Skip to main content

Amalia Nauplia 4* με ημιδιατροφή smart all inclusive Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα 2023

Ναύπλιο

 

Το Amalia Hotel Ναυπλίου 4* βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, μόλις 2,5 χλμ. από το κέντρο της. Έχει χτιστεί με σεβασμό προς την αρχιτεκτονική και την παράδοση της πόλης, ένα νεοκλασσικό κτήριο με 170 δωμάτια που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους με φοίνικες και λουλούδια. Ένα μοναδικό περιβάλλον που εξασφαλίζει ηρεμία και χαλάρωση, αντίθετα με τη βουή και τους θορύβους της πόλης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 170 άνετα δωμάτια και μία σουίτα που βρίσκονται σε τρία επίπεδα. Η θέα των δωματίων μπορεί να είναι το Παλαμήδι, η θάλασσα ή οι καταπράσινοι κήποι. Παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και έπιπλα σε ανοικτά χρώματα με μπεζ ταπετσαρίες και πολύχρωμα υφάσματα. Όλα τα δωμάτια έχουν φυσικό φωτισμό και μπαλκόνι ή βεράντα στο ισόγειο είναι πλήρως κλιματιζόμενα προσφέροντας ένα όμορφο περιβάλλον ξεκούρασης.

 

Απολαύστε τις  βόλτες σας  στο ειδυλλιακό Ναύπλιο - στην Πλατεία Συντάγματος και στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, με τις πέτρινες βρύσες και τα λουλούδια στις εξώπορτες…

 

 

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

με παροχές SMART ALL INCLUSIVE

με ημιδιατροφή

 

23-26/12

30/12-2/1

4-7/1

22, 26-29/12, 2-4/1

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

2

Δίκλινο

181

151

111

3ο άτομο

45

41

21

3ο άτομο έως 10 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτομο 2 έως 10 ετών

27

25

25

Μονόκλινο

156

135

95

 

 

* Βρέφη έως 2 ετών ΔΩΡΕΑΝ

** Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες δυο ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση 15% στο δεύτερο δωμάτιο (η προσφορά δεν ισχύει για την περίοδο 26-30/12).

*** Φόρος διαμονής 3€ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση, θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.  

 

Για να διασκεδάσουμε! Να ξεφαντώσουμε ξανά με ένα κλασικό ελληνικό γλέντι. Με ζωντανή μουσική και χορό, με τους εκπληκτικούς Passepartout την παραμονή Χριστουγέννων και τους Γιώργο Μάγο, Σεμίνα και Connie την παραμονή Πρωτοχρονιάς και μουσική από dj ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

 

Ξέγνοιαστα! Με πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Ώστε ολόκληρη η οικογένεια να απολαύσει αξέχαστες στιγμές. 

Με πλήρη διατροφή, ποτά και πλούσιο μπουφέ για τα εορταστικά πρωινά.

 

Στο σικάτο Amalia Ναυπλίου, το πετυχηµένο µας Winter Club σας περιµένει µε ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΑ και πολλές εκπλήξεις!

 

Το Family Winter Club λειτουργεί: 23/12 άφιξη - 26/12 αναχώρηση ή 30/12 άφιξη - 2/1 αναχώρηση και 4/1 άφιξη - 7/1 αναχώρηση. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες (πριν - ενδιάμεσα - μετά), θα λειτουργεί με ημιδιατροφή.

 

ΤΟ SMART ALL INCLUSIVE ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

  • • Πλούσιους μπουφέδες πρωί, μεσημέρι & βράδυ με μοναδικές γεύσεις (αρχίζουν με δείπνο)
  • • Εορταστικούς μπουφέδες παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς
  • • Δωρεάν ντόπιο κρασί σε καράφα, μπύρες & αναψυκτικά σε όλα τα φαγητά
  • • Κάθε απόγευμα, ζεστά κάστανα και Coffee Station περιμένουν μικρούς και μεγάλους (16:00 - 18:00).
  • • Mini-Club με διευρυμένο ωράριο και παιδική απασχόληση με εξειδικευμένους παιδαγωγούς.
  • • Μοναδικά παιχνίδια & διασκέδαση στο Mini Club.
  • • Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, με ζωντανή μουσική και χορό και μουσική από dj ανήμερα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς.

 

 

Ιδιαίτερη φροντίδα για τους µικρούς µας φίλους!

 

Ένας εξαιρετικός χώρος έχει φτιαχτεί για τα παιδιά, που παρέα µε τις Αγ.Βασιλίτσες δημιουργούν απίστευτα παιχνιδίσµατα face painting, χειροτεχνίες, ζωγραφική, µπαλόνια, διαγωνισμούς χορού, διαγωνισμούς καλύτερης χριστουγεννιάτικης κατασκευής κ.ά.