Skip to main content

ΒΑΥΑΡIΑ & ΤΟ ΜOΝΑΧΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013

ΠΡΟΣΦΟΡA!

Αυθεντική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη

ΒΑΥΑΡIΑ & ΤΟ ΜOΝΑΧΟ

5 Ημέρες ✈Early Booking - ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23 & 24/12 - ΑΠΟ 450 ΕΥΡΩ

Μόναχο, Λίμνη Κίμζεε-Παλάτι Κένινγκσλος-Σάλτσμπουργκ-Ίνσμπρουκ-Κιτσμπίχελ

1η μέρα: Αθήνα-Μόναχο-Χριστουγεννιάτικη αγορά
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο & χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Μονάχου, στην πλατεία Manenplats. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 2.500 λαμπιόνια που το στολίζουν, τα γιορτινά μαγαζιά και οι πάγκοι με τον εντυπωσιακό διάκοσμο, τα μικρά carousel είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψουν και θα σας μεταφέρουν σε μια αυθεντικά γιορτινή ατμόσφαιρα!

2η μέρα: Μόναχο (ξενάγηση)-Χριστουγεννιάτικο δείπνο
Πρόγευμα και περιήγηση/ξενάγηση πεζή στο ιστορικό κέντρο του Μονάχου. Το βράδυ πλούσιο Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέδες στο ξενοδοχείο σας για όσους το επιλέξουν.

3η μέρα: Σάλτσμπουργκ
Πρόγευμα και αργά το πρωί αναχώρηση για την εκδρομή μας στην «Πόλη της μελωδίας», το Σάλτσμπουργκ, που είναι η γενέτειρα του Μότσαρτ. Η πανέμορφη πόλη είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της, θα δούμε το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, την εκκλησία των Καπουτσίνων και αρκετά άλλα αξιοθέατα. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Μόναχο, όπου θα προσφερθεί τσάι ή καφές με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά και βουτήματα.

4η μέρα: Μόναχο-(προαιρετικά Ίνσμπρουκ & Κιτσμπίχελ)
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για περιπλάνηση στο γιορτινό Μόναχο. Προαιρετικά μπορείτε να λάβετε μέρος στην ημερήσια εκδρομή μας στα Ίνσμπρουκ και Κιτσμπίχελ. Με την άφιξή μας στο Ίνσμπρουκ θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της κουκλίστικης πρωτεύουσας. Θα δούμε τη Χρυσή Στέγη, την εκκλησία του Αγίου Ιακώβου, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κιτσμπίχελ, όπου θα έχουμε διαθέσιμο χρόνο για φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

5η μέρα: Λίμνη Κίμζεε-Παλάτι Κένινγκσλος-Αθήνα
Πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ και στη συνέχεια αναχώρηση για μια πανέμορφη εκδρομή στην Αλπική Βαυαρία. Θα κάνουμε στάση στη Λίμνη Κίμζεε, με τα δύο μικρά νησάκια, Χέρεν και Νταμ. Θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ με προορισμό το νησί Χέρεν, όπου θα θαυμάσουμε το παλάτι Κένινγκσλος, πιστό αντίγραφο του παλατιού των Βερσαλλιών και το μεγαλύτερο σε πλούτο από τα 6 παλάτια του Λουδοβίκου του Β’. Ολοκληρώνοντας την εκδρομή μας αναχωρούμε για το αεροδρόμιο, όπου θα επιβιβασθούμε στην πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Το ξενοδοχείο μας:

Hotel Regent 4* (Kεντρικό)

Κόστος κατ’ άτομο με εκδρομές

Early booking

2κλινο

1κλινο

παιδί

5 ημέρες

23 & 24/12

525€

545€

+145€

485€

Κόστος κατ’ άτομο χωρίς εκδρομές

5 ημέρες

μόνο 24/12 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

450€

475€

+145€

395€

Early booking έως 30/11.

Κόστος Χριστουγεννιάτικου δείπνου σε μπουφέ στο ξενοδοχείο 45€ (δήλωση με την εγγραφή σας & πληρωμή στο γραφείο μας)

Κόστος προαιρετική εκδρομής στο Ινσμπουρκ & Κιτσμπίχελ 35€ (πληρωτέο στο γραφείο μας)

Περιλαμβάνονται:

✓ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μόναχο-Αθήνα με Luſthansa (απευθείας πτήσεις) ✓ Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, ανάλογα με την επιλογή σας (πακέτο με εκδρομές ή μόνο διαμονή) ✓ Διαμονή 4 νύχτες στο κεντρικότατο Hotel Regent 4* Sup στο Μόναχο

✓ Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά

✓ Απογευματινό τσάι με βουτήματα & παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά 25/12 στο ξενοδοχείο σας

✓ Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπούφε 24/12 στο ξενοδοχείο μας, εφόσον το επιλέξετε

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση μέχρι 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

✓ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων

✓ Είσοδοι σε χώρους επίσκεψης, μουσεία & παλάτια

✓ Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

✓ Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις: 1) Το πακέτο με τις εκδρομές περιλαμβάνει τις μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, την ξενάγηση στο Μόναχο, την ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ & την εκδρομή στη Λίμνη Κίμζεε-Παλάτι Κένινγκσλος.

2) Το πακέτο χωρίς τις εκδρομές περιλαμβάνει μόνο τις μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο & την ξενάγηση στο Μόναχο.

ΠΤΗΣΕΙΣ:

LH 1755 23DEC ATHMUC 0615 0755

LH 1754 27DEC MUCATH 1935 2300

LH 1755 24DEC ATHMUC 0615 0755

LH 1754 28DEC MUCATH 1935 2300