Skip to main content

Παρίσι “Η Πόλη του Φωτός” 25Οκτωβρίου 2022! από 540€

Λούβρο-Βερσαλλίες-Disneyland

Αναχώρηση 25/10-29/10/2022...5 ημέρες

Η τιμή early booking ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή έως 3/10 .Έπειτα ισχύουν οι κανονικές τιμές. 

1η ημέρα: Πτήση Για Παρίσι (Ξενάγηση Πόλης) – Προαιρετικός Νυκτερινός Γύρος Πόλης & Κρουαζιέρα Σηκουάνα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Άφιξη και ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε την Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων. Ακολούθως, θα θαυμάσουμε τους κήπους και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, όπου στεγάζεται η Γερουσία της Γαλλίας. Έπειτα, θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σεν Ζερμέν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και τον ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από το μουσείο Ορσέ, την πανέμορφη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ΄, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α ́ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας, θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η μεγαλύτερη σε όγκο Αψίδα θριάμβου στον κόσμο. Στην πλατεία Ομόνοιας θα δούμε το γαλλικό κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού και τον Πορτοκαλεώνα. Προσεγγίζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης, θα περάσουμε από τον ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την πλατεία Βαντόμ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε έναν νυκτερινό γύρο πόλης (προαιρετικά) και ανάβαση στο υψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, τον λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικεία του Σαλβαδόρ Νταλί. Ακόμη, θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα.

2η ημέρα :Παρίσι (Λούβρο)

Μετά το πρόγευμα, θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου. Εκεί μαζί με τα άλλα εκθέματα, μας περιμένουν οι τρεις Βασίλισσες του παλατιού, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.. Το βράδυ σας προτείνουμε μια αξέχαστη βραδιά σε ένα από τα πολυάριθμα καμπαρέ της πόλης.

3η ημέρα: Παρίσι – (Disneyland)

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη χώρα του παραμυθιού, την εξωπραγματική Disneyland (εισιτήρια εξ ιδίων). Εκεί θα ζήσουμε στιγμές χαράς στα θεάματα και στα διάφορα παιχνίδια του πάρκου. Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας απολαμβάνοντας τα χρώματα  και τις φιγούρες που μας μεγάλωσαν. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των επτά νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η Μέρα | Παρίσι – Κάστρο Σαντιγύ – Μαραί – Πλατεία Βοσγίων

Πρωινό και για την συνέχεια σας προτείνουμε μια μοναδική επίσκεψη – εμπειρία . Εάν θέλετε να γνωρίσετε μεγαλοπρεπή ανάκτορα με επιβλητική αρχιτεκτονική, έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας, αμύθητα πλούτη και ιστορία, τότε η σημερινή μας εκδρομή έρχεται sur mesure στα μέτρα σας!  Αναχωρούμε 43 χιλιόμετρα βόρεια του Παρισιού, στην πόλη Σαντιγί, βρίσκεται το ομώνυμο κάστρο (Château de Chantilly), ένα ιστορικό μνημείο εξαιρετικής ομορφιάς που περιλαμβάνει συλλογές έργων τέχνης και βιβλιοθήκες με σπάνια χειρόγραφα και μικρογραφίες βιβλίων, καθώς και στάβλους που στεγάζουν το Μουσείο Αλόγου, αριστούργημα του αρχιτέκτονα Ζαν Ωμπέρ.. Επιστροφή στο Παρίσι και χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας. Στη γοητευτική περιοχή Μαραί στη δεξιά όχθη του Σηκουάνα, βρίσκεται το διάσημο Centre Georges Pompidou στο οποίο στεγάζεται το Μουσείο Σύγχρονης & Μοντέρνας Τέχνης. Περπατώντας προς την αριστοκρατική Πλατεία των Βοσγίων, ανάμεσα σε μερικά από τα πιο παλιά αρχοντικά, θα συναντήσετε και το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκό.Καφές σε ένα από τα μοδάτα καφέ του Μαραί, βόλτα στη Ρου ντε Ριβολί, ή εξόρμηση στην αριστερή όχθη του Σεν Μισέλ. Στα μικρά μπιστρό της περιοχής γύρω από τη Νοτρ Νταμ μπορείτε να γευτείτε εξαίσιο φοντί τυριών και λαχταριστές κρεμμυδόσουπες συνοδεία φρέσκου μποζολέ. Πέρα από τα κρουασάν και τις τάρτες, μια επίσκεψη στο καταφύγιο όλων των βιβλιόφιλων, Shakespeare and Company, θα σας κάνει να γευτείτε το πιο ρομαντικό πρόσωπο του Παρισιού. Ένα απογευματινό Kir Royal στα καφέ δίπλα στο Hotel de Ville, σημείο που σύχναζαν οι σουρεαλιστές είναι ό,τι πρέπει λίγο πριν καταλήξετε στα σκαλιά της Βασιλικής της Sacre Coeur για να απολαύσετε ένα από τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα της ζωής σας.

5η ημέρα: Παρίσι ελεύθερος χρόνος – πτήση επιστροφής

Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου και λίγος ελεύθερος χρόνος. Αργότερα, μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παρίσι «Πόλη του Φωτός» 5ημ

Εκδρομικό πακέτο

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Early Booking

Τιμή

Παιδί 2-12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία - Παρ/σεις

25/10-29/10

Ibis Paris 17 Clichy 3*

540€

595€

440€/

500€

240€

Sky Express
Εγγυημένες θέσεις
Αθήνα -Παρίσι
Πτήση GQ 900 10:45- 13:05
Παρίσι - Αθήνα
Πτήση GQ 901 14:20 - 18:35

  

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 255 €.Ο κάθε επιβάτης δικαιούται 8kg χειραποσκευή και βαλίτσα 20kg ανά άτομο.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την  Sky Express Αθήνα – Παρίσι– Αθήνα .
  • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας - όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Επίσημος ξεναγός στο μουσείο του Λούβρου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι Αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 255€ (πληρωτέα πριν την αναχώρηση)
  • Δημοτικοί Φόροι Ξενοδοχείων (2,60€ σε 4* ξενοδοχεία & 1,70€ σε 3* ξενοδοχεία το άτομο τη διανυκτέρευση)
  • Πακέτο Εισόδου Λούβρο (περιλαμβάνει επίσημο ξεναγό, εισιτήριο μουσείου, προκράτηση & ραντεβού εισόδου για αποφυγή ουράς κατά την είσοδο & ακουστικά) 40€ ενήλικας – 30€ παιδί έως 26 ετών (πληρωτέο στον προορισμό )
  • Νυκτερινός Γύρος Πόλης & Κρουαζιέρα Σηκουάνα 40€ το άτομο
  • Ημερήσια Εκδρομή Κάστρο Σαντιγύ 50€ το άτομο (περιλ. Μεταφορά -ξενάγηση )
  • Εισιτήριο κ μεταφορά Disneyland 125€ ενήλικας – 100€ παιδί 3-11 ετών
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται
  • Ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδίου λόγω ασθένειας COVID19 αξίας 20 €