Skip to main content

Κοζανίτικο Καρναβάλι 2018! απο 185,00

«Μπουρανίδες»

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 17/2/2018

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:30

1η μέρα: Αθήνα - Λάρισα

Πρωινή αναχώρηση με κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Άφιξη και περιήγηση στο κέντρο της πόλης. Χρόνος για γεύμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* ή DIVANI PALACE 5*. Δείπνο.

 2η μέρα: Ελασσόνα - Κοζανίτικο Καρναβάλι

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελασσόνα, όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας. Αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της Λίμνης Πολυφύτου θα καταλήξουμε στην Κοζάνη, που αυτές τις μέρες ζει στο ρυθμό της Αποκριάς! Επίσκεψη στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο και Φυσικής Ιστορίας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και για να απολαύσετε τη μεγάλη παρέλαση με τα άρματα και τα δεκάδες γκρουπ των καρναβαλιστών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Αποκριάτικο γλέντι με δείπνο και μουσική από DJ!

 3η μέρα: Τύρναβος (Μπουρανί) – Αθήνα

 Πρωινό και αναχώρηση για τον Τύρναβο. Η πόλη γλεντά από τις προηγούμενες μέρες τιμώντας τον Διόνυσο, όμως αυτήν τη μέρα η γιορτή κορυφώνεται με το «Μπουρανί», όπου θα απολαύσετε την παραδοσιακή χορτόσουπα χωρίς λάδι. Η προετοιμασία της εορταστικής σούπας πλαισιώνεται με Διονυσιακές τελετές, τολμηρές μεταμφιέσεις και πειράγματα, που συνθέτουν το μοναδικό πνεύμα του τοπικού εθίμου! Πορεία επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχ.

Ημέρες

 2κλινο Bng

2κλινο Mb

3ο άτομο

1κλινο Bng

1κλινο Mb

1ο παιδί 2-6

1ο παιδί 6-12

17/2

3

185 €

 195 €

140 €

255 €

 270 €

90 €

108 €

Bng: Bungalow, Mb: Main Building

DIVANI PALACE LARISSA

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχ.

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-6

1ο παιδί 6-12

17/2

3

199 €

180 €

290 €

80 €

150 €

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο GrecotelLarissaImperial 5* ή στο DivaniPalace 5* στη Λάρισα • Ημιδιατροφή καθημερινά • Μία βραδιά με μουσική DJ • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Οι είσοδοι στους χώρους επίσκεψης • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα