Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 PETINOS HOTEL 4* SUP! από 128€

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ από 22/04/2022 για  3 νυχτες

ΜΥΚΟΝΟΣ - PETINOS HOTEL 4* SUP

 με δικό σας μέσον Ι.Χ. με πρωϊνό μπουφέ καθημερινά

Λαμπερή και αέρινη στο φως της ημέρας, γοητευτική και μυστηριώδης τη νύχτα, η Μύκονος έχει καθιερωθεί ως δημοφιλής κοσμοπολίτικος προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μάλιστα πολλοί ξένοι την ταυτίζουν με το ελληνικό καλοκαίρι, τη διασκέδαση και την καλοπέραση για όλα τα στιλ και ώρες της ημέρας.

Η Μύκονος όμως είναι και ιδιαίτερα γραφική, με πλακόστρωτα σοκάκια, κατάλευκα σπίτια, ξωκλήσια και επιβλητικούς ανεμόμυλους, που αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία.

Στην Χώρα ξεχωρίζει η εκκλησία της Παναγίας Παραπορτιανής, το Δημαρχείο και το Κάστρο που βρίσκεται σε ύψωμα πάνω από το λιμάνι. Στην παραλία της βρίσκεται η Καζάρμα με τις καμάρες στις οποίες στεγάζονταν οι στρατιώτες της Μαντώς Μαυρογένους, ενώ ο επάνω όροφος της αποτέλεσε την οικία της. Μην παραλείψετε να βγάλετε φωτογραφίες στην Αλευκάντρα ή Μικρή Βενετία, την συνοικία του 18ου αιώνα με τα αρχοντικά των πλούσιων εμπόρων και καπεταναίων κτισμένες κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα.

Petinos Hotel 4* Sup

Πρόσφατα ανακαινισμένο (2021), λίγα βήματα από τη διάσημη αμμώδη παραλία του Πλατύ Γιαλού και σε μικρή απόσταση (4χλμ) από την πόλη της Μυκόνου, το πρόσφατα ανακαινισμένο Petinos Hotel είναι ένα καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης. H προνομιακή του τοποθεσία αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την ανεπανάληπτη κοσμοπολίτικη ζωή της Μυκόνου.

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει άνετα δωμάτια και σουίτες σε μοντέρνο κυκλαδίτικο στυλ, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική επίπεδη τηλεόραση, τηλέφωνο, μινι ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο δωματίου, πρόσβαση σε Internet υψηλών ταχυτήτων, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Στις πολυτελείς του εγκαταστάσεις παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τόσο στους εσωτερικούς χώρους εστιατόριο, σαλόνια, μπαρ όσο και στο χώρο γύρω από την ατμοσφαιρική πισίνα. Σε κοντινό αδελφό ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε κατόπιν συνεννόησης υπηρεσίες Spa όπως μασάζ, χαμάμ, σάουνα κλπ

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εισιτήρια, μεταφορές, εκδρομές) με πρωϊνό μπουφέ καθημερινά.

PETINOS HOTEL 4* SUP

22 - 25 Απριλίου

Ελάχιστη διαμονή

3 νύχτες

Δίκλινο Superior

128

3ο άτομο

40

3ο άτομο ως 3 ετών

Δωρεάν

Μονόκλινο Superior

120

Επιβάρυνση για Αναστάσιμο δείπνο ή Πασχαλινό γεύμα: € 50 κατ’άτομο ανά φαγητό