Skip to main content

MANNA ARCADIA 5* με πρωινό Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα 2023

Βαλτεσινίκο, Αρκαδία

 

Το ΜΑΝΝΑ ARCADIA 5* βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου στο νομό Αρκαδίας. Σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1200μ στο αρχαίο ελατόδασος του όρους Μαινάλου σε μια περιοχή εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς και μοναδικών θεραπευτικών ιδιοτήτων. Χρονολογείται από το 1929, γνωστό ως το «Σανατόριο της Μάνας» και σήμερα έχει κηρυχθεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Αποτελεί ένα καταφύγιο μοναδικής αισθητικής και υπηρεσιών, περιτριγυρισμένο από δάση, λίμνες και ποτάμια με κρυστάλλινα νερά που προσφέρει εμπειρίες απόλυτης ευεξίας όλο το χρόνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αρχαιότητα η Αρκαδία θεωρούνταν επίγειος παράδεισος και αποτελούσε έναν κόσμο δύναμης και γνώσης, όπου ο άνθρωπος ζούσε σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

Κάθε δωμάτιο αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο που θα σας βυθίσει και θα σας αγκαλιάσει στο αρχαίο ελατόδασος και τα μυστικά του. Τα ψηλά ταβάνια, η κομψή διακόσμηση, οι μεγάλοι χώροι και τα βιώσιμα υλικά, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το ελατόδασος και τη λιμνούλα που τα περιβάλλει, αποπνέοντας τη γοητεία του παρελθόντος και συνθέτοντας ένα περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση και έμπνευση, που απελευθερώνει μυαλό και ψυχή.

Εμπνευσμένο από τη μοναδική θεραπευτική δύναμη της φύσης που το περιβάλλει, το κέντρο ευεξίας ΜΑΝΝΑ παρέχει ένα μοναδικό τελετουργικό αυτοφροντίδας. Απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες της σάουνας και του χαμάμ, χαλαρώστε στη «σπηλιά» πισίνα, διαλογιστείτε και απολαύστε γιόγκα στη φύση ή σε εσωτερικούς χώρους δίπλα στο τζάκι και τονώστε το σώμα σας στο ειδικά εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση µε πρωινό

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

22/12-7/1

NON-REFUNDABLE

FLEXIBLE RATES

In The Forest Room

454

534

In The Forest Superior Room

578

680

Mountain View Superior Room

684

805

Junior Suite

840

989

The Manna Suite

1093

1286

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων:

Χριστούγεννα (22-26/12) à 4 νύχτες

Πρωτοχρονιά (29/12-2/1) à 3 νύχτες

Θεοφάνεια (5-7/1) à 2 νύχτες

Ενδιάμεσα à 1 νύχτα

 

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ανέρχεται στα 4€/δωμάτιο/διανυκτέρευση.