Skip to main content

THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5* Πάσχα 2020 από 183,00

ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ & ΙΧ
Καλλιθεα - Χαλκιδικη

Το Theophano Imperial Palace είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Χαλκιδική. Το υπερπολυτελές θέρετρο βρίσκεται σε προνοµιακή θέση, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Διαθέτει µοναδικά σχεδιασµένες εγκαταστάσεις και µοντέρνες υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν στους επισκέπτες άνετη, ξεκούραστη και ευχάριστη διαµονή, µε απόλυτη προστασία της ιδιωτικότητας, σεβασµό στις ανάγκες τους και µε τα υψηλότερα στάνταρντ αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Κατανυκτική Πασχαλιά!

Μέσα σε µια µαγευτική τοποθεσία εντός του συγκροτήµατος, πλάι στην θάλασσα µε κήπο από ελαιόδεντρα, βρίσκεται το γραφικό Εκκλησάκι  των Αγίων Αναργύρων, το οποίο λειτουργεί παραδοσιακά από το 1981.

Όλοι οι πελάτες µας µπορούν να παρακολουθήσουν  σε κατανυκτική ατµόσφαιρα  την Θεία λειτουργία της M.Πέµπτης (Σταύρωση), Μ.Παρασκευής (Επιταφίου) και της Θείας Αναστάσεως!

Πασχαλιά στο Theophano Imperial Palace

  • • Ημιδιατροφή από πλούσιο μπουφέ με γευστικούς πειρασμούς της τοπικής και Ελληνικής κουζίνας (και νηστήσιμα εδέσματα) και προσφέρεται στο κυρίως εστιατόριο του ξενοδοχείου.
  • • Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν κέρασμα από νόστιμα χειροποίητα τσουρεκάκια, κουλουράκια και κόκκινα αυγά στα δωμάτια τους.
  • • Επίσης φαντασμαγορικό show βεγγαλικών το βράδυ του Σαββάτου μετά την Θεία Ανάσταση.
  • • Την Κυριακή Του Πάσχα κατά την διάρκεια του παραδοσιακού ψησίματος του οβελία στον καταπράσινο  κήπο του ξενοδοχείου, κερνάμε τσιπουράκι με μεζέ!!

Μ. Παρασκευή: Δείπνο ημιδιατροφής με νηστήσιμα και αρτύσιμα

Μ. Σάββατο: Παραδοσιακό δείπνο με μαγειρίτσα μετά την  Θεία  λειτουργία της Αναστάσεως

Κυριακή του Πάσχα:  παραδοσιακό Ελληνικό γλέντι  - Γεύμα  με ζωντανή μουσική και χορευτικό  συγκρότημα.

Κρουαζιέρα στο Άγιον Όρος
Καιρού επιτρέποντος, µην παραλείψετε να συµµετέχετε (έξοδα ατοµικά) στην κρουαζιέρα του Αγίου Όρους. Θαυµάστε από κοντά τα βυζαντινά µοναστήρια, την απαράµιλλη φυσική οµορφιά της Αθωνικής πολιτείας και νοιώστε την πνευµατική αύρα που αποπνέει ο ευλογηµένος αυτός τόπος!

Με πασχαλινη ηµιδιατροφή


Πάσχα µε Βυζαντινή πορφύρα στον παράδεισο της Χαλκιδικής

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Χαλκιδική

Αναχώρηση 07:00 από Σύνταγμα για Τέμπη, περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και από εκεί για τη μαγευτική Χαλκιδική. Άφιξη και τακτοποίηση το απόγευμα στο ξενοδοχείο THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5* στην Καλλιθέα. Μπουφέ δείπνο με νηστίσιμα και αρτύσιμα και παρακολούθηση με κατάνυξη της Ακολουθίας του Επιταφίου στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων μέσα στους κήπους του συγκροτήματος.

Μεγ. Σάββατο: Πολύγυρος - Αρναία - Άλσος Αριστοτέλους Άθως - Ουρανούπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Η υπέροχη εκδρομική μας εμπειρία ξεκινά με ορεινή διαδρομή στην καταπράσινη φύση του Χολομώντα μέσω Πολυγύρου. Στάση στην Αρναία, έναν από τους πιο αξιόλογους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας μας. Παλαιός, με νοσταλγικά καλντερίμια και πλακόστρωτα. Συνεχίζουμε για τη γενέτειρα του Αριστοτέλη, τα Στάγειρα όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτούμε το Άλσος Αριστοτέλους. Πρόκειται για έναν χώρο εξοπλισμένο με διαδραστικά όργανα (ηλιακό ρολόι, πυξίδα, φακός, εκκρεμές, υδροστρόβιλος κ.ά.) που αναφέρονται στο σύγγραμμα του μεγάλου Δασκάλου “Τα Φυσικά” και στα οποία βρίσκουν εφαρμογή αρκετά φυσικά φαινόμενα και νόμοι. Καταλήγουμε στην Ουρανούπολη, πανέμορφο ψαροχώρι στο κατώφλι του Άθω. Περιήγηση και για όσους επιθυμούν (καιρού επιτρέποντος) mini κρουαζιέρα στην Αθωνική Πολιτεία, με τα φημισμένα Μοναστήρια (Βατοπεδίου, Εσφιγμένου, Ρωσσικού κ.α.) Επιστροφή το απόγευμα μέσω της θαυμάσιας παραλιακής διαδρομής. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε την λαμπάδα σας και θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου. Ακολουθεί φαντασμαγορικό show βεγγαλικών και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικο γλέντι!

Χριστός Ανέστη! Μπουφέ πρόγευμα και γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου θα ψήνονται αρνιά και θα προσφέρεται τσιπουράκι με μεζέδες. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα.

Δευτέρα: Σιθωνία και Κασσάνδρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αρχίζουμε με περίπατο στην Άφυτο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκπληκτική θέα. Μέσω της διώρυγας της Ποτίδαιας κατευθυνόμαστε στην καταπράσινη Σιθωνία. Πέρασμα στις ανατολικές ακτές προς τον Αρμενιστή που θα δούμε από ψηλά και τη Σάρτη να ξεχωρίζουν για τη γαλήνια ομορφιά τους. Επιστρέφουμε στην πανέμορφη χερσόνησο της Κασσάνδρας για να συνεχίσουμε την πανοραμική μας διαδρομή. Καλλιθέα, Κασσάνδρεια, Ν.Σκιώνη, Χανιώτη κ.α. Το βράδυ αποχαιρετιστήριο δείπνο μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα και σπεσιαλιτέ.

Τρίτη: Σουρωτή (Άγιος Παΐσιος) - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αφήνοντας πίσω μας τη μαγευτική Χαλκιδική, οδεύουμε προς την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου που βρίσκεται εντός της Μονής, δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής
Δεν περιλαμβάνει γύρο Σιθωνίας και Σουρωτή (Αγ. Παΐσιος)

  • Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Χαλκιδική
  • Μεγ. Σάββατο: Πολύγυρος - Αρναία - Άλσος Αριστοτέλους - Άθως - Ουρανούπολη
  • Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικο γλέντι Απογευματινός γύρος Κασσάνδρας
  • Δευτέρα: Άφυτος – Αθήνα

Τιµή κατ΄ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,
στην οποία συµπεριλαµβάνεται  το Αναστάσιµο Δείπνο

& το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

Theophano Imperial Palace 5*

Για κρατήσεις

έως 15/3

Για κρατήσεις

από 16/3

4 µέρες

17-20/4

5 µέρες

17-21/4

4 µέρες

17-20/4

5 µέρες

17-21/4

Δίκλινο Deluxe

269

329

287

349

Δίκλινο Deluxe Σουίτα

315

399

338

430

3ο άτ. σε Deluxe Σουίτα

239

302

254

320

3ο άτ. ως 6 ετ. σε Deluxe

95

115

95

115

3ο άτ. ως 11 ετ. σε Deluxe Σουίτα

95

115

95

115

4ο άτ. ως 11 ετ. σε Deluxe Σουίτα

170

215

179

226

Μονόκλινο Deluxe

330

405

354

435

Τιµή κατ΄ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή,
καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο Δείπνο
& το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

Theophano Imperial Palace 5*

Για κρατήσεις

έως 15/3

Για κρατήσεις

από 16/3

4µέρες /

3 νύχτες

5 µέρες /

4 νύχτες

4µέρες /

3 νύχτες

5 µέρες /

4 νύχτες

Δίκλινο Deluxe

183

223

201

245

Δίκλινο Deluxe Σουίτα

230

297

253

327

3ο άτ. σε Deluxe Σουίτα

152

195

167

214

3ο άτ. ως 6 ετ. σε Deluxe

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

3ο άτ. ως 11 ετ. σε Deluxe Σουίτα

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτ. ως 11 ετ. σε Deluxe Σουίτα

88

110

97

120

Μονόκλινο Deluxe

245

298

269

328

Οι ανωτέρω τιμές είναι ειδική προσφορά και ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγμα-τοποιηθούν με προκαταβολή μέχρι τις 15/3 και ισχύουν μόνο με προκαταβολή 50%.