική ολόξυλη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Ντοβίλ, την πιο κοσμική λουτρόπολη της Νορμανδίας, με πολλούς όμορφους κήπους και πλούσια τουριστική υποδομή. Η Ντοβίλ δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από τον Δούκα ντε Μορνύ (Duc de Morny) με σκοπό να αποτελέσει "το βασίλειο της κομψότητας". Στις αρχές του 20ού αιώνα, γνωρίζει νέα δυναμική με την κατασκευή, το 1912, του περίφημου καζίνο της και τις παραλιακές πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες. Στην δεκαετία του 1960, η Ντοβίλ γνωρίζει νέα ανάπτυξη χάρη στον Δήμαρχό της, ο οποίος και εγκαινιάζει εκείνη την εποχή το Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου, το οποίο υποδέχεται από τότε και κάθε χρόνο πλήθος προσωπικοτήτων. Δίπλα της η δίδυμή της πόλη Τρουβίλ, που τις χωρίζει ο ποταμός Τουκ και τις ενώνει γέφυρα. Επιστροφή στο Παρίσι αργά το απόγευμα. 

  1. ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας και μεταφορά για την διαμονή σας στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Υπέροχη γιορταστική μουσική αντηχεί σε όλο το πάρκο, χρωματιστές φιγούρες του Ντίσνεϋ βολτάρουν ανάμεσα στα χαρούμενα πλήθη, παιδικοί ήρωες περπατούν δίπλα σας, ονειρικά καταστήματα γεμάτα με αγαπημένα παιχνίδια και γαλλικά λαχταριστά γλυκά σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε... Το όνειρο ξεκινά! Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στη “Χώρα της Περιπέτειας“, χαθείτε στο άπειρο μ' ένα διαστημόπλοιο στο “Βουνό του Διαστήματος“. Ανεβείτε στα άλογα του “Καρουσέλ του Λάνσελοτ“, συναντήστε τον Πινόκιο, τον Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη “Χώρα της Φαντασίας“. Τα θεάματα στο Star Wars, είναι και πάλι ανοιχτά και ανανεωμένα και σας περιμένουν με καινούργια παιχνίδια!  Οπωσδήποτε πρέπει να τα επισκεφτείτε! Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνεϋλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες, που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα top θεάματα είναι τα Crush’s Coaster, Stitch, Rock’n’Roller Coaster, κ.ά. Πανέμορφο θέαμα η παρέλαση, όπου σκορπώντας χρώμα, μουσική και μαγεία, ο Μίκυ και οι φίλοι του διασχίζουν το πάρκο μέσα σε μια απίστευτη γιορταστική ατμόσφαιρα, για να κλείσουν την παρέλασή τους με ένα φαντασμαγορικό φινάλε γεμάτο λάμψη. Διανυκτέρευση στην μαγική παιχνιδούπολη. Σημείωση: Το checkin στα δωμάτια γίνεται μετά τις 15.00.

  1. ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Συνεχίστε σήμερα την περιπλάνηση στη μαγική Ντίσνεϋλαντ απολαμβάνοντας τα θεάματα και τα παιχνίδια που δεν προλάβατε την προηγουμένη. Δείτε το πιο καινούργιο Πάρκο, το Walt Disney Studios, όπου μεταξύ άλλων θα ανεβείτε στο θεαματικό σταθμό του Διαστήματος, στο ταχύτατο τρένο Rock & Roller Coaster, κ.ά. Αγοράστε αναμνηστικά δώρα, γευματίστε σ’ ένα από τα πολλά καφέ-εστιατόρια και πιτσαρίες και το βράδυ αποχαιρετήστε τη χώρα του παραμυθιού και της φαντασίας στην παραδοσιακή Αμερικάνικη ντίσκο “Hurricane”.

  1. ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12 το μεσημέρι) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Ελεύθερος χρόνος (αναλόγως της ώρας πτήσης σας) για παιχνίδι στο πάρκο, αγορές και εξερεύνηση. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του γοητευτικού ταξιδιού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σειρά των εκδρομών / υπηρεσιών του πιο πάνω προγράμματος είναι ενδεικτική και αλλάζει, ανάλογα με την ημερομηνία άφιξης, τις ώρες πτήσεων, τις αργίες, τις μέρες λειτουργίας των μουσείων (Λούβρου/Βερσαλλίες). Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το 7ήμερο πρόγραμμα έχει 4 διαν/σεις στο Παρίσι και 2 διαν/σεις στην Ντίσνεϋλαντ.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

2 ενηλ. ή
1 ενήλ. +  1 παιδί (σε δίκλινο)

3 ενήλ.
(σε τρίκλινο)

2 ενηλ. & 1 παιδί (δίκλινο με έξτρα κρεβάτι)

2 ενηλ. & 2 παιδιά

2 ενηλ. & 3 παιδιά
Παρίσι: 1 δικλ + 1 τρικλ

Ντίσνεϋ: Οικογενειακό

ΠΑΣΧΑ   16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & 17-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 (6 ΜΕΡΕΣ: 3 νύχτες Παρίσι + 2 νύχτες Ντίσνεϋ) με AIR FRANCE

Ibis Paris 17 Clichy 3* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1398

€ 1948

€ 1790

€ 2400

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3025

Novotel Paris 17, 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1550

€ 2150

€ 2000

€ 2480

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3368

B.W. Ronceray Opera 3*sup + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1560

-

€ 1925

€ 2650

2 δίκλινα Παρίσι / οικογενειακό Ντίσνεϋ

€ 3398

Crowne Plaza De Republique 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1810

€ 2320

€ 2185

€ 2698

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3808

ΠΑΣΧΑ   16-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & 17-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 (6 ΜΕΡΕΣ: 3 νύχτες Παρίσι + 2 νύχτες Ντίσνεϋ) με AEGEAN

Ibis Paris 17 Clichy 3* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1488

€ 2080

€ 1925

€ 2580

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3250

Novotel Paris 17, 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1640

€ 2285

€ 2135

€ 2660

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3590

B.W. Ronceray Opera 3*sup + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1650

-

€ 2060

€ 2830

2 δίκλινα Παρίσι / οικογενειακό Ντίσνεϋ

€ 3623

Crowne Plaza De Republique 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1900

€ 2455

€ 2320

€ 2878

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 4000

 

ΠΑΣΧΑ 17-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 (7 ΜΕΡΕΣ: 4 νύχτες Παρίσι + 2 νύχτες Ντίσνεϋ) με AIR FRANCE

Ibis Paris 17 Clichy 3* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1525

€ 2110

         € 1885

€ 2675

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3225

Novotel Paris 17, 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1710

€ 2338

€ 2175

€ 2700

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3700

B.W. Ronceray Opera 3*sup + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1725

-

€ 2088

€ 2480

2 δίκλινα Παρίσι / οικογενειακό Ντίσνεϋ

€ 3625

Crowne Plaza De Republique 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 2018

€ 2568

€ 2378

€ 2930

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 4215

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ  20-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 (6 ΜΕΡΕΣ: 3 νύχτες Παρίσι + 2 νύχτες Ντίσνεϋ) με AIR FRANCE

Ibis Paris 17 Clichy 3* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1378

€ 1890

         € 1748

€ 2440

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 2918

Novotel Paris 17, 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1498

€ 2198

€ 1938

€ 2438

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3286

B.W. Ronceray Opera 3*sup + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1560

-

€ 1925

€ 2650

2 δίκλινα Παρίσι / οικογενειακό Ντίσνεϋ

€ 3345

Millennium Opera 4* sup + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1895

€ 2750

In Junior Suite*

€ 2750

In Junior Suite*

€ 3440

2 δίκλινα Παρίσι / οικογενειακό Ντίσνεϋ

€ 4488

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ  20-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 (6 ΜΕΡΕΣ: 3 νύχτες Παρίσι + 2 νύχτες Ντίσνεϋ) με AEGEAN

Ibis Paris 17 Clichy 3* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1458

€ 2018

         € 1868

€ 2620

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3140

Novotel Paris 17, 4* + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1568

€ 2320

€ 2065

€ 2618

Οικογενειακά Δωμάτια

€ 3500

B.W. Ronceray Opera 3*sup + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1635

-

€ 2045

€ 2830

2 δίκλινα Παρίσι / οικογενειακό Ντίσνεϋ

€ 3570

Millennium Opera 4* sup + Vienna House Magic Circus 4*

€ 1985

€ 2870

In Junior Suite*

€ 2870

In Junior Suite*

€ 3620

2 δίκλινα Παρίσι / οικογενειακό Ντίσνεϋ

€ 4720

Στο Παρίσι τα ξενοδοχεία Ibis Paris 17 Clichy, Best Western Ronceray Opera, Crowne Plaza Republique, Millennium Opera δέχονται παιδιά έως 12 ετών.   Το Novotel Paris 17  δέχεται παιδιά έως 16 ετών.
*  η Junior suite αφορά μόνο στο Millennium Opera

                   

 

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΚΕΤΑ ΤΙΜΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

  •  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα με κατευθείαν τακτικές πτήσεις της Air France  ή Aegean Airlines
  •  1 βαλίτσα έως 20 κιλά και 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά
  •  3 ή 4  διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας 3* / 4* / 4*sup στο Παρίσι
  •  2  διαν/σεις στο ξενοδοχείο 4* στην Ντίσνεϋλαντ (Vienna House Magic Circus)
  •  Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
  •  Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο
  •  Πανοραμική ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού 
  •  Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (στην ελληνική πτέρυγα) με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  •  Ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης, επαναπατρισμού και καλής εκτέλεσης ταξιδιού
  •  Ασφάλεια ατυχημάτων και επιστροφής μέρους ποσού λόγω σοβαρής ασθένειας ή ατυχήματος πριν το ταξίδι
  •  ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΩΝ – ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ (ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ):

  • 1)    Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας, επίναυλος καυσίμων, είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου και στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών, με δικαίωμα κράτησης & συγκεκριμένο ραντεβού: € 225 για ενήλικες άνω των 26 ετών /  € 175 για παιδιά και ενήλικες έως 26 ετών.   Υποχρεωτικά & Πληρωτέα με την κράτησή σας.
  • 2)    Είσοδοι στα 2 πάρκα της Ντίσνεϋλαντ:
    Για 3 μέρες / 2 πάρκα: € 230 κατ’ άτομο για τους ενήλικες & παιδιά άνω των 11 ετών  /  € 215 για τα παιδιά κάτω των 11 ετών.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ € 70 ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧ. 17 & 20/4) – ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ - ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ - ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ: 

  • 1)  Νέος φόρος πόλης (city tax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία του Παρισιού και της Ντίσνεϋλαντ: € 1,90 κατ’ άτομο τη διανυκτέρευση για 3* ξενοδοχείο / € 2,90 κατ’ άτομο τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν μόνο στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Στην περίπτωση που μία οικογένεια καταλαμβάνει 2 δίκλινα δωμάτια, θα πληρώσουν και οι 4 τα city taxes. 
  • 2) Τα ακουστικά κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων στο μουσείο  Λούβρου & στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών € 2,5 το άτομο (πληρώνουν και τα παιδιά).   

 

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ MAΣ ΜΕ ΤΗΝ AIR FRANCE

16-21/04 & 17-22/04 & 20-25/04/2020 (6ήμερα)

  • ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ  AF1033 ΑΝΑΧ. 06.10 – ΑΦΙΞΗ 08.45
     ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ  AF1032 ΑΝΑΧ. 20.45 – ΑΦΙΞΗ 00.55 * άφιξη την επόμενη μέρα

17-23/04/2020 (7ήμερο)

  • ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ  AF1533 ΑΝΑΧ. 14.25 – ΑΦΙΞΗ 16.55
    ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ  AF1032 ΑΝΑΧ. 20.45 – ΑΦΙΞΗ 00.55 * άφιξη την επόμενη μέρα

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ MAΣ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN

16-21/04, 17-22/04  & 20-25/04/2020 (6ήμερα)

  • ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ  A3 610 ΑΝΑΧ. 08.20 – ΑΦΙΞΗ 10.55
     ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ  A3 615 ΑΝΑΧ. 20.30 – ΑΦΙΞΗ 00.40 * άφιξη την επόμενη μέρα