Skip to main content

Παρίσι 3 & 6/5 5 & 6 ημέρες

Πάσχα στην «Πόλη του φωτός»

Δώρο!Εισιτήριο για μίνι κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα Bateaux Parisiens
Εκπτωτικό κουπόνι για γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο «Les Diamantaires»

Εκπτωτικό κουπόνι για αγορές από το πολυκατάστημα «Galleries Lafayette»

Βερσαλλίες-Λούβρο-Disneyland-ΚρουαζιέραΣηκουάνα

Αναχωρήσεις: 3 & 6/5

 

1η ημέρα: Αθήνα - Παρίσι - πανοραμική ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το πανέμορφο και κοσμοπολίτικο Παρίσι. Άφιξη στο αεροδρόμιο και μετά από την παραλαβή των αποσκευών σας και τους σχετικούς ελέγχους θα συναντηθείτε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Μεταφορά στην πόλη όπου ξεκινάτε την πανοραμική σας ξενάγηση για να μπορέσετε να δείτε τα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού. Θα δείτε την Πλας Βαντόμ, το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Πλας Κονκόρντ, το πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο της Όπερας, τις πυραμίδες του Λούβρου, το Δημαρχείο της πόλης, την Παναγία των Παρισίων, την Ενβαλίντ (μέγαρο των απομάχων) με τον τάφο του Ναπολέοντα, το Πάνθεον, τους πανέμορφους κήπους του Λουξεμβούργου και το Σαιν Ζερμαίν με τα όμορφα καφέ. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Το βράδυ μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στην πολύ γνωστή ChampsElysees ή αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε τη γραφική Μονμάρτη και να δείτε την περίφημη εκκλησία SacreCoeur (σακρ κερ), ιερή καρδιά του Χριστού.

2η ημέρα: Παρίσι - Βερσαλλίες – Μουσείο Λούβρου Πρόγευμα και αναχώρηση για την επίσκεψή μας στο ανάκτορο των Βερσαλλιών. Η επίσκεψη στο παλάτι, στα βασιλικά διαμερίσματα και στην αίθουσα των κατόπτρων θα σας δώσει την εικόνα της απερίγραπτης χλιδής και της παντοδυναμίας του βασιλιά ‘Ήλιου καθώς και των άλλων Λουδοβίκων. Αφού ακούσετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία του παλατιού μπορείτε αν θέλετε να το επισκεφθείτε, όπως επίσης και τους πανέμορφους κήπους του. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο Παρίσι για να επισκεφθούμε το μουσείο του Λούβρου όπου μεταξύ των άλλων εκθεμάτων θα δούμε τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου και τη Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Με την επίσκεψή μας στο μουσείο του Λούβρου ολοκληρώνεται και το σημερινό σας πρόγραμμα, (δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά από το μουσείο στο ξενοδοχείο). Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε και τις άλλες πτέρυγες του μουσείου ή να κάνετε μια πρώτη επίσκεψη στα μεγάλα πολυκαταστήματα του Παρισιού GalleriesLafayette και Printemps.

3η ημέρα: Παρίσι - Disneyland

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στη Disneyland. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον κόσμο της φαντασίας, στο υπέροχο Βασίλειο του Disney. Επισκεφθείτε τον πανέμορφο Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, Ταξιδέψτε στη χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, Ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Φωτογραφηθείτε με τους ήρωες του Disney που περπατούν δίπλα σας και παρακολουθείστε τις πανέμορφες παρελάσεις.   Τέλος μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτοξευτείτε στους γαλαξίες του διαστήματος με το ξακουστό για την ταχύτητά του SpaceMountain. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.

4η ημέρα: Παρίσι - Μίνι κρουαζιέρα στο Σηκουάνα.Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια που σας δώσαμε για να κάνετε μία μικρή κρουαζιέρα με τα BateauxParisiens, (δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά προς και από τις προβλήτες). Με αυτή την μίνι κρουαζιέρα στις όχθες του Σηκουάνα θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε γωνιές της πόλης που δεν φαίνονται πάρα μόνο μέσα από το ποτάμι. Στη συνέχεια μπορείτε να επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ και το Παλαί ντε Σαγιώ. Το βράδυ σας προτείνουμε αν θέλετε να διασκεδάσετε παρακολουθώντας κάποιο από τα σώου των γνωστών Cabaret του Παρισιού: το MoulinRouge, το ParadisLatin ή το Lido.

 5η ημέρα: Παρίσι - προαιρετική εκδρομή στην Νορμανδία

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας ανάλογα με την ώρα που αναχωρεί η πτήση της επιστροφής σας, για αγορές στα πολυκαταστήματα του Παρισιού με τις χιλιάδες ευκαιρίες. Για τους πελάτες του 5ήμερου προγράμματος μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα. Οι παραμένοντες, πελάτες του 6ήμερου προγράμματος, μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη του Παρισιού με δικό σας ελεύθερο πρόγραμμα και να επισκεφθείτε πάλι τα σημεία της πόλης που σας άρεσαν περισσότερο. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε νακάνετε μία προαιρετική εκδρομή στη Νορμανδία.

6η ημέρα: Παρίσι – Αθήνα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Μέχρι τις 12.00 το αργότερο αναχώρηση από τα δωμάτιά σας και φύλαξη των αποσκευώνσας στον ειδικό χώρο φύλαξης ου ξενοδοχείου σας. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας ανάλογα με την ώρα που αναχωρεί η πτήση της επιστροφής σας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

 Σημείωση:Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Η σειρά των υπηρεσιών μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών και των

                   ημερών που είναι κλειστά τα μουσεία. Το τελικό πρόγραμμα του ταξιδιού σας, θα σας δοθεί τρεις μέρες

                   πριν από την αναχώρηση.

Κόστος κατ΄άτομο

2/κλινο

1/κλινο

Παιδί*

3/5 6 ημέρες

Hotel Mercure Terminus Nord 3* ΠΡΟΣΦΟΡΑ

595€

+300€

335€

Hotel Best Western Ronceray Opera 3*

629€

+350€

335€

Timhotel Opera Gare St. Lazare 4*

659€

+350€

335€

6/5, 5 ημέρες

Hotel Mercure Terminus Nord 3* ΠΡΟΣΦΟΡΑ

549€

+250€

330€

Hotel Millenium Paris Opera 4* ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EARLY BOOKING ΕΩΣ 15/4

599€

+300€

330€

629€

+300€

330€

Σημειώση: 1) Στο ξενοδοχείο Millennium Paris Opera η παιδική τιμή ισχύει για 1 παιδίέως 8 ετών που μοιράζεται το δωμάτιο με τους 2 ενήλικες. Για 2 ενήλικες + 1 παιδί άνω των 8 ετών η χρέωσηείναι τιμή δικλίνου Χ 3.

 Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου με την Air France

• 4 ή5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας

• Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο

•Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού

• Ξενάγηση στο Παρίσι

• Επίσκεψη στο παλάτιτων Βερσαλλιών και στο Μουσείο Λούβρου, με ξενάγηση στην ελληνική πτέρυγα • Μεταφορά στηνDisneyland (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου)

• Δώρο εισιτήριο για μίνι κρουαζιέρα στονΣηκουάνα με τα Bateaux Parisiens (δεν περιλαμβάνεται η

   μεταφορά προς και από την αποβάθρατων Bateaux Parisiens)

• Δώρο εκπτωτικό κουπόνι για γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο «LesDiamantaires»

• Δώρο εκπτωτικό κουπόνι για αγορές από το πολυκατάστημα «Galleries Lafayette»

• Υπηρεσίες τοπικού μας συνεργάτη

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

• Ενημερωτικά έντυπα, χάρτηςπόλης, κ.λπ.

 Δεν περιλαμβάνονται: • Φόροι αεροδρομίων 145 € κατ’ άτομο • Είσοδοι σεμουσεία και αξιοθέατα, καθώς και η είσοδος στην Disneyland • Φιλοδωρήματα, γεύματα, ποτά • Ό,τιδεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚHΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΙΟΥ 2013

 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ

Η πρότασή μας για το βράδυ της Ανάστασης είναι να συμμετάσχετε σε μία Αναστάσιμη ελληνική βραδιά στο εστιατόριο “Les Diamantaires”.

 Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου.

Παρακολούθηση της Ανάστασης και στη συνέχεια μεταφορά στο εστιατόριο Les Diamantaires για το Αναστάσιμο δείπνο.

 Το μενού περιλαμβάνει:

Μαγειρίτσα, σαλάτα, αρνάκι φούρνου με πατάτες, γλυκό ή φρούτο.

 Τιμή κατ’ άτομο : € 85 ( η τιμή δεν περιλαμβάνει τα ποτά ).Kράτηση και πληρωμή στο γραφείο μας. Περιορισμένες θέσεις.

  Οι πτήσεις σας με την AirFrance03-08/5

 

Aθήνα

Παρίσι

AF 1233

12:20

14:45

Παρίσι

Αθήνα

AF 1832

13:25

17:40

 

 

 

  Οι πτήσεις σας με την AirFrance06-10/5

 

Aθήνα

Παρίσι

AF 1233

12:20

14:45

Παρίσι

Αθήνα

AF 1032

18:30

22:45