Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ! από 295€

 ΙΘΑΚΗ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 02/07, 09/07, 23/07, 30/07, 06/08, 13/08, 20/08, 27/08, 03/09, 10/09, 17/09/2022

5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα – Κεφαλονιά – Μεταξατά - Αργοστόλι

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στο λιμάνι της Κεφαλονιάς. Στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε για το γραφικό χωριό Μεταξάτα – τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Apollon Palace Hotel 3*. Το απόγευμα επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό. Μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

2η μέρα: Γύρος του νησιού

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης και το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας είναι ο επόμενος σταθμός μας  για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού  βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο ,  και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.

3η μέρα: Άγιος Γεώργιος – Σκάλα - Αργοστόλι

Αναχώρηση το πρωί για το κάστρο του Αγ. Γεωργίου, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για την όμορφη Σκάλα, παραθαλάσσιο χωριό με μεγάλη  τουριστική ανάπτυξη –χρόνος για μπάνιο (γεύμα προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.

4η μέρα:  Ιθάκη (προαιρετική εκδρομή)

Ημέρα αφιερωμένη στην πατρίδα του Οδυσσέα, την γειτονική μας Ιθάκη Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό . Πρώτος σταθμός μας η πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Βαθύ. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Σταυρό, όπου υπάρχει η παλαιότερη προτομή του Οδυσσέα από το γλύπτη Καστριώτη και η εκκλησία του Σωτήρος. Στη συνέχεια περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες,θα καταλήξουμε στον παραδοσιακό οικισμό Κιόνι. Μπάνιο  (φαγητό. προαιρετικό). Επιστροφή από το λιμάνι του Πισαετού για Κεφαλονιά.

5η μέρα: Λειβαθούς – Λάσση - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουμε τα  γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης . Θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού και ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας στο νότιο τμήμα του νησιού θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  Καταβόθρες . Αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για Αθήνα από το λιμάνι του Πόρου..

 

APOLLON PALACE HOTEL KEFALONIA

Ένα άνετο, φιλόξενο οικογενειακό και πεντακάθαρο ξενοδοχείο 20 δωματίων στα Μεταξάτα το οποίο θα φιλοξενεί αποκλειστικά μόνο του επισκέπτες των δικών μας εκδρομών.  Φιλική εξυπηρέτηση και πισίνα με υδρομασάζ. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλέφωνο, μπαλκόνι, ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ για τα μαλλιά.

 

Αναχωρήσεις : 2/07, 09/07, 23/07, 03/09, 10/09, 17/09.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με πρωινό για 5 μέρες

Δίκλινο

295

3ο άτομο

235

Μονόκλινο

375

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 30/07, 06/08, 13/08, 20/08, 27/08.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με πρωινό για 5 μέρες

Δίκλινο

315

3ο άτομο

245

Μονόκλινο

405

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές από και προς Αθήνα σε πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά • Διαμονή:  4 διανυκτερεύσεις σε κλιματιζόμενα δωμάτια στο Apollon Palace 3* • Πρωινό μπουφέ καθημερινά • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Kεφαλονίτης Αρχηγός – Ξεναγός • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

Δεν Περιλαμβάνονται: • Προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη • Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων,  πάρκων & αρχαιολογικών χώρων • Επιπλέον γεύματα, ποτά φιλοδωρήματα • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό .