Skip to main content

AFKOS GRAMMOS LUXURY COLLECTION 4* Sup. ΝΕΣΤΟΡΙΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 28 OKT 2013

 

AFKOS GRAMMOS LUXURY COLLECTION 4* Sup.
ΝΕΣΤΟΡΙΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 
Το Καστοριανό Παλάτι μόλις 10 λεπτά από την πόλη και με την σφραγίδα των ανθρώπων του αποπνέει πολυτέλεια και ζωντανεύει τις αισθήσεις με απαράμιλλο σέρβις.
 
Με θέα στον ποταμό Αλιάκμονα και το επιβλητικό όρος Γράμμος, μία μαγική σκηνή με τις φυσικές ομορφιές της και τους ανοιχτούς ορίζοντες, εκεί θα συναντήσετε το πιο καινούριο μέλος του ξενοδοχειακού χάρτη της Καστοριάς, το AFKOS GRAMMOS LUXURY COLLECTION 4* Sup. Ένας μοναδικός συνδυασμός λειτουργικότητας, αισθητικής, άνεσης και συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεσή σας!
 
Κομψά και άνετα, περίπου στα 35τμ. τα deluxe δωμάτια του ξενοδοχείου Afkos Grammos στο Νεστόριο Καστοριάς έχουν φυσικό φωτισμό με θέα στον ποταμό Αλιάκμονα ή στο όρος Γράμμος.
Τα απαλά χρώματα, η ζεστασιά του ξύλου και η διακόσμηση, που διακρίνεται από αρχοντιά και λεπτό γούστο, προσφέρουν ένα ήρεμο περιβάλλον που επιτρέπει στους πελάτες να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική ημέρα.
Ο άψογος εξοπλισμός, που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και το πολύ προσεγμένο service αποτελούν εγγύηση για αξέχαστη διαμονή.
Τιμή κατ' άτομο με δικό σας μέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές), με ημιδιατροφή
  
 25 - 28 Οκτ. & 22 - 25 Νοεμ.
4 μέρ./ 3 νύχτ.
Δίκλινο 125
3ο άτομο95
3ο άτομο έως 12 ετώνΔΩΡΕΑΝ
4ο άτομο έως 12 ετών70
Μονόκλινο190