Skip to main content

Amalia Meteora 4* με ημιδιατροφή smart all inclusive Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα 2023

Καλαμπάκα

 

Το Amalia Hotel Καλαμπάκας 4* βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τοπίο, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη της Καλαμπάκας (5km.) Είναι χτισμένο μέσα σε 14 στρέμματα πράσινου και στην κατασκευή του κυριαρχούν παραδοσιακά υλικά, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με το περιβάλλον. Το όμορφο περιβάλλον συμπληρώνεται με τρεχούμενα νερά, μεγάλους κήπους, μια μεγάλη ανοικτή πισίνα και φανταστική θέα προς τα Μετέωρα. Οι άνετοι χώροι υποδοχής σας καλωσορίζουν καθώς μπαίνετε στο κυρίως κτήριο, προσφέροντας θαλπωρή, με ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, χειροποίητα χαλιά και τζάκια στο σαλόνι με το πιάνο και το μπαρ του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 170 άνετα δωμάτια και 2 σουίτες, που βρίσκονται σε τρία επίπεδα, με θέα στους κήπους, τα Μετέωρα ή τη Θεόπετρα. Όλα τα δωμάτια έχουν φυσικό φωτισμό, διαθέτουν μπαλκόνι, είναι πλήρως κλιματιζόμενα και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Πρόσφατα ανακαινισμένα, με κλασσικά ξύλινα έπιπλα και απαλά χρώματα στη διακόσμηση προσφέρουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον στον επισκέπτη.

Στη σκιά των Μετεώρων, σας περιµένει και φέτος το κλασσικό µας Winter Club στην Καλαµπάκα, για Μοναδικές Οικογενειακές Γιορτές!!

 

Πολιτιστική εμπειρία: Μην παραλείψετε να γνωρίστε τα μυστικά του Εθνικού Δρυμού της Πίνδου με επίσκεψη στο υπέροχο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων.

 

Παραμυθένια εμπειρία: Στα κοντινά Τρίκαλα (μόλις μισή ώρα από το Amalia) σας περιμένει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη στον “Μύλο των Ξωτικών” www.milosxotikon.gr. Απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee κ.α.! Μην παραλείψετε να επισκευθείτε και το τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι) όπου συνήθως στην περίοδο των εορτών φιλοξενεί πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις.

 

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

με παροχές SMART ALL INCLUSIVE

με ημιδιατροφή

 

23-26/12

30/12-2/1

4-7/1

22, 26-29/12, 2-4/1

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

2

 

Δίκλινο

199

153

117

3ο άτομο

51

39

26

3ο άτομο έως 10 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτομο 2 έως 10 ετών

27

25

27

Μονόκλινο

171

137

102

* Βρέφη έως 2 ετών ΔΩΡΕΑΝ

** Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες δυο ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση 15% στο δεύτερο δωμάτιο (η προσφορά δεν ισχύει για την περίοδο 26-30/12).

*** Φόρος διαμονής 3€ ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση, θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο. 

Για να διασκεδάσουμε! Να ξεφαντώσουμε ξανά με ένα κλασικό ελληνικό γλέντι την παραμονή Χριστουγέννων (24/12) και Πρωτοχρονιάς (31/12), με ζωντανή μουσική και χορό, από τη νεανική μπάντα Walkman the Band!

 

Ξέγνοιαστα! Με πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Ώστε ολόκληρη η οικογένεια να απολαύσει αξέχαστες στιγμές. 

Με πλήρη διατροφή, ποτά και πλούσιο μπουφέ για τα εορταστικά πρωινά.

 

Το Family Winter Club λειτουργεί: 23/12 άφιξη - 26/12 αναχώρηση ή 30/12 άφιξη - 2/1 αναχώρηση και 4/1 άφιξη - 7/1 αναχώρηση. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες (πριν - ενδιάμεσα - μετά), θα λειτουργεί με ημιδιατροφή.

 

ΤΟ SMART ALL INCLUSIVE ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

  • • Πλούσιους μπουφέδες πρωί, μεσημέρι, βράδυ με υπέροχη κουζίνα. Τα φαγητά αρχίζουν με δείπνο και τελειώνουν με γεύμα.
  • • Εορταστικούς μπουφέδες παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς
  • • Καφέδες (στιγμιαίος κρύος, ζεστός, γαλλικός), αναψυκτικά, κρασί, μπύρα draft & αφεψήματα όλη μέρα
  • • Ζεστά & κρύα σνακ για δεκατιανό & απογευματινό 10:00-12:00 & 15:00-18:00, καθημερινά στο μπαρ
  • • Ψητά κάστανα κάθε μέρα 16:00 - 18:00
  • • Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, με ζωντανή μουσική και χορό.
  • • Mini-Club με διευρυμένο ωράριο και παιδική απασχόληση με εξειδικευμένους παιδαγωγούς
  • • Οικογενειακό Διαγωνισμό κατασκευής Χιονάνθρωπων (αν υπάρχει χιόνι).

 

 

Για μικρούς…και μεγάλους!

 

Μοναδικός Χριστουγεννιάτικος χώρος για τα παιδιά σας περιμένει στην Καλαμπάκα. Ξύλινα Σπιτάκια , φουσκωτό παιχνίδι, τσουλήθρες και για πρώτη φορά φέτος super κινηματογράφος. Αγ. Βασιλίτσες δημιουργούν με τα παιδιά μοναδικές δραστηριότητες, ζωγραφική, χειροτεχνία, face painting, κινηματογράφος με παιδικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Μοναδικό σιντριβάνι σοκολάτας θα δώσει την γλυκιά πινελιά των εορτών.  Απίστευτα παιδικά πάρτι με μουσική με dj.