Skip to main content

ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ από 639

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  29/4

 ΜΕΡΑ 1 ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ

Πτήση για Παρίσι. Άφιξη και συνάντηση με τον επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό μας για να ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση. Θα ξεκινήσουμε από τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ (Πλατεία Ομονοίας), το κτίριο της Όπερας και τις πολυσύχναστες λεωφόρους Grands Boulevards. Συνεχίζουμε με το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ και το Δημαρχείο. Θα δούμε την Notre Dame (Παναγία των Παρισίων), επιβλητικός Καθεδρικός Ναός της πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Τo βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα για να απολαύσετε την νυχτερινή ζωή στην παριζιάνικη πρωτεύουσα.

 

ΜΕΡΑ 2 ΠΑΡΙΣΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ
Μετά το πρόγευμα ακολουθεί ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου. Θα ξεναγηθούμε στην Ελληνική και στη ρωμαϊκή πτέρυγα και θα δούμε μεταξύ άλλων και τις τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Επιπλέον θα θαυμάσουμε πίνακες της Αναγέννησης, έργα νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Ελεύθερος χρόνος. Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο d’Orsay ή να ανεβείτε στο Παλαί ντε Σαγιό. Εναλλακτικά απολαύστε μια κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα bateaux. Θα κάνετε το γύρο από το νησάκι Ιλ ντε λα Σιτέ και θα θαυμάσετε την επιβλητική Παναγία των Παρισίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

ΜΕΡΑ 3 ΠΑΡΙΣΙ - ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ - ΜΟΝΜΑΡΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση το παλάτι των Βερσαλλιών και τους ομώνυμους Κήπους. Θα δούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των καθρεφτών, μήκους 70μ. Είναι γνωστό για τους τεράστιους Κήπους του με τα πολλά σιντριβάνια και αγάλματα. Ακολουθεί η γραφική Μονμάρτη. Θα περιηγηθούμε πεζή στη μποέμ συνοικία της πόλης, χτισμένη πάνω στο λόφο. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία Sacre Coeur, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο ψηφιδωτό που απεικονίζει τον Χριστό με τη χρυσή καρδιά. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια, θα επισκεφθούμε την Πλατεία με τους ζωγράφους και θα πάρουμε μια γεύση από το καλλιτεχνικό Παρίσι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα. Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής.

 

ΜΕΡΑ 4 ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Disney σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς, συναντήστε τον Πινόκιο, τον Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους… Δίπλα στο πάρκο της Disneyland, ανακαλύψτε τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios. Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

 

ΜΕΡΑ 5 ΠΑΡΙΣΙ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε να ανεβείτε στο Παλαί ντε Σαγιό για να θαυμάσετε τον Πύργο του Άιφελ ή να κάνετε τις αγορές σας. Το βράδυ απολαύστε μια βόλτα στο νυχτερινό Παρίσι.

 

ΜΕΡΑ 6 ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Αθήνα.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 5ήμερης:

1η μέρα: Αθήνα - Παρίσι
2η μέρα: Παρίσι - Μουσείο του Λούβρου
3η μέρα: Παρίσι - Disneyland
4η μέρα: Παρίσι - Μονμάρτη (δεν περιλαμβάνεται η επίσκεψη στις Βερσαλλίες)
5η μέρα: Παρίσι - Αθήνα

  

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

29/4

5

BW Ronceray Opera 3*Sup

639€

+280€

609€

Crowne Plaza Republique 4*

719€

+360€

429€

13, 18/4

6

BW Ronceray Opera 3*Sup

829€

+340€

799€

Crowne Plaza Republique 4*

929€

+440€

559€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Παρίσι - Αθήνα με Sky Express
  • 4, 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*Sup, 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Ολοήμερη εκδρομή στην Disneyland
  • Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 250€
  • Νέος φόρος πόλης (city tax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία του Παρισιού (1,90€/άτομο/διανυκτέρευση για 3* ξενοδοχεία, 2,90€/άτομο/διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία). Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν μόνο στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Στην περίπτωση που μια οικογένεια καταλαμβάνει 2 δίκλινα δωμάτια, πληρώνουν και οι 4 τα city taxis
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ:

  • Μουσείο του Λούβρου: 30€/ενήλικας, 10€/παιδί. Τα ακουστικά είναι υποχρεωτικά και πληρώνονται τοπικά, 3€/άτομο
  • Είσοδοι στην Disneyland για 1 μέρα/1 πάρκο: 119€/ενήλικας, 112€/παιδί (πληρωμή με την κράτηση)
  • Ανάκτορα των Βερσαλλιών: 30€/ενήλικας, 10€/παιδί. Τα ακουστικά είναι υποχρεωτικά και πληρώνονται τοπικά, 3€/άτομο

 

6 ΗΜΕΡΕΣ | ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΠΤΗΣΗΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ GQ 902 14:20 16:50
ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ GQ 903 16:55 21:00

 

 

5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΠΤΗΣΗΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ GQ 900 10:40 13:10
ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ GQ 901 14:00 18:00