Skip to main content

Kymi Palace 4* 28η Οκτωβρίου 2023

Εύβοια 

Kymi Palace 4*

Το Kymi Palace βρίσκεται λίγα μέτρα από την γραφική παραλία της Κύμης, χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς το λιμάνι και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Λειτουργεί όλο το χρόνο και είναι ιδανικό τόσο για διακοπές, όσο και για βάση για υπέροχες κοντινές εκδρομές.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 57 μεγάλα και άνετα δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και οικογενειακά, όλα με θέα στη θάλασσα, εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ ή ψυγείο, τηλέφωνο, μπάνιο με μπανιέρα ή ντους, πετσέτες, παντόφλες, στεγνωτήρας μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης θυρίδα ασφαλείας, σίδερο ρούχων, δωρεάν WiFi, μπαλκόνι ή βεράντα. Ορισμένα δωμάτια έχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης ΑμΕΑ.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει μεγάλο και άνετο σαλόνι, εστιατόριο, 2 μπαρ (κεντρικό και πισίνας), μίνι μάρκετ, πισίνα υπερχείλισης, δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία, παιδική πισίνα, παιδική απασχόληση και εσωτερικό παιδότοπο, θεματικές μουσικές βραδιές (εποχιακά ή σε περιόδους υψηλής ζήτησης), βραδιές κινηματογράφου, αίθουσα συνεδρίων και συνεδριακό κέντρο,  καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας, δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, γρήγορο WiFi σε όλους τους χώρους. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα!

 

 

Ιδέες για κοντινές εκδρομές και επισκέψεις:     

  • Ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης. (1,50€ είσοδος - με την επίδειξη του εισιτηρίου σας επιστρέφεται το αντίτιμο από το ξενοδοχείο).
  • Προσκύνημα στη Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
  • Επίσκεψη στην Μικροζυθοποιεία Septem και στο Γυναικείο Συνεταιρισμό Αυλωναρίου με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
  • Εκδρομή στα ορεινά χωριά της Κύμης (Μετόχι, Βίταλο, Ανδρωνιάνους) με συγκεκριμένη διαδρομή και επίσκεψη σε ταβέρνες της περιοχής με τοπικές σπεσιαλιτέ όπως κόκορας κοκκινιστός.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο της Ελιάς στην Ποταμιά και στην αρχαιολογική συλλογή της.
  • Βόλτα στο γραφικό και καταπράσινο Μύλο του Σαντά.
  • Επίσκεψη στις ιαματικές πηγές του "Χωνευτικού"

 

Και για το μεσημεριανό σας: Προτείνεται ανεπιφύλακτα το εστιατόριο/ψαροταβέρνα "Το Αιγαίο" σε απόσταση 500m από το Kymi Palace, μόλις 20 μέτρα από την θάλασσα. Φημίζεται για τα μαγειρευτά, τα εκλεκτά κρεατικά (της ώρας) και φρέσκα θαλασσινά που παίρνει κάθε μέρα από την τράτα!

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με ημιδιατροφή plus ποτά στο δείπνο (μη εμφιαλωμένα αναψυκτικά, κρασί, μπύρα και νερό).

KYMI PALACE 4*

27 - 29 Οκτωβρίου

Ελάχιστος αριθμός διαν/σεων

2

Δίκλινο θέα θάλασσα

129

3ο άτομο

50

3ο άτομο ως 12 ετών

Δωρεάν

4ο άτομο ως 12 ετών

40

Μονόκλινο θέα θάλασσα

100

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.