Skip to main content

ΒΕΡΟΛΙΝΟ!!! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ - ΜΑΡΤΙΟ 2013

 

 

 Βερολίνο!!! 4 ημέρες

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ - ΜΑΡΤΙΟ 2013

Αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή

ΑΠΟ 469,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Aναχώρηση για Βερολίνο. Άφιξη στην κοσμπολίτικη πρωτεύουσα και μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*. Το βράδυ μπορείτε να κάνετε την πρώτη νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

2η ΜΕΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε τη σύγχρονη αλλά & παλαιά ιστορία μίας πόλης - σύμβολο, που μέχρι το 1989 ήταν χωρισμένη στα δύο από το περίφημο ''Τείχος του Βερολίνου''. Πρώτη μας στάση θα είναι η Πύλη του Βραδεμβούργου, το έμβλημα της πόλης. Βλέπουμε τo τελευταίο τμήμα του τείχους, γνωστό και ως East Side Gallery, ιστορικό σημείο ελέγχου Check Point Charlie (και πρώην έδρα της Γκεστάπο), τη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν, το Δημαρχείο, την Όπερα, την εκκλησία Νικολάι, το Μουσείο της Περγάμου και το πλήρως ανακαινισμένο Ράιχσταγκ. Θα περιηγηθούμε στην ''Λεωφόρο των ηγεμόνων'' την πασίγνωστη Κουρφύστερνταμ και να θαυμάσουμε την καινούρια πλατεία Πότσνταμερ με τα εντυπωσιακά κτίρια. Απόγευμα ελεύθερο.

3η ΜΕΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΟΤΣΝΤΑΜ (προαιρετικό): Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μετά το πρωινό μπορείται να αναναχωρήσετε για το Πότσνταμ, την έδρα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας, με τα ανάκτορα του Σαν Σουσί & του Νέου Παλατιού (πρώην κατοικία του Φρειδερίκου Β'). Θα περάσουμε πάνω από την Γκλίνικερμπρικε, εκεί όπου γίνονταν οι ανταλλαγές των κατασκόπων μέχρι την πτώση του τείχους. Τέλος θα δούμε το περίφημο ''Ολλανδικό τετράγωνο'', και την πασίγνωστη ρωσική συνοικία Αlexandrovska. Επιστροφή στο Βερολίνο

4η ΜΕΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ: Μετάβαση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα

 

Πτήσεις: Αθήνα – Βερολίνο– Αθήνα με Aegean Airlines * το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με Lufthansa μέσω ενδιάμεσου σταθμού, με επιβάρυνση μόνο τη διαφορά των φόρων αεροδρομίων 

Ξενοδοχεία: 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στα Berlin Berlin 4 ή ,Park Inn Alexanderplatz 4

Άλλες υπηρεσίες: Μεταφορές από & προς τ’ αεροδρόμιο

Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης με μουσείο Περγάμου

 

Περίοδος: 11 Ιανουαρίου – 29 Μαρτίου 

 

Τιμές: € 469 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

€ 150 επιβάρυνση μονόκλινου

€ 439 παιδικό έως 12 ετών

€ 55 επιβάρυνση επιπλέον νύχτας το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (περιλαμβάνεται η μεταφορά)

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 135€ (ενδέχεται να τροποποιηθούν), είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα & δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων & εορτών.

Οι προαιρετικές υπηρεσίες εκτελούνται εφόσον το επιτρέπει ο αριθμός συμμετεχόντων.