Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 AKS Porto Heli Hotel 4* sup! από 159€

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ από 22/04/2022 για  3 νυχτες

με δικό σας μέσον Ι.Χ. με ημιδιατροφή καθημερινά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ (2021)

Με θέα στον μαγευτικό κόλπο που διαθέτει το Πόρτο Χέλι, στο ειδυλλιακό τοπίο της Αργολίδας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του χωριού και σε ελάχιστη ώρα με το καραβάκι από το γραφικό νησί των Σπετσών, το ξενοδοχείο AKS Porto Heli Hotel πλήρως ανακαινισμένο και αναγεννημένο πλέον από το 2021 σας ανοίγει τις πόρτες του σε έναν υπέροχο κόσμο διακοπών!

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Τα δωμάτια του είναι όλα προσανατολισμένα προς τη θάλασσα και στις πισίνες του. Με εμβαδό 24 τ.μ., διαθέτουν διπλό κρεβάτι ή δύο μονά ενωμένα, μοντέρνο μπάνιο με walk in rain shower, αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών και επιπλωμένο μπαλκόνι. Όσα βρίσκονται στο ισόγειο και αρκετά από τον 1ο όροφο έχουν θέα στους καταπράσινους φροντισμένους κήπους, ενώ τα υπόλοιπα έχουν θέα στη θάλασσα.

Ιδανικά για οικογένειες με δύο παιδιά έως 12 ετών είναι τα δωμάτια που διαθέτουν επιπλέον και καναπέ που μετατρέπεται σε κουκέτα. Για ακόμα μεγαλύτερες οικογένειες, προτείνονται διπλανά δωμάτια (connecting) με εσωτερική ενδιάμεση πόρτα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό εστιατόριο Alias, με πλούσια μπουφέ και πληθώρα επιλογών για μικρούς και μεγάλους, Pool side snack bar Αίολος με απολαυστικά σνακ, δροσερούς χυμούς και εξωτικά κοκτέιλ, κεντρικό μπαρ, beach bar, 2 πισίνες (παιδική και ενηλίκων), Beach Volley, γυμναστήριο, Mini club με ειδικά εκπαιδευμένους παιδαγωγούς και καθημερινές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, παιδική χαρά, εναλλαγές προγραμμάτων αερόμπικ και zumba για μικρούς και μεγάλους, αίθουσα μπριτζ & τηλεόρασης, mini market / κατάστημα ρούχων & αξεσουάρ, οργανωμένη αμμώδης παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, πετσέτες παραλίας χωρίς χρέωση, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, υπαίθριος χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση.

Καθημερινά ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα απασχολούν τους μικρούς επισκέπτες μας με διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιδικά πάρτι, κυνήγι θησαυρού, τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, βραδιές σινεμά κ.α.

Ζωντανή μουσική στο Μπαρ του Ξενοδοχείου.

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με μη εμφιαλωμένο κρασί και εμφιαλωμένο νερό, με γλέντι, ζωντανή μουσική & παιδική απασχόληση.

AKS PORTO HELI 4* Sup

 22 - 24 Απρ

25 Απρ

Ελάχιστη διαμονή

3 νύχτες

4η νύχτα

Δίκλινο θέα κήπο

159

136

Δίκλινο θέα θάλασσα

169

146

3ο άτομο 

+25%

+25%

3o άτομο έως 12 ετών 

Δωρεάν

Δωρεάν

4o άτομο 2 έως 12 ετών *

+25%

+25%

Μονόκλινο θέα κήπο

143

122

Μονόκλινο θέα θάλασσα

152

132

* 4ο άτομο έως 12 ετών, διαμονή σε δωμάτιο με κουκέτα / περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο κατόπιν ζήτησης.

 

  • • Επιβάρυνση μεταφοράς 22-25/4 Αθήνα - AKS PORTO HELI - Αθήνα, με Επιτάφιο & Ανάσταση € 50 το άτομο.
  • • Επιβάρυνση μεταφοράς, με ιδιωτικό σκάφος, στις Σπέτσες για τον Επιτάφιο € 15 το άτομο.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:

Α) Παιδιά 0 έως 12 ετών σε ξεχωριστό δωμάτιο, - 30% έκπτωση

Β) Ένα παιδί 0 έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με έναν γονέα: χρέωση μονόκλινου.

Γ) Δύο παιδιά 0 έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με έναν γονέα: χρέωση δίκλινου.