Skip to main content

ΠΑΤΜΟΣ Αγίου Πνεύματος 2020 από 280,00

Ανάταση ψυχής στο ιερό νησί του Αιγαίου

1η μέρα: Πειραιάς - Πάτμος

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στις 16:30 και επιβίβαση σε πλοίο της BLUE STAR που αναχωρεί στις 18:00 για Πάτμο. Άφιξη τα ξημερώματα στο νησί και μεταφορά στη Χώρα στο ANAMAR PATMOS 3* ή στον Γροίκο στο PATMOS AKTIS HOTEL & SPA 5* ή στο SILVER BEACH 3* SUP. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Σπήλαιο της Αποκάλυψης - Χώρα

Μετά το πρωϊνό μας ξεκινάμε την περιήγηση του νησιού. Αναχώρηση για το προσκύνημά μας στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, όπου έζησε ο Άγιος Ιωάννης και όπου μετά από θεία επικοινωνία έγραψε την Αποκάλυψη. Συνεχίζουμε για τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, που βρίσκεται στη Χώρα και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κειμήλια μεγάλης ιστορικής και θρησκευτικής σημασίας. Προαιρετικό γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Λειψοί (προαιρετική εκδρομή)

Πρωϊνό και αναχώρηση για το λιμάνι από όπου θα πάρουμε το καράβι που θα μας μεταφέρει στους Λειψούς, ανατολικά της Πάτμου. Μια μοναδική εμπειρία μας δίνεται με την επίσκεψή μας στα γραφικά - πανέμορφα νησάκια των Λειψών. Ένας μικρός παράδεισος για να τον περπατήσουμε και να τον θαυμάσουμε. Λευκά σπιτάκια με μπλε πορτοπαράθυρα, εικόνα που γαληνεύει μάτια και νου. Προαιρετικό γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Πάτμος - Πειραιάς

Ημέρα ελεύθερη για διάφορες δραστηριότητες και αναχώρηση στις 13:05 με το πλοίο για τον Πειραιά μαζί με τις καλύτερες αναμνήσεις από την εκδρομή μας.

Δροµολόγια πλοίων blue star - Superfast:

  • 5 Ιουνίου  Πειραιάς - Πάτμος 19:00 - 03:15
  • 8 Ιουνίου  Πάτμος - Πειραιάς 13:40 - 21:05

Τιµή κατ’ άτοµο οργανωµένο µε πλοίο από Πειραιά µε ηµιδιατροφή
(οι διαµένοντες στο Silver Beach λαµβάνουν τα δείπνα στο Patmos Aktis).

4 µέρες
5 - 8/6

SILVER
BEACH 3*

PATMOS AKTIS
SUITES 5*

ANAMAR
PATMOS 3*

Δίκλινο GV

280

-

315

Δίκλινο SV

305

-

-

Δίκλινο Deluxe

-

355

-

3ο άτοµο

-

288

-

3ο άτοµο ως 14 ετών

-

180

-

Μονόκλινο Deluxe

-

530

-

Μονόκλινο GV*

365

-

395

Μονόκλινο SV*

390

-

-

* Περιορισµένος αριθµός µονόκλινων µόνο στο Silver Beach.

Περιλαμβάνονται: • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με πλοίο BLUE STAR FERRIES - SUPERFAST Πειραιάς - Πάτμος - Πειραιάς • Μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν ως ανωτέρω πρόγραμμα • Διαμονή στο PATMOS AKTIS SUITES & SPA 5*, στο SILVER BEACH 3* Sup. ή στο ANAMAR PATMOS 3* • Μπουφέ πρωϊνό και δείπνο (ημιδιατροφή) • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.