Skip to main content

Βερολίνο 28η Οκτωβρίου 2015 από 549,00

4 μέρες / 3 νύχτες

Βερολίνο (3 διαν.) - ξενάγηση πόλης – Πότσδαμ – Ανάκτορα Σαν Σουσί

 

Προορισμός

Μέρες

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

(2-11 ετών)

Φόροι Ασφ.& άλλα

Κατηγ. Ξενοδ.

Διατροφή

ΒΕΡΟΛΙΝΟ & ΠΟΤΣΝΤΑΜ

4

25/09/15

€ 549

€ 699

€ 499

160

4* Berlin Berlin

Πρόγευμα

27/10/15

€ 549

€ 699

€ 499

4* Berlin Berlin

€ 599

€ 799

€ 549

5* Intercontinental

1. ΑΘΗΝΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΥ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και αναχώρησηγια το Βερολίνο. Άφιξη και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή), το χρυσό άγαλμα της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώτο διαχωριστικό τείχος, την Όπερα και θα καταλήξουμε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον Μουσείο Περγάμου, με μία από τις πιο μεγάλες συλλογές Ελληνικών Αρχαιοτήτων (μεγάλο μέρος του είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης). Ελεύθερος χρόνος για προσωπικές δραστηριότητες . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχέιο. Το βράδυ δυνατότητα για πρώτη γνωριμία με τη πόλη.

2. ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΔΑΜ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Πότσδαμ και τα ανάκτορα Σαν Σουσί, όπου δεσπόζουν τα βασιλικά ανάκτορα του Φρειδερίκου Β'. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους βρίσκονται τα ανάκτορα, που σκοπός τους ήταν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Επίσης θα περάσουμε από τη γέφυρα που γινόντουσαν οι ανταλλαγές κατασκόπων την εποχή του πολέμου. Στον ελεύθερο μας χρόνο θα περάσουμε από την ολλανδική συνοικία και την παλιά πόλη του Πότσδαμ. Μετά την ξενάγηση, επιστροφή στο Βερολίνο και χρόνος ελεύθερος. Επισκεφθείτε την καρδιά του νέου Βερολίνου, την Potsdamer Platz. Εδώ βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το Film Museum, με κοστούμια της Μαρλεν Ντιντριχ και το Casino, η πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ.

3. ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Περπατήστε στην αλέα Karl Marx. Με μήκος 2 χλμ. και πλάτους 89 μ. χωράει τα πάντα: από οχταόροφα ανατολικογερμανικά κτίρια και πρώην αριστερούς συγγραφείς μέχρι γκαλερί και πεταλούδες της νύχτας. Διαφορετικά μπορείτε να συμμετέχετε στην ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Δρέσδη (έξοδα ατομικά) στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν τηναίγλη του παρελθόντος. Επιστροφή στο Βερολίνο.

4. ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ
Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση για την Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη €70 και από άλλες πόλεις €140(αναλόγως τη διαθεσιμότητα).

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεης με την AEGEAN AIRLINES
Τρεις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία BERLINBERLIN4*, INTERCONTINENTAL 5* ή παρόμοια
Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός για την ξενάγηση της πόλης και στο Πότσδαμ / Σαν Σουσί
Είσοδος στο Μουσείο Περγάμου και στο Ανάκτορο Σαν Σουσί
Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
Ομαδική ασφάλεια αστικής ευθύνης, καλής εκτέλεσης ταξιδιού & επαναπατρισμού
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, Ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων, απώλειας αποσκευών και αποζημίωσης προκαταβολής λόγω σοβαρής ασθένειας € 160 συνολικά, Είσοδοι σε μουσεία & αξιοθέατα, ό, τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Πτήσεις με Aegean
ΑΘΗΝΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 08:15 – 10:10
ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΘΗΝΑ 11:00 – 14:45