Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη! από 110€

Με επιλογή διαμονής από τρία εκπληκτικά κεντρικά ξενοδοχεία που απέχουν από 100 μέχρι 180 μέτρα από την πλατεία Αριστοτέλους!!!

CITY HOTEL 4* & THE EXCELSIOR HOTEL 5* Lux & ON RESIDENCE 5* Deluxe

 ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ από 21 ή 22/04/2022 για  2 νυχτες

με δικό σας μέσον Ι.Χ. με πρωινο ή ημιδιατροφή καθημερινά

 

CITY HOTEL 4*

Ο μοναδικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου City σας προσφέρει μια όαση αστικής φύσης, ένα περιβάλλον με εσωτερικά χαρακτηριστικά που εμπνέουν απόλυτη χαλάρωση. Αφήστε την ήρεμη ατμόσφαιρα να σας αγκαλιάσει καθώς απολαμβάνετε ένα λαχταριστό Αμερικάνικο πρωινό φτιαγμένο μόνο με τα καλύτερα βιολογικά και τοπικά προϊόντα. Εδώ, η φιλική εξυπηρέτηση, η ζεστή ελληνική φιλοξενία και η οικολογική βιωσιμότητα συναντιούνται για να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία μιας «αστικής εξόρμησης» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στην Τσιμισκή και τη Μητροπόλεως, δίπλα στην αγορά και μόλις 180 μέτρα από την πλατεία Αριστοτέλους.

THE EXCELSIOR HOTEL 5* Lux

Όντας αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, το ξενοδοχείο Excelsior είναι ένα κόσμημα της φιλοξενίας. Σε εξαιρετικά προνομιακή θέση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της Μητροπόλεως και λίγα μόλις βήματα από την πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και την αγορά του Μοδιάνο, η μοναδική του γοητεία, η κομψότητα και ο ιστορικός του χαρακτήρας εγγυόνται μια ασύγκριτη εμπειρία διαμονής. Οι εξατομικευμένες εμπειρίες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις και η λιτή πολυτέλεια, χτίζουν μια μοναδική ταυτότητα που κερδίζει κάθε επισκέπτη από την πρώτη στιγμή.

ON RESIDENCE 5* Deluxe

Δεν θα μείνετε πουθενά όπως το ON Residence. Τιμούμε την πολυτέλεια και λάμπουμε με εξαιρετική ομορφιά. Το μεγαλείο της διαχρονικής μαγεμένης κομψότητας προκαλεί παιχνιδιάρικη νοσταλγία ενισχυμένη με συναίσθημα και στυλ. Το ON Residence είναι κάτι περισσότερο από μια εμπειρία, είναι ένας μύθος που ζωντανεύει, φέρνοντας τη δόξα του παρελθόντος μπροστά στα μάτια σας. Σε αρμονία με τα vibes της ιστορικής πόλης της Θεσσαλονίκης, το ON Residence είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, όταν η δόξα, η γοητεία και η χαρά της ζωής ήταν τα ελιξίρια της ζωής. Πάνω στην παραλιακή (λεωφόρο Νίκης), δύο λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Αριστοτέλους.

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. Δωρεάν wi-fi, δωρεάν 1 μπουκαλάκι νερού στο δωμάτιο, δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου.

CITY HOTEL 4*

 23 - 24 Απρ

22 - 24 Απρ

Ελάχιστη διαμονή

2 νύχτες

3 νύχτες

Δίκλινο  

110

106

3ο άτομο ως 12 ετών

30

38

Μονόκλινο  

85

80

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. Δωρεάν wi-fi, Nespresso coffee station.

THE EXCELSIOR HOTEL 5*

 23 - 24 Απρ

22 - 24 Απρ

Ελάχιστη διαμονή

2 νύχτες

3 νύχτες

Δίκλινο  

175

169

Δίκλινο Jr.Suite

299

295

3ο άτ ως 12 ετών σε Jr.Suite

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο  

138

135

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με πρωϊνό μπουφέ. Δωρεάν wi-fi, Nespresso coffee station.

ON RESIDENCE 5* Deluxe

 22 - 25 Απρ

Ελάχιστη διαμονή

2 νύχτες

Δίκλινο  

159

Δίκλινο Jr.Suite

320

3ο άτ ως 12 ετών σε Jr.Suite

Δωρεάν

Μονόκλινο  

140