Skip to main content

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ! από 315

                                                                με all Inclusive παροχές!!! 

Labranda Sandy Beach 4* sup

Άγιος Γεώργιος - Κέρκυρα

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Το Labranda Sandy Beach 4*είναι ένα πλήρες all inclusive θέρετρο που απλώνεται στην αμμώδη παραλία του Αγίου Γεωργίου στη νοτιοδυτική Κέρκυρα και προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, καθώς επίσης αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Τα άνετα επιπλωμένα δωμάτια του έχουν θέα στον κήπο ή μερική θέα στη θάλασσα. Όλα είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας δωματίου, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, μπαλκόνι ή βεράντα κ.α.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο Terrace. Στο εστιατόριο Elia - Main θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή πιάτα σε μπουφέ. Στο κεντρικό μπαρ, στο μπαρ της πισίνας και στο beach bar σερβίρονται ποτά. Στο à la carte εστιατόριο Il Gusto του καταλύματος μπορείτε να δοκιμάσετε ιταλικές σπεσιαλιτέ. Υπάρχουν γήπεδο τένις, γυμναστήριο και υπαίθριο αμφιθέατρο. Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας περιλαμβάνει δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως αερόμπικ στο νερό, βόλεϊ στην παραλία και ζωγραφική, καθώς και βραδινά σόου.

 

Κανόνι - Αχίλλειο - Παλαιοκαστρίτσα - Κανάτια - Σπιανάδα 

 

Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα

Αναχώρηση 07:20 από Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για Ηγουμενίτσα από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο LABRANDA SANDY BEACH RESORT 4* sup στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων. Ξεκούραση με παροχές all inclusive. Tο βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστήσιμα και μη.

 

Μεγ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα - Επιτάφιος στη Σπιανάδα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα, έναν μικρό παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους και τη Μονή της Ζωοδόχου Πηγής να προβάλλει ψηλά στο βράχο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου του μοναστηριού που φτάνει μέχρι το λιμάνι της Αλύπας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα, παροχές all inclusive και ξεκούραση. Δείπνο νωρίς και  γραφικής παραθαλάσσιας διαδρομής. Ξεκούραση. Δείπνο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη της Κέρκυρας με την κατανυκτική ατμόσφαιρα, τους Επιτάφιους με τις φιλαρμονικές, τη μεγάλη τους συνάντηση στην πλατεία Σπιανάδα… Η εμπειρία είναι μοναδική!

 

Μεγ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) - Αχίλλειο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην πόλη για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος. Η φιλαρμονική συνοδεύει και οι πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Αργότερα θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο (έξοδα ατομικά), το ανάκτορο που έχτισε η Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ, η γνωστή Σίσσι, από τη λατρεία της προς την Κέρκυρα, την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Αντικρίζοντας σήμερα ο επισκέπτης την επιβλητική μορφή του αλλά και τους μεγάλους κλιμακωτούς κήπους με την εκπληκτική θέα, δε μπορεί παρά να παρασυρθεί σε μια άλλη εποχή μεγαλείου. Επιστροφή και ξεκούραση, παροχές all inclusive. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας σε κοντινή εκκλησία. Πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα.

 

Κυριακή Πάσχα: Μοναδική Πασχαλιά - Κανόνι - Βόλτα στην Σπιανάδα

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και χρόνος για να χαρείτε την Λαμπριάτικη μέρα, να απολαύσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα με παροχές all inclusive. Το ψήσιμο των αρνιών συνοδεύεται από ουζομεζέδες. Το Πασχαλινό γεύμα ακολουθεί με οβελία, λαμπριάτικα εδέσματα, τραγούδι, γλέντι, χορό! Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για φωτογραφίες στο Κανόνι με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι, περίπατο στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, για καφεδάκι στο Λιστόν αντικρίζοντας το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου αλλά και το επιβλητικό Παλιό Φρούριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

Δευτέρα: Κέρκυρα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το λιμάνι της Λευκίμμης απ’όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. 

 

Συνοπτικό 4ήμερο πρόγραμμα από Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ώρα αναχώρησης 05:50)

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κέρκυρα - Επιτάφιος σε κοντινή εκκλησία

Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) - Αχίλλειο - Ανάσταση

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Κανόνι - Ποντικονήσι

Δευτέρα: Κέρκυρα - Αθήνα 

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Λευκίμμη Κέρκυρας - Ηγουμενίτσα
  • • Διαμονή στο LABRANDA SANDY BEACH RESORT 4* sup στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.
  • • ALL INCLUSIVE παροχές στο ξενοδοχείο καθημερινά (πρωϊνά, γεύματα, δείπνα) από πλούσια μπουφέ, ποτά, αναψυκτικά, σνακς κ.α.
  • • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (μέρος των All Inclusive παροχών).
  • • Αρχηγός - συνοδός
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α. 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι

LABRANDA SANDY BEACH 4* sup

Για κρατήσεις μέχρι 15/3 **

Για κρατήσεις από 16/3

4 μέρες

14 - 17 Απρ

5 μέρες

13 - 17 Απρ

4 μέρες

14 - 17 Απρ

5 μέρες

13 - 17 Απρ

Δίκλινο

315

419

330

439

3ο άτομο *

225

345

240

365

3ο άτομο ως 11 ετών *

135

165

150

185

4ο άτομο ως 11 ετών *

160

210

180

225

Μονόκλινο

499

610

515

630

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.

** Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Δεν περιλαμβάνοται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση. Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.