Skip to main content

Θεσσαλονικη Χριστουγεννα Πρωτοχρονια Φωτα 2021

  • The MET Hotel 5* Deluxe       
  • METROPOLITAN HOTEL 4*
  • MEDITERRANEAN PALACE HOTEL 5*

 

The MET Hotel 5* Deluxe       

Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο, σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το THE MET HOTEL αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας, διαθέτοντας πολυτελή δωμάτια και σουίτες, gourmet εστιατόρια, προηγμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις και ένα πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης. Όλες οι παροχές του ξενοδοχείου υποστηρίζονται από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με άψογη εξυπηρέτηση, προσωπική φροντίδα και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.
Τα δωμάτια σχεδιασμένα  με κομψές γραμμές προσφέρουν εξαιρετική θέα στην πόλη ή σε όμορφες γωνιές του ξενοδοχείου. Διαθέτουν οικολογικό στρώμα, cocomat μαξιλάρια, πουπουλένιο ανώστρωμα και εκλεκτά λινά, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, τηλεόραση 32’’ με επίπεδη οθόνη υψηλής ευκρίνειας και δωρεάν δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί υψηλής τεχνολογίας, χρηματοκιβώτιο για φορητό υπολογιστή, αυτόνομο κλιματισμό, γραφείο εργασίας και απευθείας τηλεφωνική γραμμή με φωνητικό ταχυδρομείο. Το κομψό μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα ή καμπίνα ντους, μεγεθυντικό καθρέπτη, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, στεγνωτήρα μαλλιών, πολυτελή βαμβακερά μπουρνούζια και παντόφλες, καθώς και επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση µε δικό σας µέσο Ι.Χ (χωρίς εκδροµές) µε ημιδιατροφή .

The MET Hotel 5*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

4

3

4

Δίκλινο Superior

150

138

209

198

3ο άτομο*

36

34

41

41

3o άτομο ως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο Superior

138

126

198

186

*Μεταφέρει τη διαμονή σε Deluxe ή Executive δωμάτιο.

ü Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ ημερησίως καθώς και ένα δείπνο ανά άτομο ημερησίως (χωρίς τα ποτά).

ü Επίσης ισχύει επιπλέον χρέωση φόρου διαμονής 4 € τη βραδιά/ το δωμάτιο, που θα πληρώνεται απ΄ ευθείας στην Reception κατά την άφιξη του πελάτη.

ü Οι διαμένοντες δικαιούνται δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με τα υδροτζέτ στο M’SPA (κατόπιν ραντεβού). Την καλοκαιρινή περίοδο οι διαμένοντες δικαιούνται επιπλέον δωρεάν χρήση της εξωτερικής πισίνας. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία από τον Covid19 δεν επιτρέπεται προς το παρόν η χρήση του χαμάμ και του Jacuzzi.

ü Το The Met Hotel παρέχει τη δυνατότητα σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου.



 

METROPOLITAN HOTEL 4*

Το ξενοδοχείο Metropolitan βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασ. Όλγας, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της. Η τοποθεσία είναι ήσυχη και φιλική, σε ελάχιστη απόσταση από την Νέα Παραλία. Επίσης βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα κύρια αξιοθέατα, το εμπορικό κέντρο και τη νυχτερινή ζωή της πόλης, παρέχοντας άμεση πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο. Τα δωμάτια του διαθέτουν 32 ιντσών TV FHD, mini ψυγείο, δωρεάν ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο και καλωδιακό, στεγνωτήρα μαλλιών, Χρηματοκιβώτιο, Τηλέφωνο, Θέρμανση, Κλιματισμός, μπάνιο με ντους ή μπανιέρα.

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με πρωινό καθημερινά.

METROPOLITAN HOTEL 4*

ΧΡΙΣTΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο Classic

83

3ο άτομο

26

3ο άτομο ως 10 ετών

Δωρεάν

Μονόκλινο Classic

75

Premium Suite*

160

* Συνολική τιμή για 2 ενήλικες & 2 παιδιά έως 10 ετών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.



 

MEDITERRANEAN PALACE HOTEL 5*

µε Ημιδιατροφή ΡΕΒΕΓΙΟΝ ***

Το Mediterranean Palace Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, με 111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, δίπλα στα παραδοσιακά “Λαδάδικα” και με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Συγκεντρώνει τα ομορφότερα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης, τη ζωντανή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, την εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης, την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία. Τα δωμάτια διαθέτουν κομψή διαχρονική επίπλωση, ένα ευρύχωρο μπάνιο συνθέτοντας τον ιδανικό χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση. Διαθέτουν παράθυρο με ηχομονωτικό τζάμι και είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον καθώς βρίσκονται στην πίσω όψη του κτιρίου, ηχομόνωση, κλιματισμό, τηλεόραση με flat οθόνη, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, απευθείας τηλεφωνικές γραμμές στο δωμάτιο και το μπάνιο, παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος 220V / 50 Hz, προϊόντα για παρασκευή τσάι και καφέ (καθημερινή δωρεάν ανανέωση), ανατομικά στρώματα, πολυτελή μπουρνούζια και παντόφλες, πετσέτες, μπανιέρα ή ντουζιέρα, amenities μπάνιου, στεγνωτήρα μαλλιών 2000 Watt, βοηθητικό μεγεθυντικό καθρέφτη.

 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση µε δικό σας µέσο Ι.Χ (χωρίς εκδροµές) µε ημιδιατροφή .

MEDITERRANEAN PALACE HOTEL 5*

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

23 – 26/12

4

23 – 27/12

3

30/12 – 2/1

Δίκλινο 1ου, 2ου & 3ου ορόφου

196

185

226

3ο άτομο*

71

71

84

3ο άτομο ως 12 ετών*

12

12

54

Μονόκλινο 1ου, 2ου & 3ου ορόφου

173

161

202

Jr.Suite **

415

305

476

* Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας.

 

** Συνολική τιμή δωματίου μέχρι 4 άτομα (2+2 παιδιά) όπου τα δύο παιδιά κοιμούνται σε ημίδιπλο καναπέ κρεβάτι. Επιβάρυνση μόνο για δίκλινο θέα θάλασσα (δεν διατίθενται τρίκλινα) : € 22 το δωμάτιο τη βραδιά.

*** Οι αναγραφόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν απρόσκοπτα εφόσον δεν υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στις 25/12 και 01/1, το περιλαμβανόμενο φαγητό είναι μεσημεριανό γεύμα (Brunch Buffet 13.00 - 16.00)

Δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους.

Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου στο fitness center.