Skip to main content

Grecotel Κρητης 7 ξενοδοχεια Πολυτελειας summer '21

Ζητήστε μας να διαμορφώσουμε το καλύτερο δυνατό πακέτο για εσάς, αναλογα τις προσφορες που θα ισχυουν στις ημερομηνιες σας!

 

Grecotel Club Marine Palace 4*

Το Club Marine Palace δίνει μια νέα διάσταση στην έννοια της κρητικής φιλοξενίας. Περιστοιχισμένο από πανέμορφα bungalows μέσα σε εξωτικούς κήπους & φοινικόδεντρα σας προσκαλεί να ζήσετε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές!

Χτισμένο μέσα σε μία καταπράσινη έκταση στο γραφικό χωριό Πάνορμο του Ρεθύμνου, το οικογενειακό all inclusive Club Marine Palace θα σας εντυπωσιάσει με την ζεστή φιλοξενία & το διακριτικό του service. Ζητείστε να μείνετε στα οικογενειακά μπάνγκαλοους ανάμεσα στους λουλουδόκηπους ή τα ευρύχωρα family apartments πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα για την άνεσή σας.

Με μία πληθώρα εστιατορίων όλη την ημέρα, πλούσιους μπουφέδες, φανταστικό aqua park, απίθανο mini club για τους μικρούς αλλά και ατέλειωτες επιλογές για σπορ και διασκέδαση στην πανέμορφη Κρήτη. Μη χάσετε την απολαυστική εμπειρία αναζωογόνησης στο Spa με την εσωτερική θαλασσοπισίνα και μοναδικές θεραπείες Elixir.

 

Grecotel Meli Palace 4*

Δίπλα στον υδροβιότοπο των Μαλλίων και τα Μινωϊκά ανάκτορα, ανάμεσα σε φυτείες με μπανανιές, αναρίθμητους ψηλούς φοίνικες και υπέροχη παρθένα φύση. Ρομαντικό, με διακριτική πολυτέλεια, το οικογενειακό ξενοδοχείο all incusive Meli Palace στην Κρήτη συνδυάζει τους εξωτικούς κήπους και το επιβλητικό κεντρικό κτήριο με μια παραμυθένια ιδιωτική αμμουδιά και ειδυλλιακό νησάκι.

Χαλαρώστε στην τεράστια πισίνα, εξερευνήστε τους γύρω λόφους με mountain bikes, βελτιωθείτε στο τένις με την βοήθεια επαγγελματιών δασκάλων και δοκιμάστε τα κύματα με τα surf – board μας. Εστιατόριο με μεγάλες βεράντες και υπέροχη θέα στη θάλασσα, πλούσιοι μπουφέδες όλη την ημέρα, κρασί, αναψυκτικά, παγωτά κι όσες λιχουδιές επιθυμούν οι μικροί μπόμπιρες. Εκτενείς κήποι και παραλία για ν’ αφήσετε άφοβα τα πιτσιρίκια, προστατευμένη θάλασσα, κέφι και ζωντάνια, μία φοβερή αφετηρία για εξερευνήσεις! Μη χάσετε μια αξέχαστη εκδρομή στη μυθική Σπιναλόγκα!

 

Grecotel Plaza Spa Apartments 4*

''Xίλια Kαλωσορίσατε'' στο ανανεωμένο Plaza Spa Apartments λίγα μόλις βήματα μακριά από τη ζωντανή πόλη του Ρεθύμνου! Σχεδιασμένο σαν ένα Κρητικό Χωριό, θυμίζει τις γειτονιές της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου με το χρώμα της βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής!

Ανακαλύψτε ένα από τα 45 πολυτελή δωμάτια και τα 39 μοναδικά διαμερίσματά του όλα με ξεχωριστή διακόσμηση, θέα στη θάλασσα και πλήρη εξοπλισμό για άνετη διαμονή.

Αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό ταξίδι στο Plaza Spa με ξεχωριστές θεραπείες αναζωογόνησης που έχουν ως βασικό συστατικό το κρητικό ελαιόλαδο, χαλαρώστε στη σάουνα και το χαμάμ ή κολυμπήστε στην εντυπωσιακή πισίνα.

 

Grecotel Amirandes 5*

Πόσα αστέρια έχει ο Κρητικός ουρανός; Πόση θάλασσα, πόση ιστορία, πόση πέτρα, πόσο χαμόγελο, πόσο φως, πόση λεβεντιά; Ένα μοναδικό ξενοδοχείο to Grecotel Amirantes χτισμένο πάνω στο νερό με τη σαγήνη του ταξιδιού σε κάθε ματιά. Έχει κατακτήσει διεθνή φήμη και συγκαταλέγεται πλέον στους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως.

 

 

Grecotel White Palace 5*

Πνοή ανεμελιάς με πινελιές από γαλάζιο και λευκό. Το White Palace παίζει με τα δύο χρώματα που συμβολίζουν την Ελλάδα, το γαλάζιο της θάλασσας και το λευκό του φωτός, για να δημιουργήσει μία νέα πρόταση πολυτέλειας στις διακοπές. Και ο γιαλός όπως δεν τον έχετε φανταστεί: απίστευτες σουίτες ‘Yali’ πάνω στο νερό.

Με το ανέμελο πνεύμα των 70s, το γαλάζιο και το λευκό, Pucci υφάσματα, μουσική ρετρό, ξυπόλυτοι στην άμμο, βόλτες & χορός στη φεγγαράδα.

 

Grecotel Creta Palace 5*

Το Creta Palace το Κρητικό παλάτι της Grecotel, αποπνέει πολυτέλεια και ζωντανεύει με απαράμιλλο σέρβις. Κάτω από τις κορυφές του Ψειλορείτη, πάνω σε μία χρυσαφένια αμμουδιά το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους,στη διάθεσή σας bungalow, βίλες σε εξωτικούς κήπους κι ένα ολόκληρο χωριό με καφενείο, εκκλησία, παραδοσιακό ρακάδικο και μαγαζιά!

 

Grecotel Caramel 5*

Εκκεντρική πολυτέλεια στην καρδιά της Κρητικής Ριβιέρας, το Caramel συνδυάζει την χαλαρή ατµόσφαιρα ενός ελληνικού νησιού µε την εκλεπτυσµένη φιλοξενία και απαράµιλλη πολυτέλεια ενός σύγχρονου boutique resort. Εντυπωσιακές σουίτες και βίλες με ιδιωτικές αυλές περιτριγυρισμένες από κήπους, πλακόστρωτα, και εξωτικούς φοίνικες.