Skip to main content

MOUZAKI PALACE 4* με ημιδιατροφή και Ρεβεγιόν Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα 2023

Μουζάκι Καρδίτσας

 

Το Mouzaki Palace χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου και αποτελεί μια έξοχη πρόταση διαμονής στην ευρύτερη περιοχή των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων. Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης του Μουζακίου και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει. Απέχει μόλις 15΄από τα Τρίκαλα, 20΄ από την Καρδίτσα και 30΄από την Λίμνη Πλαστήρα, την Ελάτη και το Περτούλι (με το χιονοδρομικό του κέντρο), την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα καθώς και τα χωριά της Αργιθέας και των Αγράφων είναι εξίσου σε κοντινή απόσταση.
Όλα τα δωμάτια που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι τόσο η θέα που προσφέρουν στον κάμπο και στην πόλη του Μουζακίου όσο και οι γήινες αποχρώσεις τους, υπόσχονται μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, mini bar, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών, τηλέφωνο  και δωρεάν παροχή ενσύρματου και ασύρματου ίντερνετ .

 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε ημιδιατροφή & Ρεβεγιόν

την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

 

22-26/12

29/12-2/1

3-6/1

 

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων   3

3 ΝΥΧΤΕΣ

4η ΝΥΧΤΑ

Δίκλινο

190

180

3ο άτομο

65

60

3ο / 4o άτομο ως 5,99 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

3ο άτομο 6 ως 12 ετών

35

35

4ο άτομο 6 ως 12 ετών

30

25

Μονόκλινο

150

135

3

 

Παροχές:

  • Εορταστικά δείπνα παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική
  • Χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας, γυμναστηρίου
  • Free Internet
  • Δωρεάν πάρκινγκ στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου

 

 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης ο οποίος θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο. Το ποσό για τα ξενοδοχεία 4 αστέρων είναι € 3,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση.