Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ 5ΜΕΡΕΣ 22/03!!! ΑΠΟ 595,00

Παρίσι – Λούβρο - Βερσαλλίες Ντίσνευλαντ

22-26 Μαρτίου ’14 , 5 μέρες  

Όσες φορές και να ταξιδέψει κανείς στο Παρίσι, πάντοτε θα έχει την αίσθηση ότι δεν τα είδε όλα. Και αυτό γιατί η "Πόλη του Φωτός" είναι απλώς ανεξάντλητη. Θα εντυπωσιαστείτε από την μεγαλοπρέπεια των κτιρίων του, τα μουσεία, τις πλατείες, τις εκκλησίες και τα παλάτια, που θα σας μεταφέρουν σίγουρα σε άλλες εποχές.

1η    μέρα : Αθήνα – Παρίσι.Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού , συνάντηση με τον τοπικό αντιπρόσωπο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα καραβάκια και στη συνέχεια επίσκεψη στη γραφική Μονμάρτη με τους υπαίθριους ζωγράφους και τα μπιστρό με τις νόστιμες γαλλικές σπεσιαλιτέ.

2η μέρα : Παρίσι .   Στην σημερινή πανοραμική μας ξενάγηση θα δούμε μερικά από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης όπως είναι η Όπερα, η Παναγία των Παρισίων, η Αψίδα του Θριάμβου που δεσπόζει στην επιβλητική λεωφόρο των Ηλύσιων Πεδίων (Champs d' Elysees), ο Οβελίσκος του Λούξορ στην πλατεία Κονκόρντ, το Τροκαντερό με το παλάτι Σαγιό, ο Πύργος του Άιφελ, το Πάνθεον, τους φινετσάτους κήπους του Λουξεμβούργου και το Σεν Ζερμέν.Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα φημισμένο θέαμα στα παρισινά καμπαρέ με πλούσια κοστούμια, χορό και ακροβατικά όπως είναι το Lido, MoulinRouge κ.α.

3ημέρα: Παρίσι ( Λούβρο Βερσαλλίες ). Αμέσως μετά το πρωινό μεταφορά στα θρυλικά ανάκτορα του Λουδοβίκου 14ου, που αποτελούν το κορυφαίο ορόσημο της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, τις Βερσαλλίες. (Δεν περιλαμβάνεται εσωτερική ξενάγηση). Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών και οι περίφημοι κήποι τους, αποτέλεσαν στο παρελθόν χώρο συνάθροισης της γαλλικής υψηλής κοινωνίας. Επιστροφή στο Παρίσι και ξενάγηση στο παγκοσμίου φήμης μουσείου του Λούβρου που μεταξύ των άλλων φιλοξενεί τα μεγαλοπρεπή ελληνικά εκθέματα, την Αφροδίτη της Μήλου και τη Νίκη της Σαμοθράκης και το αριστούργημα του Ντα Βίντσι, την περίφημη Τζοκόντα (δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά από το μουσείο στο ξενοδοχείο). Απόγευμα ελεύθερο. Περπατείστε στη γραφική περιοχή του Σαιν Ζερμέν και πιείτε το καφέ σας ή δοκιμάστε μια γαλλική κρέπα στα φημισμένα καφέ DeuxMagots ή DeFlore.  

4η μέρα : Παρίσι – Ντίσνευλαντ. Αμέσως μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στο Πάρκο της Ντίσνευλαντ. Δυνατές συγκινήσεις σας περιμένουν στο ‘’SpaceMountainMission 2 ‘’ που σας οδηγεί στα όρια του σύμπαντος, ενώ οι νεότεροι θα μπορούν να κάνουν τον Γύρο του Κόσμου χάρη στο ‘’ItsaSmallWorld’’. Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε οικογενειακώς μεγάλο αριθμό παρελάσεων και θεαμάτων που θα ενθουσιάσουν γονείς και παιδιά.

5η μέρα : Παρίσι –Αθήνα. Πρωινό ελεύθερο για αγορές στα πολυκαταστήματα Galleries Lafayette ή Printemps, περιπάτους στο κοσμοπολίτικο Marais και στη πλατεία της Βαστίλης. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημειώσεις: • Η σειρά εκδρομών και ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν αυτό κριθεί απαραίτητο χωρίς να παραλειφτεί καμία υπηρεσία

 

σας προσφέρει:

 

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Air France
  • 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από/ προς τα αεροδρόμια
  • Πλούσιες ελληνόφωνες ξεναγήσεις
  • ΔΩΡΟ εκπτωτικό κουπόνι για το πολυκατάστημα GalleriesLafayette.
  • Έμπειρος τοπικός αρχηγός/ συνοδός
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων (145 €), είσοδοι στα Μουσεία, είσοδος στην Ντίσνευλαντ, προσωπικά έξοδα,    ότι δεν αναφέρεται παραπάνω .

 

Τιμές :

Ξενοδοχείο 4* ( NovotelTourEiffel ή παρόμοιο)

Σε δίκλινο :         595 €

Σε μονόκλινο :   835   €

Φόροι αεροδρομίων : 145 €

Πτήσεις :

22/3 AF 1533 Αθήνα Παρίσι   15.00 17.30

26/3 AF 1032 Παρίσι Αθήνα   18.20   22.35