Skip to main content

ΛΕΥΚΑΔΑ 25η Μαρτίου 2019 από 195.00

22, 23/03
3,4 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Λευκάδα
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30 για Λευκάδα μέσω της γέφυρας ζεύξης Ρίου - Αντιρρίου. Περνώντας από Αμφιλοχία και από τη γραφική Βόνιτσα, καταλήγουμε στην υπέροχη Λευκάδα στο πολυτελέστατο IONIAN BLUE HOTEL & SPA 5* στη Νικιάνα. Εγκατάσταση σε δωμάτια με θέα θάλασσα. Δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Γύρος νησιού
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Εκδρομή - εξόρμηση στο πανέμορφο νησί για να γνωρίσουμε τα μυστικά του μέσα από έναν πανοραμικό γύρο. Θα αρχίσουμε με περίπατο στην πόλη της Λευκάδας με την όμορφη αγορά και τον υπέροχο πεζόδρομο στο ιστορικό κέντρο. Θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Φανερωμένης (επίσκεψη) και, διερχόμενοι από τον Αγ.Νικήτα, θα προχωρήσουμε προς το Κάθισμα (από ψηλά) με φόντο τα φανταστικά τυρκουάζ νερά. Συνεχίζουμε για Βασιλική και Νυδρί όπου χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Νυδρί - (Σκορπιός) - Λευκάδα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περίπατος στο Νυδρί. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική κρουαζιέρα στον μυθικό Σκορπιό, τη σπηλιά Παπανικολή και το νησί του ποιητή μας Α. Βαλαωρίτη, τη Μαδουρή. Αργότερα, μετάβαση στην πόλη της Λευκάδας για περίπατο. Το απόγευμα σας προτείνουμε (διαμένοντες Ionian Blue) να δοκιμάσετε την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα (δωρεάν) ή τις περιποιήσεις του Spa. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Μεσολόγγι - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Μεσολόγγι και τον συναισθηματικά φορτισμένο “κήπο των Ηρώων” και για να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις. Χρόνος για γεύμα σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Κρυονέρι και μέσω Ρίου επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Σημείωση: Η 3ήμερη εκδρομή συνδυάζει την 2η και την 3η μέρα.

Τιµή κατ’ άτοµο µε Πούλµαν µε ηµιδιατροφή

ΙΟΝΙΑΝ BLUE 5*

3 µέρες

23 - 25 Μαρ.

4 µέρες

22 - 25 Μαρ.

Δίκλινο θέα θάλασσα

195

255

3ο άτοµο

160

205

3ο άτοµο ως 12 ετών

90

105

4ο άτοµο 2 ως 12 ετών

135

170

Μονόκλινο θέα θάλασσα

249

340

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές IONIAN BLUE HOTEL & SPA 5* Lux στη Νικιάνα σε δωμάτια με θέα θάλασσα
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Δωρεάν χρήση της εσωτερικής πισίνας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός/ Συνοδός
  • Φ.Π.Α.