Skip to main content

Ορεινή Ναυπακτία & Φωκίδα με group Καλοκαίρι 2020 από 185,00

Αναχωρήσεις: 23, 24/7, 13, 14/8, 3, 4/9

3 , 4 ημέρες

 

1ηΜΕΡΑ

Γαλαξίδι - Κάστρο - Ναύπακτος

Αναχώρηση στις 8:00 και μέσω της γραφικής διαδρομής παράλληλα με τον Κορινθιακό Κόλπο, φτάνουμε στο Γαλαξίδι. Η ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία μας υποδέχετε. Ελέυθερος χρόνος για καφέ. Κατόπιν, κατευθυνόμαστε προς την Ναύπακτο, όπου πρώτα θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό εμβληματικό κάστρο της πόλης. Έπειτα, κατεβαίνουμε στο κέντρο της πόλης με αξιοθέατα της το Φετιχέ και Βεζίρ τζαμί και το μουσείο Μπότσαρη και χρόνος ελεύθερος για φαγητό (έξοδα ατομικά). Άφιξη στο DASOS THERETRON Retreat 4*, χτισμένο μέσα στο πράσινο. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

2ηΜΕΡΑ

Γύρος Τριχωνίδας - Θέρμο

Πρωινό και κατευθυνόμαστε προς την Τριχωνίδα περνώντας από τη γέφυρα του Μπανιά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για το Θέρμο, γενέτειρα του Πατροκοσμά του Αιτωλού και ξενάγηση στο μοναστήρι. Έπειτα φτάνουμε στη Ναύπακτο όπου χρόνος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

3ηΜΕΡΑ

Αμπελακιώτισσα - Χωριά ορεινής Ναυπακτίας - Λίμνη Μόρνου

Πρωινό και ξεκινάμε με επίσκεψη στην Παναγιά Αμπελακιώτισσα χτισμένη το 1456. Μετά θα δούμε τα ορεινά χωριά της Ναυπακτίας, τα «Κράβαρα». Περνάμε από την Ελατού όπου ελεύθερος χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε για την Άνω χώρα. Επισκεπτόμαστε το ναό της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία και φωτογραφιζόμαστε με τον «Καρνάβαλο», το παλιό λεωφορείο που έκανε μέχρι και το 1983 τη διαδρομή Ναύπακτος - Ασπριά - Άνω χώρα - Αμπελακιώτισσα. Μετά το γεύμα μας επισκεπτόμαστε την τεχνητή λίμνη του Μόρνου και το χωριό Κάλλιο (μισοβυθισμένο), με θέα το Λιδορίκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

4ηΜΕΡΑ

Μεσολόγγι - Αθήνα

Πλούσιο, σε μπουφέ, πρωινό και το ταξίδι της επιστροφής μας ξεκινάει με επίσκεψή στην ξακουστή πόλη του Μεσολογγίου. Θα περιηγηθούμε στον κήπο των Ηρώων, με αγάλματα Ελλήνων και Φιλελλήνων καθώς και τον τύμβο των πεσόντων. Επίσκεψη στο μουσείο Τέχνης και Ιστορίας (έξοδα ατομικά). Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά των Τρικούπηδων και του Παλαμά σαν κύρια αξιοθέατα της πόλης. Θα πάμε ως την Τουρλίδα, που κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν ποδηλατάδα στον τόπο όπου ενώνουν τα νερά τους ο Εύηνος και ο Αχελώος. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στην Αθήνα μέσω της γέφυρας του Ρίου – Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις γεμάτοι με εμπειρίες και αναμνήσεις.

 

Τιμή κατ’άτοµο µε πούλµαν

 

Ημερομηνίες

24/7, 14/8, 4/9

3 μέρες

23/7, 13/8, 3/9

4 μέρες

Δίκλινο

185

242

3ο άτοµο

160

210

Μονόκλινο

245

330

  • Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά.

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο Dasos Theretron Retreat 4* στο Παλαιοξάρι Ναυπακτίας
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο και ποτά στα δείπνα καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται

Ο,τι δεν α​​​​​αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.