Skip to main content

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πάσχα 2018 από 205,00

Οργανωμένη εκδρομή ή με δικό σας Ι.Χ.
6/4
THE MET HOTEL 5*

 

Κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, το The Met Hotel (Member of Design Hotels) προσφέρει εξαιρετική άνεση και άφθονες παροχές σε όσους επισκέπτονται την πόλη είτε για εργασία, είτε για αναψυχή. Αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο διαθέτει 212 δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, θαυμάσιο spa και άλλες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια, μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και διαχρονική κομψότητα.

Ειδικές Πασχαλινές παροχές ΤΗΕ ΜΕΤ:

• Πακέτο ποτών με κρασί, μπύρες και αναψυκτικά στο Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα  
• Ουζομεζέδες κατά την διάρκεια του ψησίματος του αρνιού  
• Δωρεάν χρήση WIFI στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους 
• Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με τα υδροτζέτ, το χαμάμ και το γυμναστήριο στο “M’ SPA”
• Έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπείες στο “M’ SPA και στο τιμοκατάλογο του “LOOK COIFFURE”  
• Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης (πλατεία Αριστοτέλους) κάθε μία ώρα (μέχρι 11 μμ/τελευταία επιστροφή)  
• Δωρεάν παροχή ΟΤΕ ΤV σε όλα τα δωμάτια
• Οι πελάτες μας θα έχουν δωρεάν χρήση του υπόγειου πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)
µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται
το Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

 

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

Δίκλινο Superior

219

285

3ο άτοµο

125

160

3o άτοµο ως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο Superior

375

490

 

NIKOPOLIS HOTEL 5* DELUXE

Το Hotel Nikopolis Thessaloniki είναι Boutique City Resort 5 αστέρων, χτισμένο σε έκταση 25 στρεμμάτων. Η τοποθεσία του, στην καρδιά μιας μεγάλης και διαρκώς αναπτυσσόμενης περιοχής εμπορικής δραστηριότητας, το καθιστά προορισμό επιλογής για τους business travelers και όχι μόνο, καθότι είναι σε απόσταση περπατήματος από λούνα παρκ, το εμπορικό κέντρο Cosmos κ.α.

Το υψηλού επιπέδου service του, η άψογη εξυπηρέτηση, οι άνετοι και μοντέρνα διακοσμημένοι χώροι του και η μοναδική του αρχιτεκτονική έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των ταξιδιωτών με απαιτήσεις, που επισκέπτονται την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και σύγχρονα, ευρύχωρα δωμάτια με ξύλινα δάπεδα. Τα δωμάτια του έχουν θέα στην πισίνα ή στους κήπους. Όλα περιλαμβάνουν μαρμάρινο μπάνιο με ξεχωριστό ντους και μπανιέρα. Είναι επίσης εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση LCD, κλιματισμό, παράθυρα με ηχομόνωση, θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ. Το Aqua Club Spa αποτελείται από υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα 1.700μ², εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο και υδρομασάζ. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν επίσης 2 γήπεδα τένις.

Ειδικές Πασχαλινές παροχές NIKOPOLIS HOTEL:

• Αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο Da Vinci.  
• Μ. Σάββατο εορταστικό σερβιριστό μενού 5 πιάτων  
• Ανήμερα του Πάσχα Πασχαλινός μπουφές με σούβλες και παραδοσιακά εδέσματα  
• Δωρεάν χρήση του Aqua Club Spa (εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο)  
• Δωρεάν χρήση WIFI στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους  
• Δωρεάν parking (υπαίθριο)

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)
µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται
το Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

 

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

Δίκλινο Superior

205

265

3ο άτοµο

155

199

3o άτοµο ως 12 ετών

110

140

Μονόκλινο Superior

345

450

MAkEDONIA PALACE 5* deLUXe

Πλήρως ανακαινισμένο (2017). Ένα από τα πλέον αυθεντικά σημεία της πόλης και σημείο αναφοράς της. Φρέσκο και ζεστό στη φιλοξενία του, προσφέρει στα 283 δωμάτια και σουίτες του μια πλήρη σειρά υπηρεσιών 5 αστέρων. Σε μοναδική θέση, δίπλα στο κέντρο της πόλης, το Makedonia Palace σας υποδέχεται ανανεωμένο. Την εμπειρία διαμονής πλαισιώνουν μια σειρά από μοναδικές παροχές. Το ανανεωμένο εστιατόριο “Συμπόσιο”, δίπλα στη θάλασσα. Το εστιατόριο “Thymare”, με επιλεγμένες γεύσεις που ο επισκέπτης μπορεί ν’ απολαύσει στο σαλόνι ή τον υπαίθριο χώρο του. Aκόμα, κοσμηματοπωλείο, καταστήματα δώρων, ιδιωτικό - φυλασσόμενο parking, χώρος άθλησης & fitness και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ.
(χωρίς εκδροµές) µε πρωινό καθηµερινά.

 

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

Δίκλινο θέα πόλη

229

305

Δίκλινο θέα θάλασσα

257

335

3ο άτοµο

70

90

3ο άτοµο ως 6 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

3ο άτοµο 7-12 ετών

40

50

Μονόκλινο θέα πόλη

417

550

Μονόκλινο θέα θάλασσα

449

595

Επιβάρυνση για απλό δείπνο (μενού 3 πιάτων): € 30 το άτομο. Χρέωση Αναστάσιμου δείπνου και Πασχαλινού γεύματος αναμένονται.


 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΙΝΗ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
Με επιλογή διαµονής από δύο εκπληκτικά υπερπολυτελή ξενοδοχεία!

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00. Μέσω της μυθικής Κοιλάδας των Τεμπών φτάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου για επίσκεψη στο μουσείο του, ένα από τα πιο σημαντικά του Μακεδονικού χώρου (έξοδα ατομικά). Άφιξη στην Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο THE MET HOTEL 5* Lux ή στο NIKOPOLIS HOTEL 5* Lux. Νηστίσιμο δείπνο και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Νάουσα - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν)

Πλούσιο πρόγευμα. Η μέρα μας ξεκινάει με την πόλη της Νάουσας όπου θα επισκεφθούμε το σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο της σχολής Αριστοτέλους (έξοδα ατομικά) εκεί που ο μέγιστος φιλόσοφος δίδαξε το μεγαλείο της κλασσικής Ελληνικής σκέψης. Προχωρούμε για ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδος, τον παραδοσιακό οικισμό Παλαιό Άγιο Αθανάσιο που είναι χτισμένος στα τέλη του 15ου αιώνα στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφεδάκι και γεύμα στα γραφικά καλντερίμια. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, πολλά εδέσματα στο ξενοδοχείο μας.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά! Θεσσαλονίκη - Άνω Πόλη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση στην “Νύμφη του Θερμαϊκού” και τα σημεία αναφοράς της. Λευκός Πύργος, Αγία Σοφία, Ροτόντα, Καμάρα, Άγιος Δημήτριος κ.α. Μετά στην αρχοντική Άνω Πόλη για μια σύντομη βόλτα στα κάστρα που στέκουν εκεί κοιτώντας την πόλη από ψηλά με μνήμες από το παρελθόν και διαφυγή από το παρόν. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλινό γεύμα από πλούσιο μπουφέ με αρνάκι και πολλά εδέσματα, διασκέδαση. Το απόγευμα ξεκουραστείτε στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας ή χαρείτε το υπέροχο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Πλατεία Αριστοτέλους, την Τσιμισκή, την παραλιακή (δωρεάν μεταφορά με το πουλμανάκι του ξενοδοχείου).

Δευτέρα: Λίμνη Κερκίνη - Άνω Πορρόϊα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μία πανέμορφη πανοραμική διαδρομή. Διερχόμενοι από το Ωραιόκαστρο, προχωράμε προς το Κιλκίς και σχεδόν μέχρι τα βόρεια σύνορα με Σκόπια όπου βρίσκεται και η περίφημη Λίμνη Δοϊράνης. Άφιξη στα πανέμορφα και γραφικά Άνω Πορρόϊα, χωριό κατάφυτο με τρεχούμενα νερά και υπέροχη θέα στη Λίμνη Κερκίνη. Εδώ απολαύστε τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ στην πλατεία του χωριού, με πλούσια και “διαφορετικά” τοπικά εδέσματα, όπως βουβάλι, ζαρκάδι, αγριογούρουνο, αρνάκι γάστρας, ανάλογα με την προτίμηση σας. Στην συνέχεια αντίστροφη κατεύθυνση για την Λίμνη Κερκίνη και ελεύθερος χρόνος για περίπατο στο χωριό, βαρκάδα και καφεδάκι. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο.

Τρίτη: Θεσσαλονίκη - Έπαυλη Μοδιάνο - Αθήνα

Απολαυστικό πρόγευμα σε μπουφέ και επίσκεψη στο κτίριο όπου στεγάζεται το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης (έξοδα ατομικά) και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ε. Μοδιάνο το 1906. Είναι γνωστό και ως "παλαιό κυβερνείο". Από το 1913 και μετά χρησιμοποιήθηκε διαδοχικά ως ανάκτορο, ως κατοικία του εκάστοτε Γενικού Διοικητή Μακεδονίας, ως Ιερατική και ως Στρατιωτική Σχολή. Σήμερα στεγάζεται σ΄αυτό το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης. Εδώ έγινε η παράδοση της πόλης της Θεσσαλονίκης στις 26/10/1912! Θα δούμε τα ανεκτίμητης αξίας στρατιωτικά κειμήλια και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό Πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

  • Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη
  • Μεγ. Σάββατο: Λίμνη Κερκίνη - Άνω Πορρόϊα
  • Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στη Θεσ/νίκη - Άνω Πόλη
  • Δευτέρα: Έπαυλη Μοδιάνο - Αθήνα

Αναχ.: 6 Απριλίου, 4 & 5 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε Πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,
στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο
και Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

THE MET HOTEL 5* Lux

4 µέρες

6 - 9/4

5 µέρες

6 - 10/4

Δίκλινο Superior

305

390

3ο άτοµο

210

262

3o άτοµο ως 12 ετών

95

120

Μονόκλινο Superior

460

595

• Πακέτο ποτών με κρασί, μπύρες και αναψυκτικά στο Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα για τους διαμένοντες του THE MET

Αναχ.: 6 Απριλίου, 4 & 5 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε Πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,
στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

NIKOPOLIS HOTEL 5*

4 µέρες

6 - 9/4

5 µέρες

6 - 10/4

Δίκλινο Superior

290

370

3ο άτοµο

242

305

3o άτοµο ως 12 ετών

185

235

Μονόκλινο Superior

430

554

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• Διαμονή στο THE MET HOTEL 5* Lux ή στο NIKOPOLIS HOTEL 5* Lux
• Ημιδιατροφή καθημερινά ως ακολούθως: Μπουφέ πρωινό καθημερινά, Νηστίσιμο δείπνο την Μεγ.Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα στο ξενοδοχείο με διασκέδαση, δείπνο τη Δευτέρα του Πάσχα (για τους διαμένοντες)
• Πακέτο ποτών με κρασί, μπύρες και αναψυκτικά στο Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα για τους διαμένοντες του THE MET
• Λαμπάδα για την Ανάσταση
• Δωρεάν χρήση WIFI
• Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του χαμάμ και του γυμναστηρίου και στα 2 ξενοδοχεία
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
• Αρχηγός/Συνοδός
• Φ.Π.Α