Skip to main content

RAMADA PLAZA THRAKI 5* Lux Πάσχα 2020 από 279,00

Αλεξανδρουπολη
ΠΟΥΛΜΑΝ & ΙΧ

Exclusive Family Easter Holidays
Το Πασχαλινό πρόγραµµα All Inclusive

RAMADA PLAZA THRAKI

Welcome Drink κατά την άφιξη

Priority allocation δωματίων - Πρωϊνό σε αμερικάνικο μπουφέ, μεσημεριανά γεύματα και δείπνα σε πλούσιους μπουφέδες.

Μ. Παρασκευή

Νηστίσιμο γεύμα (μόνο για πελάτες all inclusive) και νηστίσιμο δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Θα υπάρχουν και επιλογές μη νηστίσιμων εδεσμάτων.

Μ. Σάββατο

Γεύμα σε πλούσιο μπουφέ (μόνο για πελάτες all inclusive) και Αναστάσιμο Δείπνο με μουσική DJ. Πριν από την ανάσταση (21.00-22.00) θα προσφερθεί δείπνο σε Kid’s Buffet μόνο για τους μικρούς μας φίλους.

Κυριακή του Πάσχα

Εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ μπουφέ (μόνο για πελάτες all inclusive)

Δευτέρα

Γεύμα (μόνο για πελάτες all inclusive) και δείπνο σε πλούσιο μπουφέ.

Επίσης προσφέρονται δωρεάν Αναστάσιμες λαμπάδες και κόκκινα αβγά

Υπηρεσίες Thraki Thalasso & Wellness SPA

προσφέρονται οι παρακάτω υπηρεσίες στο Thraki Thalasso & Wellness Spa, συνολικής επιφάνειας 2.400 τμ., το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες του.

  1. Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου με τη συνεχή επίβλεψη έμπειρου γυμναστή.
  2. Δωρεάν χρήση του Thermal Spa Suite που περιλαμβάνει 4 Experience Showers, Caldarium, Bio Sauna, Aroma Steam  Bath, Ice Fountain και Kneipp.
  3. Παροχή ερμαρίου στα αποδυτήρια και μπουρνούζι, παντόφλες κα πετσέτα.
  4. Μια δωρεάν είσοδος στις πισίνες για το πρόγραμμα Aqua Thalasso Circuit διάρκειας 50 λεπτών που περιλαμβάνει την χρήση:

- της πισίνας θαλασσοθεραπείας με τα 11 Hydro jets

- της πισίνας χαλάρωσης με ξαπλώστρες και Hydro jets

- της πισίνας με ανατομικές θέσεις και Hydro jets

- του αίθριου χαλάρωσης με ανατομικό ψηφιδωτό πάγκο.

Η είσοδος στους χώρους των πισίνων και των δωματίων θεραπειών επιτρέπεται κατόπιν ραντεβού σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Κατά την διάρκεια του 3ημερου θα υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο για την επίσκεψη των παιδιών στον χώρο των εσωτερικών πισινών.

Ειδικά για τους συµµετέχοντες στο club (µεγάλους και µικρούς):

  1. Σε όλα τα γεύματα και δείπνα περιλαμβάνεται η απεριόριστη κατανάλωση λευκού/κόκκινου κρασιού, βαρελίσιας μπύρας, αναψυκτικών, ούζου, τσίπουρου.
  2. Η απεριόριστη κατανάλωση λευκού/κόκκινου κρασιού, βαρελίσιας μπύρας, αναψυκτικών, ούζου, τσίπουρου, καφέδων (ζεστού nescafe, φραπέ, φίλτρου), χυμών, αφεψημάτων στο bar του ξενοδοχείου.
  3. Οργανωμένο kid’s club σε ειδική ισόγεια αυτόνομη αίθουσα (με μοκέτα και κοντά στον χώρο της reception) με πολλαπλές δραστηριότητες και παιχνίδια με την φροντίδα έμπειρων παιδαγωγών το οποίο θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο από Μ. Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα, το μεσημέρι. Ενδεικτικά καραόκε με εορταστικά τραγούδια , face painting για τους μικρούς μας φίλους, χειροτεχνίες, κατασκευές, ζωγραφική, επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πνευματικά και κινητικά παιχνίδια, παιδικές ταινίες, δωρεάν μπαλονάκια και καραμελίτσες για τα παιδιά. Αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου (εφόσον το επιτρέπει ο καιρός). Ξυλοπόδαρος.
  4. Εορταστικό μεσημεριανό barbeque λίγο πριν το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, όπου θα προσφερθούν παραδοσιακά σουφλιώτικα λουκάνικα (και όχι μόνο), τσίπουρο και κρασί.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,

στην οποία συµπεριλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

RAMADA PLAZA THRAKI 5*

5 µέρες

17 - 21 Απρ.

6 µέρες

17 - 22 Απρ.

Δίκλινο Superior θέα κήπος

332

385

Δίκλινο Superior θέα θάλ.

360

410

3ο άτοµο

278

320

3ο άτοµο ως 12 ετών

125

150

4ο άτοµο 2 ως 12 ετών

192

225

3o & 4o άτοµο 12 - 18 ετών

245

280

Μονόκλινο κήπος

426

489

Μονόκλινο θάλασσα

452

520

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

µε All Inclusive καθηµερινά, στo οποίo συµπεριλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

Οι διαµονές θα πρέπει να ξεκινάνε από Μ. Παρασκευή. Όχι νωρίτερα

4 µέρες /

3 νύχτες

5 µέρες /

4 νύχτες

6 µέρες /

5 νύχτες

209

257

295

230

282

325

169

203

235

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

85

104

118

132

158

175

285

352

405

304

375

435

Επιβάρυνση για Executive SV δωμάτιο: € 15 το άτομο τη νύχτα.

Θράκη - Αδριανούπολη

Πλήρως ανακαινισµένο 2017

Με πασχαλινο  ALL INCLUSIVE

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΞΑΝΘΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ (ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ)

Μεγ.Παρασκευή:  Αθήνα - Αλεξανδρούπολη

Αναχώρηση νωρίς το πρωί 06:00 για την μεγάλη γη, τη Θράκη. Άφιξη στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) RAMADA PLAZA THRAKI 5* Lux ή στο GRECOTEL EGNATIA 4* Sup και τακτοποίηση στα πολυτελή δωμάτια. Μπουφέ δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση του Επιταφίου στην πόλη.

Μεγ.Σάββατο: Αδριανούπολη

Πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινά με μία υπέροχη διαδρομή παράλληλη του ποταμού Έβρου, φτάνοντας μέχρι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου), με κατεύθυνση την πόλη της Αδριανούπολης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Μουσείο Υγείας, στο Κάραγατς το Σιδηροδρομικό Σταθμό της γαλλικής εταιρείας Σιδηροδρόμων όπου κάποτε στάθμευε το Όριαν Εξπρές, τα μουσουλμανικά Τεμένη και τις σκεπαστές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην εκκλησία για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη, μας περιμένει το Εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στην Αλεξανδρούπολη

Βόλτα στην πόλη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε την Λαμπριάτικη μέρα στον κήπο του ξενοδοχείου, με μεζεδάκι και ουζάκι που θα προσφέρονται από νωρίς καθώς ο παραδοσιακός οβελίας θα ψήνεται. Το Πασχαλινό τραπέζι το μεσημέρι, θα είναι στρωμένο με πλούσια εδέσματα που επιβάλει η παράδοση. Διασκέδαση και γλέντι με ζωντανή μουσική από ορχήστρα. Το απόγευμα θα πάμε μία βόλτα στην Αλεξανδρούπολη με το Δημοτικό της Πάρκο, το Νεοκλασικό κτίριο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και τα ερείπια των δύο τζαμιών.

Δευτέρα: Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Διδυμότειχο Απολαυστικό πρωϊνό και εκδρομή στο Δάσος Δαδιάς (έξοδα ατομικά) καθώς και στο Εθνικό Πάρκο, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Από εκεί συνεχίζουμε για το Σουφλί, στις παρυφές του λόφου του Αι-Λιά στη σκιά της Ροδόπης, γνωστό ως σταυροδρόμι ανατολής και δύσης, στους δρόμους του μεταξιού. Βόλτα στα καταστήματα των μεταξωτών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Διδυμότειχο, όπου θα δούμε εξωτερικά το τέμενος Βαγιαζίτ και το λαογραφικό μουσείο (έξοδα ατομικά) με τα εντυπωσιακά εκθέματα. Στον ελεύθερο χρόνο σας, προτείνουμε όσοι αντέχουν την σχετικά δύσβατη ανάβαση, το κάστρο του Διδυμότειχου με την πανοραμική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μπουφέ δείπνο.

Τρίτη:  Κομοτηνή - Ξάνθη - Πόρτο Λάγος (Βιστωνίδα)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τον περίπατο μας μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Από τον Πύργο του Ρολογιού στην Ερμού και από εκεί προς τα μαγαζάκια των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων και μετά προς τα Μουφτεία και το Εσκί Τζαμί. . Συνεχίζουμε για μια από τις ομορφότερες πόλεις της Θράκης, την Ξάνθη, όπου θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στην πόλη και ο υπόλοιπος χρόνος είναι ελεύθερος για να γνωρίσουμε την παλιά πόλη όπου κατοικούσαν πλούσιοι καπνέμποροι της εποχής, Έλληνες, Τούρκοι και Εβραίοι. Ανηφορίζοντας στα καλντερίμια, θαυμάζουμε μέγαρα και αρχοντικά το ένα ωραιότερο απ’ το άλλο. Επόμενος σταθμός μας το Πόρτο Λάγος όπου θα επισκεφθούμε το Αγιορείτικο Μετόχι της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου καθώς επίσης και μία από τις μεγαλύτερες λίμνες της Ελλάδας την Βιστωνίδα. Μπουφέ δείπνο.

Τετάρτη: Καβάλα - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καβάλας. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας, θα συνεχίσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στην Κομοτηνή - Ξάνθη - Πόρτο Λάγος.

Η σειρά των ξεναγήσεων και εκδρομών, μπορεί να διαφοροποιηθούν, χωρίς να υπάρξει καμία παράλειψη.

Σημαντικό: Για την είσοδο Ελλήνων υπηκόων στην Τουρκία, είναι απαραίτητη είτε ταυτότητα νέου τύπου (μηχανογραφική με λατινικά στοιχεία), είτε έγκυρο διαβατήριο με ελάχιστη ισχύ 6 μηνών από την ημερομηνία εισόδου.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά,
στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

GRECOTEL

EGNATIA 4* SUP

5 µέρες

17 - 21 Απρ.

6 µέρες

17 - 22 Απρ.

Δίκλινο Egnatia Superior

385

465

3ο άτοµο

235

275

3ο άτοµο ως 12 ετών

120

140

4o άτοµο ως 12 ετών

120

140

Μονόκλινο Egnatia Superior

525

635

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται

το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

4 µέρ./3 νύχτ.

5 µέρ./4 νύχτ.

6 µέρ./5 νύχτ.

239

279

338

98

122

152

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

360

420

505

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) RAMADA PLAZA THRAKI 5* Lux ή στο GRECOTEL EGNATIA 4* Sup στην Αλεξανδρούπολη • Μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι την Κυριακή του Πάσχα, στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.