Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Xenia Palace Portaria 4*! από 140€

Πορταριά, Πήλιο

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ από 21/04/2022 για  3 νυχτες

με δικό σας μέσον Ι.Χ. με πρωϊνό μπουφέ καθημερινά

Xenia Palace Portaria 4*

Με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και στο ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος της περιοχής, το ξενοδοχείο ανοίγεται προς τη φύση ατενίζοντας τον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα που συνδυάζει την πολυτέλεια με την άψογη φιλοξενία. 

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 75 καλαίσθητα δωμάτια όλα εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, ηχομονωτικά παράθυρα, καλωδιακή επίπεδη τηλεόραση, τηλεφωνική γραμμή, μίνι μπαρ, safe, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέφτη μακιγιάζ, δωρεάν WiFi, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ο χώρος της υποδοχής δηλώνει την καλαίσθητη διακοσμητική γραμμή όλου του ξενοδοχείου. Παράθυρα με απρόσκοπτη θέα, ξύλινο πάτωμα, διακριτικοί φωτισμοί, καλοδουλεμένο δέρμα και ξύλο στα έπιπλα, αναπαυτικά καθίσματα και γήινες αποχρώσεις συναντώνται σε όλους τους χώρους φιλοξενίας με κυρίαρχο τον χώρο του μπαρ για καφέ, σνακ, και ποτό. Δύο εστιατόρια (κεντρικό και εκδηλώσεων), κεντρικό μπαρ, χώρος ευεξίας και αρμονίας, εξωτερική πισίνα, Pool bar τους καλοκαιρινούς μήνες, παιδότοπος και υπαίθριος χώρος παρκινγκ.

 

 

Το Πήλιο είναι πάντα μια εκπληκτική επιλογή για Πασχαλινές αποδράσεις. Το βουνό των Κενταύρων σύμφωνα με την μυθολογία, υψώνει το παράστημά του επιβλητικό πάνω από την πόλη του Βόλου και συνδυάζει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά με τα παραδοσιακά χωριά, τις γευστικές τοπικές λιχουδιές και τη γεμάτη ζεστασιά φιλοξενία των ντόπιων.

 

Ο «Μουντζούρης», το πασίγνωστο τραινάκι του Πηλίου, ταξιδεύει ακούραστα από τις Μηλιές μέχρι τα Λεχώνια για περισσότερα από 100 χρόνια και συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές διαδρομές στις Πηλιορίτικες εξοχές. Συνυφασμένο με την ιστορία του Πηλίου, το τραινάκι παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κανείς την απάτητη φύση και να κάνει ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο.

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με πρωϊνό μπουφέ καθημερινά

XENIA PALACE PORTARIA 4*

 21 - 25 Απρ

Ελάχιστη διαμονή

3 νύχτες

Δίκλινο Classic

140

3o άτομο έως 6 ετών *

Δωρεάν

3o άτ 7 έως 12 ετών *   

10

Μονόκλινο Classic  

120

* Πρόσθετη πτυσσόμενη κλίνη σε δίκλινο

Προαιρετικές επιβαρύνσεις για συμμετοχή σε επισιτιστικά:

Μεγ. Παρασκευή: Νηστίσιμο Buffet: αναμένεται

Μεγ. Σάββατο: Αναστάσιμο δείπνο (με ποτά): αναμένεται

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα-γλέντι (με ποτά): αναμένεται