Skip to main content

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ KAΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ Kαθαρά Δευτέρα 2019 από 210.00

4 ΗΜΕΡΕΣ
8/3

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κυλλήνη η Πάτρα, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Ακράτας. Τακτοποίηση στο πλοίο, απόπλους για Κεφαλονιά, άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στο γραφικό λιθόστρωτο με τα εμπορικά καταστήματα για περιπάτους. Διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό Σπήλαιο της Δρογκαράτης, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Η διαδρομή της επιστροφής μας προς το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, με μοναδική θέα προς την ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο και την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου καθώς επίσης και το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα μοναδικά κρασιά (Robola). Συνεχίζουμε για το γραφικό Ληξούρι, για να   παρακολουθήσουμε την παρέλαση άρματα και μεταμφιεσμένους. Επιστροφή στο Αργοστόλι, δείπνο και διασκέδαση προαιρετικά, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  Καταβόθρες. Η όμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται στη Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες, του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού, για να ακολουθήσουν λίγο αργότερα τα όμορφα χωριά του Δήμου  Λειβαθούς, με στάση - επίσκεψη στο πιο γραφικό, τα Κουρκουμελάτα και αμέσως μετά στο Μοναστήρι του Αγ. Ανδρέα.  Κλείνουμε την επίσκεψη μας στο νησί, με τον πιο τουριστικό οικισμό του νησιού, την πανέμορφη Σκάλα για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα, πριν καταλήξουμε στον Πόρο, για να αποχαιρετήσουμε την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ,   με την επιβίβαση μας στο πλοίο για Κυλλήνη και στη συνέχεια   για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 210 € 
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 165 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ   ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   44 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μετακινήσεις - περιηγήσεις, με σύγχρονο πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΜΟUIKIS 3*.
  • Tρία πρωινά σε   μπουφέ.
  • Κεφαλονίτης  αρχηγός - ξεναγός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος   διαμονής.