Skip to main content

Ζάκυνθος Αγίου Πνεύματος 2019 από 159.00

Αρμονία βουνού και θάλασσας

15 Ιουνίου
3 ημέρες

1η Ημέρα: Αθήνα – Κυλλήνη – Ζάκυνθος
Αναχώρηση από την Αθήνα νωρίς το πρωί με προορισμό την Κυλλήνη. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στο λιμάνι της Ζακύνθου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Strada Marina 4*. Χρόνος  για περιήγηση στην πόλη. Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο, στο Μουσείο του Σολωμού και στο ναό του Αγίου Διονυσίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:  Γύρος του νησιού
Έχοντας απολαύσει το πλούσιο πρωινό μας σε μπουφέ θα αναχωρήσουμε για το χωριό Μαχαιράδο, όπου και θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας , η οποία είναι διακοσμημένη με πολλούς θησαυρούς. Θα συνεχίσουμε για τα χωριά Άγιο Νικόλαο, Άγιο Λέων, Εξοχώρα, Μαριές  και Αναφωνήτρια. Θα επισκεφθούμε τη Μονή όπου είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος. Συνεχίζουμε για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε από ψηλά το γνωστό «Ναυάγιο» με την υπέροχη παραλία του. Ο δρόμος μας θα συνεχίσει για Βολίμες και κατόπιν στην παραλία του Αγίου Νικολάου , όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν τις Γαλάζιες Σπηλιές με καραβάκι (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι και Σαρακινάδο θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Αργάσι – Λαγανάς – Μπόχαλη – Λόφος Στράνη – Κυλλήνη – Αθήνα 
Πλούσιο πρωινό και  αναχώρηση για το Αργάσι και μετά για τον ξακουστό Λαγανά. Η παραλία του Λαγανά είναι η πιο πολυσύχναστη, κοσμοπολίτικη και ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή της Ζακύνθου και έχει μήκος 9 χλμ. Αποτελείται από άμμο και τα νερά της είναι ζεστά, ρηχά και καταγάλανα. Τα θαλάσσια σπορ δεν επιτρέπονται γιατί ο κόλπος αυτός είναι ο εκλεκτός της χελώνας Caretta – Caretta για την αναπαραγωγή της.  Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αύγουστου οι θηλυκές χελώνες βγαίνουν στην ακτή για να γεννήσουν τα αυγά τους, θάβοντάς τα 50 εκατοστά κάτω από την άμμο. Η ζεστή άμμος θρέφει τα αυγά και τα μωρά χελωνάκια βγαίνουν από τις φωλιές τους 8 βδομάδες αργότερα. Απαγορεύεται επίσης η παραμονή επισκεπτών μετά τη δύση του ήλιου.  Ακολούθως θα συνεχίσουμε για το κάστρο της Μπόχαλης που βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο της πόλεως της Ζακύνθου. Από εκεί η θέα είναι μαγευτική. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το Λόφο Στράνη εκεί που  ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, ακούγοντας τους κανονιοβολισμούς του Μεσολογγίου, εμπνεύστηκε και έγραψε τον εθνικό μας ύμνο. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην Κυλλήνη. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην Αθήνα.  

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο με πρωινό:

 

3 Ημέρες

15 – 17 Ιουνίου

Δίκλινο θέα βουνό

€ 159

Δίκλινο θέα θάλασσα

€ 179

3o άτομο θέα βουνό

€ 125

3o άτομο θέα θάλασσα

€ 135

Επιβάρυνση μονόκλινου θέα βουνό

 + € 55

Επιβάρυνση μονόκλινου θέα θάλασσα

+ € 65

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές/μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη  
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο STRADA MARINA 4* στην πόλη της Ζακύνθου  
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης   
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Γεύματα και ποτά  
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Ο φόρος διαμονής 3€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέος επί τόπου