Skip to main content

Kinetta Beach Resort & Spa 4* Αγίου Πνεύματος 2020 από 158,00

Κινέττα

Το ξενοδοχείο Kinetta Beach Resort & Spa 4*, βρίσκεται μέσα σε πανέμορφους κήπους, μόλις 56 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας. Εδώ που συνηθίζουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, να αναζητούν και να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, σε ένα σικάτο περιβάλλον. Είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, συνδυάζοντας υπηρεσίες για μεγάλους και μικρούς, χαλάρωση και παιχνίδι, διασκέδαση με πολλές επιλογές.

ΔΙΑΜΟΝΗ: 253 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, σε μικρά κτήρια & bungalows και 3 σουίτες, θα φιλοξενήσουν τις πιο ωραίες στιγμές των διακοπών σας. Μέσα σε κήπους, που σας οδηγούν στην όμορφη παραλία! Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν 1 έως 4 άτομα και είναι όλα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι ή βεράντα στους υπέροχους κήπους.

ΠΑΡΟΧΕΣ: 2 εστιατόρια με μεσογειακή και διεθνή κουζίνα με θέα τη θάλασσα ή την πισίνα, σαλόνι με τζάκι, μπαρ, αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, πισίνα, παιδική χαρά, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις, γήπεδο βόλεϊ και ένα πλήρως εξοπλισμένο Spa, με μεγάλη ποικιλία από θεραπείες σώματος & προσώπου, μασάζ & γυμναστήριο.

Αποστάσεις για.. κοντινές αποδράσεις: 500 μέτρα από την όμορφη Κινέττα & τον προαστιακό σταθμό, 7 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι των Αγίων Θεοδώρων, 25 χιλιόμετρα από την πόλη της Κορίνθου και 30 χιλιόμετρα από το κοσμοπολίτικο Λουτράκι.

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ.

(χωρίς εκδροµές) µε All Inclusive.

KINETTA BEACH

RESORT & SPA 4*

3 µέρες /

2 νύχτες

4 µέρες /

3 νύχτες

Δίκλινο

158

227

3ο άτοµο

114

160

3ο & 4o άτ. έως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο

230

330

Επιβάρυνση µεταφοράς Αθήνα - Kinetta Beach - Αθήνα € 30 το άτοµο.