Skip to main content

HORIZON BLU 5* με ημιδιατροφή και Ρεβεγιόν Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα 2023

Καλαμάτα

 

Ιδανικά τοποθετημένο στην παραλία της Καλαμάτας, το Horizon Blu 5*, το νεότερο ξενοδοχείο της πόλης συνδυάζει εντυπωσιακό σχεδιασμό με κυρίαρχο το στοιχείο του νερού, μοναδικές υπηρεσίες και σύγχρονες υποδομές διαθέσιμες στον ταξιδιώτη αλλά και στον ημερήσιο επισκέπτη. Με κυρίαρχο στοιχείο την διακριτική πολυτέλεια, το νεότερο ξενοδοχείο της παραλίας της Καλαμάτας προσφέρει στους επισκέπτες του άνεση και ξεχωριστές υπηρεσίες με έμφαση στη λεπτομέρεια όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το ανεπιτήδευτο στυλ συνεχίζεται στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου, με τις μοναδικές προτάσεις φαγητού και ποτού αλλά και ενδιαφέροντα events. Η συνολική πρόταση του ξενοδοχείου απευθύνεται στον φιλοξενούμενο που θέλει να χαλαρώσει και να αποβάλει την ένταση της ζωής, σε ένα θέρετρο στην καρδιά μιας ολοζώντανης πόλης.

 

Τα ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου συνδυάζουν λιτές γραμμές, μοντέρνα αισθητική και σύγχρονες ανέσεις. Μεγάλες βεράντες επεκτείνουν τον χώρο του δωματίου προς τα έξω με θέα προς τους προσεγμένους κήπους και στο βάθος τη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια έχουν: μπάνια με μπανιέρα και ξεχωριστή ντουζιέρα, ,καναπέ και καθιστικό, σύστημα ύπνου Cocomat με πολυτελή αφράτα παπλώματα, κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με δορυφορικά κανάλια, χρηματοθυρίδα ασφαλείας (μεγέθους laptop),στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη, παντόφλες, δωρεάν WIFI.

 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Εορταστικό δείπνο Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

 

22-26/12

29/12 – 2/1

 

4η ΝΥΧΤΑ  &

4-7/1

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

4η ΝΥΧΤΑ

2

Δίκλινο Standard θέα κήπος

207

189

189

Δίκλινο Standard πλευρική θέα θάλασσα

212

194

194

3ο άτομο

49

41

41

3ο άτομο έως 11 ετών

39

36

36

Μονόκλινο Standard θέα κήπος

146

137

137

Μονόκλινο Standard πλευρική θέα θάλασσα

148

139

139

 

* Βρέφη έως 3 ετών ΔΩΡΕΑΝ

 

Σημείωση: Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση.