Skip to main content

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΒΑΥΑΡΙΑ Αγίου Πνεύματος 2019 από 455.00

 

Μόναχο- Ανάκτορο Residenz- Κάστρα Βαυαρίας – Μοναστήρι Ettal –Ομπεραμμεργκάου-Ιννσμπρουκ - Tegensee

 

Αναχωρήσεις : 14/06
4 ημέρες

EarlyBonus για κρατήσεις έως 24 Aπριλίου!

1η ημέρα: Αθήνα - Μόναχο – Ξενάγηση πόλης και στα χειμερινά Ανάκτορα των WittelschbachResidenz
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο μια μοντέρνα διεθνής πόλη με καρδιά και μακρά παράδοση. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση της πόλης, ξεκινώντας με το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μονάχου Allianz Arena, το Ολυμπιακό κέντρο όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, το Μουσείο της BMW, την 'Όπερα, το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα της Νίκης κα. πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο. Κατόπιν με τα πόδια, θα δούμε την πλατεία του Καρόλου Stachus, την εκκλησία του Αγ. Μιχαήλ, τον Καθεδρικό ναό αφιερωμένο στην Παρθένο Μαρία την Frauenkirche, την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία Marienplatz με το νεογοτθικό Δημαρχείο να δεσπόζει στην καρδιά της. Εν συνεχεία, θα δούμε τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά εδώδιμων προϊόντων από όλο τον κόσμο την Viktualienmarkt και ολοκληρώνουμε με τα χειμερινά ανάκτορα της οικογένειας Βίτελσμπαχ το Residenz (θα γίνει ξενάγηση στην αίθουσα του θησαυροφυλακείου) με τους ξεχωριστούς κήπους και την πλατεία με τα αγάλματα των 2 λιονταριών να δεσπόζουν , την Odeonsplatz, που αποτελεί σύμβολο της Βαυαρίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.

2η ημέρα: Αββαείο Ettal – Oberammergau – Κάστρο Neuschwanstein -Ιννσμπρουκ
Πρόγευμα και αναχώρηση για μια υπέροχη ημέρα με πρώτη στάση το πανέμορφο Αββαείο Ettal και αφού διανύσουμε μια φανταστική διαδρομή στις Βαυαρικές Άλπεις.Αυτό το μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών με τον πλούσιο εσωτερικό διάκοσμο θα μας εντυπωσιάσει. Στη συνέχεια θα συναντήσουμε την υπέροχη Βαυαρική Πόλη Όμπεραμμεργκάου με τα ζωγραφισμένα σπίτια και το ιδιαίτερο Βαυαρικό χρώμα. Η πόλη είναι γνωστή για την αναπαράσταση των Παθών του Κυρίου , η οποία πραγματοποιείται κάθε 10 χρόνια . Όμως το καλύτερο σας το κρατάμε για το τέλος. Το εκπληκτικό παλάτι του Λουδοβίκου του Β’, το Νόισβανστάιν όπου και θα περιηγηθούμε. Ένα παλάτι που ενέπνευσε ακόμη και τους παραγωγούς της Ντίσνευλαντ να το μιμηθούνν Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στο γραφικότατο Ιννσμπρουκ.

3η μέρα: Ιννσμπρουκ ξενάγηση – SwarovskiΚρυστάλλινος κόσμος - Ζέεφελντ
Μετά το πρόγευμα, θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Τιρόλο , το Ίννσμπρουκ, την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Ίννσμπρουκ θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο Σβαρόφσκι, όπου θα απολαύσουμε ένα υπέροχο showμε θέμα τον κρυστάλλινο κόσμο. Επόμενη στάση μας το Παραμυθένιο Τιρολέζικο θέρετρο Ζέεφελντ, στην καρδιά των Άλπεων, το οποίο μας γοητεύει όλες τις εποχές του χρόνου. Περικυκλωμένο από πυκνά αδιαπέραστα δάση με κωνοφόρα δέντρα, μας προσφέρει απόλαυση και χαλάρωση στη πανέμορφη φύση. Επίσης μπορείτε να γευματίσετε, δοκιμάζοντας αυθεντική τιρολέζικη κουζίνα. Επιστροφή στο Ιννσμπρουκ.

4η μέρα: Ιννσμπρουκ – Τέγκερνζεε – Πτήση για την Αθήνα
Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο στη διάθεση σας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο εκπληκτικής ομορφιάς παραθεριστικό κέντρο της Βαυαρίας , το Τέργκενζεε. Η γραφικότητα είναι μοναδική αφού περιστοιχίζεται από τις Βαυαρικές Άλπεις και καθρεφτίζεται στην ομώνυμη λίμνη. Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ η γεύμα. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μονάχου για τη πτήση της επιστροφής με τις καλύτερες των εντυπώσεων από τις εικόνες του ταξιδιού μας.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

 

Ξενοδοχεία

2κλινο

1κλινο

Παιδικό

(2-12 ετών)

14-17/06/2019

GERMANIA 3* &

ALPHOTEL INNSBRUCK 4*

*€ 455

*€ 575

*€ 455

*EarlyBonus για κρατήσεις έως 24 Aπριλίου. Στη συνέχεια θα υπάρξει προσαύξηση € 40 το άτομο

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Μόναχο –Αθήνα απευθείας πτήσεις της Lufthansa
  • 1 διαν/ση στο Μόναχο σε ξεν.3* με μπουφέ πρωινό
  • 2 διαν/σεις στο Ιννσμπρουκ σε ξεν.4* με μπουφέ πρωινό
  • Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο στο Μόναχο.
  • Ξενάγηση της πόλης του Μονάχου
  • Ξενάγηση στο Ανάκτορο Residenz
  • Περιπατητική ξενάγηση στο Ιστορικό κέντρο της πόλης
  • Ολοήμερη εκδρομή στα Κάστρα Βαυαρίας , το Ομπεραμμεργκάου και το Αββαείο Ετταλ
  • Ξενάγηση στο Ιννσμπρουκ
  • Εκδρομή στο Ζέεφελντ και επίσκεψη στο Εργοστάσιο Swarovski
  • Επίσκεψη στο γραφικότατο χωριό της Βαυαρίας Τέγκενζεε
  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
  • Συνοδός στον τόπο προορισμού

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (180 €)
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, αχθοφορικά,φιλοδωρήματα.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημείωση: Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς παραλείψεις.

Πτήσεις με LUFTHANSA:

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ

LH 1755

06:05

07:35

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

LH 1754

19:05

22:30