Skip to main content

Παρίσι η πόλη φωτός Πασχα 2013

4 ή 5 μέρες Παρίσι - Disneyland Paris - Βερσαλλίες - Λούβρο με διανομή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πλουσιοπάροχο πρόγευμα καθημερινά, μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις & ΔΩΡΟ εκπτωτικό κουπόνι για τα πολυκαταστήματα Gallerries Lafayette. Πασχαλινές & Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

 

Μέρα:
Αθήνα – Παρίσι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι με AIR FRANCE. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για ξενάγηση όπου θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα όπως την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ κ.α. Μεταφορά και τακτοποίηση στα επιλεγμένα ξενοδοχεία NOVOTEL TOUR EIFEL 4* (www.novotel.com) ή στο MILENIUM OPERA 4* (www. millenniumhotels.com) κοντά στην όπερα και τα πολυκαταστήματα ή στο RADISON BLU BOULOGNE 4* (www.radissonblu.com) στην περιοχή Boulogne και συνδυάζει την γαλλική φινέτσα και ambiance με το σήμερα ή στο NOVOTEL D ASNIERES 4* (www. novotelparis17.com). Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

Μέρα:
Βερσαλλίες – Λούβρο

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών, με τα Βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λίμνες. Επόμενος σταθμός το μουσείο του Λούβρου, με τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με πίνακες όπως το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, την περίφημη Τζοκόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Παρίσι – ελεύθερη μέρα ( προαιρετική εκδρομή στο Πάρκο Αστερίξ)

Μπουφέ πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Απολαύστε την μητροπολιτική πλευρά του Παρισιού, στις απαστράπτουσες μπουτίκ της Faubourg St. Honore και Avenue Montagne, ή αν θέλετε έναν μυρωδάτο γαλλικό καφέ, καθήστε στο "Avenue" μαζί με τους ομορφότερους ανθρώπους της πόλης. Ακόμα επισκεφθείτε τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα Gallerries Lafayette και Printemps. Διαφορετικά ακολουθήστε την ολοήμερη εκδρομή μας στο πανέμορφο πάρκο του Αστερίξ με τους γραφικούς Αστερίξ και Οβελίξ, αναπαραστάσεις μονομαχιών κ.λ.π. (έξοδα ατομικά). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Στο Βασίλειο της Disneyland

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνεϋλαντ. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 ρεστοράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο visionarium, με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Επιστροφή στο Παρίσι.

 

Μέρα:
Παρίσι – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος εφόσον το επιτρέπει η πτήση. Περπατήστε στην Αριστερή όχθη του Σηκουάνα, εκεί που ο Ζαν Πωλ Σαρτρ και η Σιμόν Μποβουάρ έκαναν τον περίπατο τους και αγοράστε τα διάσήμα "μακαρόν" στο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Laduree. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 1, 2, 3, 6, 7 Μαΐου & κάθε Πέμπτη, 5, 6 μέρες
      
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ - RADISON BLU BOULOGNEMILENNIUM OPERA
 2-6 Μαΐου1-6 & 2-7 Μαΐου  
 5 μέρες6 μέρες5 μέρες6 μέρες
Δίκλινο579599625650710
3ο άτ. έως 12 ετ.395395395395395
Μονόκλινο7858558809351070
       
 NOVOTEL TOUR EIFFELNOVOTEL D ASNIERESΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
 5 μέρες6 μέρες5 μέρες6 μέρεςAΠΡΙΛΙΟΥΜΑΙΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ
Δίκλινο665729599649749710
3ο άτ. έως 12 ετ.395395439449410420
3ο & 4o άτ. έως 12 ετ.530565439449580--
Μονόκλινο935107079990010901000

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 145 € περίπου

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα -Παρίσι -Αθήνα με την AIR FRANCE
     Τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία NOVOTEL TOUR EIFFEL 4* ή στο MILENNIU M OPERA 4* ή στο RA DIS ON BLU BOUL OGNE 4* ή στο NOVOTEL D ASNIERES 4
     Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
     Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
     Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
     Εκπτωτικά κουπόνια από τα καταστήματα Galleries Lafayette
     Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου € 17-20, Βερσαλλίες € 15 και Disneyland € 69 ενήλικας – € 55 παιδί κάτω των 12) μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.
Σημείωση:
     Οι ανωτέρω εκδρομές, ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
     Το 6ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία επιπλέον ελεύθερη μέρα. Δυνατότητα επέκτασης σε 7ήμερο με δώρο την εκδρομή στο πάρκο του Αστερίξ .
     Οι τιμές για το Αγ. Πνεύμα αναμένονται.