Skip to main content

Κέρκυρα, η αρχόντισσα του Πάσχα! Πάσχα 2024 4 ή 5 ημέρες από 379€/ από 140 με δικό σας ΙΧ

Αναχώρηση: 3 - 6 Μαΐου- 4 ημέρες 

2 - 6 Μαΐου - 5 μέρες

Κασσιόπη - Παλαιοκαστρίτσα - Κανάτια - Κανόνι

 

Την Κυριακή του Πάσχα

...από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών.Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφέ με ουζομεζέδες και μουσική. Πασχαλινό Γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας), με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, χορό & διασκέδαση!

 

 

 

ELEA BEACH HOTEL 4* SUPERIOR

Η απόλυτη επιλογή για παραδοσιακό Πάσχα στην Κέρκυρα!

Πλήρως ανακαινισμένο το 2017 σας περιμένει στην υπέροχη Δασσιά, μόνο 12 χλμ βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας. Βρίσκεται πάνω στην παραλία και o εξωτερικός του χώρος, ένας μεγάλος παλιός ελαιώνας, είναι διαμορφωμένος με ολάνθιστους κήπους. Μαγαζιά και εστιατόρια απέχουν μόνο 100μ από το ξενοδοχείο ενώ η πόλη της Κέρκυρας είναι προσβάσιμη και με τακτική αστική συγκοινωνία (Νο 7).

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 220 δωμάτια, όλα πλήρως ανακαινισμένα, με θέα στη θάλασσα ή στον ελαιώνα. Υπάρχουν και οικογενειακά με κουκέτα με πλευρική θέα θάλασσα. Όλα διαθέτουν: Κεντρική θέρμανση και ανεξάρτητη ρύθμιση κλιματισμού, ηχομονωτικά παράθυρα, δωρεάν WiFi, δορυφορική τηλεόραση, μίνι ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, μπαλκόνι ή βεράντα.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Εστιατόριο με διεθνή και τοπική κουζίνα, σαλόνι με τηλεόραση, καφέ - μπαρ, σνακ μπαρ στην πισίνα, πισίνα θαλασσινού νερού & Jacuzzi, πισίνα γλυκού νερού & παιδική, Γυμναστήριο, miniclub, παιδική χαρά, υπηρεσία δωματίου, δυνατότητα φύλαξης παιδιών με χρέωση, κατάστημα με εφημερίδες/δώρα, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, κομμωτήριο, υπηρεσίες μασάζ και περιποίησης (σώματος, προσώπου, νυχιών) κ.α.

 

 

Πασχαλιά στο Elea Beach!

  • Πρόγευμα από πλούσιο μπουφέ καθημερινά
  • Δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο όπου εκτός των άλλων του πλήρους δείπνου, θα περιλαμβάνονται τσουρέκια, κόκκινα αυγά, παραδοσιακή μαγειρίτσα. Θα σερβίρεται από τις 00:00 έως 01:30 π.μ. στη θέση του δείπνου του Μεγ.Σαββάτου.
  • Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο αρνιών (όλα στη σούβλα !!!).
  • Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και φολκλορικό συγκρότημα.
  • Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) με αρνιά σούβλας, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ.
  • Διασκέδαση με ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια του γεύματος.
  • Δείπνο σε μπουφέ την Δευτέρα & την Τρίτη του Πάσχα (για τους διαμένοντες).
  • Καθημερινή λειτουργία των εξωτερικών πισίνων και των χώρων αναψυχής.
  • Δωρεάν χρήση του wi fi σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια
  • Παιδική χαρά (υπαίθρια), πινγκ-πόνγκ και γυμναστήριο.

 

LIVADI NAFSIKA HOTEL 3* Aduts Only

Δασιά - Κέρκυρα

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Προσφάτως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων που βρίσκεται στο θέρετρο της Δασιάς. Χτισμένο σε ένα οικόπεδο 12 στρεμμάτων με θέα το καταπράσινο τοπίο του νησιού, μόλις 12 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας. Η παραλία της Δασιάς, η οποία έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία, βρίσκεται 300 μέτρα από το Λιβάδι Ναυσικά.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 102 ευρύχωρα δωμάτια με θέα στον κήπο και με επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα, διακοσμημένα σε μοντέρνο στιλ. εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, Wi-Fi , τηλεόραση 28 ιντσών, τηλέφωνο, ντουζ ή μπανιέρα, πιστολάκι μαλλιών, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Περιτριγυρίζεται από πανέμορφους κήπους με πλούσια βλάστηση. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και ανέσεις όπως μεγάλο και άνετο σαλόνι, εστιατόριο, πισίνα, δωρεάν χώρο στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

 

 

 

Κανάτια - Κανόνι - Αχίλλειο - Κασσιόπη - Παλαιοκαστρίτσα

 

Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα

Αναχώρηση 07:20 από Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για Ηγουμενίτσα από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο πρόσφατα ανακαινισμένα ELEA BEACH HOTEL 4* ή στο LIVADI NAFSIKA 3* στην Δασσιά. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστήσιμα και μη. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ακολουθία των 12 Ευαγγελίων, ο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής απέχει λιγότερο από 1000 μέτρα από το Elea και το Livadi Nafsika.

 

Μεγ. Παρασκευή: Κούμ Κουάτ - Παλαιοκαστρίτσα - Κασσιόπη - Επιτάφιος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με το όμορφο νησί από το βόρειο τμήμα του. Επίσκεψη σε εργαστήριο KOUM KOUAT και ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα, έναν μικρό παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους και τη Μονή της Ζωοδόχου Πηγής να προβάλλει ψηλά στο βράχο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου του μοναστηριού που φτάνει μέχρι το λιμάνι της Αλύπας και συνεχίζουμε για την Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Επιστρέφουμε μέσω γραφικής παραθαλάσσιας διαδρομής. Ξεκούραση. Δείπνο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη της Κέρκυρας με την κατανυκτική ατμόσφαιρα, τους Επιτάφιους με τις φιλαρμονικές, τη μεγάλη τους συνάντηση στην πλατεία Σπιανάδα… Η εμπειρία είναι μοναδική!

 

Μεγ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) -  Mon Repos

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην πόλη για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος. Η φιλαρμονική συνοδεύει και οι πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Στη συνέχεια, στον ελεύθερο σας χρόνο μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Casa Parlante (έξοδα ατομικά), το οποίο στεγάζεται σε αρχοντικό του 19ου αιώνα και θα μας ταξιδέψει στην αριστοκρατική Κέρκυρα του προηγούμενου αιώνα. Πρόκειται για ένα «ζωντανό» μουσείο με κινούμενες ρομποτικές κούκλες σε ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό σκηνικό που αναπαριστά με ακρίβεια την εποχή. Ακολουθεί το Mon Repos (έξοδα ατομικά), το ανάκτορο που κατοικούσε και η Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ, η Σίσσι, γνωστή για τη λατρεία της προς την Κέρκυρα, την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Διαθέτει μεγάλους διαμορφωμένους κήπους περιτριγυρισμένους από παλιά Ελληνικά μνημεία της αρχαίας Κέρκυρας και εκπληκτική θέα στη θάλασσα προς όλη την ανατολική ακτή. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα.

 

Κυριακή Πάσχα: Μοναδική Πασχαλιά - Κανόνι - Βόλτα στην Σπιανάδα

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και χρόνος για να χαρείτε την Λαμπριάτικη μέρα, να απολαύσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα. Το ψήσιμο των αρνιών συνοδεύεται από ουζομεζέδες. Το Πασχαλινό γεύμα ακολουθεί με οβελία, λαμπριάτικα εδέσματα, τραγούδι, γλέντι, χορό! Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για φωτογραφίες στο Κανόνι με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι, περίπατο στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, για καφεδάκι στο Λιστόν αντικρίζοντας το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου αλλά και το επιβλητικό Παλιό Φρούριο.

 

Δευτέρα: Κέρκυρα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το λιμάνι απ’όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

Συνοπτικό 4ήμερο πρόγραμμα από Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ώρα αναχώρησης 06:05)

  • Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κέρκυρα Επιτάφιος στην Πόλη
  • Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) - Mon Repos - Κανόνι - Ποντικονήσι
  • Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Παλαιοκαστρίτσα
  • Δευτέρα: Κέρκυρα - Αθήνα.

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
  • Διαμονή στο ανακαινισμένο ELEA BEACH HOTEL 4* ή LIVADI NAFSIKA 3*
  • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα αμερικάνικου τύπου και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας)
  • Αρχηγός - συνοδός
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι

ELEA BEACH 4* sup

4 μέρες

3 - 6 Μαΐου

5 μέρες

2 - 6 Μαΐου

Δίκλινο θέα βουνό

425

532

Δίκλινο θέα θάλασσα

448

557

3ο άτομο

365

450

3ο άτομο ως 12 ετών *

250

310

4ο άτομο ως 12 ετών **

305

400

Μονόκλινο θέα βουνό

562

720

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

** Η χρέωση του 2ου παιδιού μεταφέρει την οικογένεια σε δωμάτιο με πλευρική θέα θάλασσα όπου τα 2 παιδιά κοιμούνται σε κουκέτα.

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 7 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

 

 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα μεζέδες και φολκλορικό συγκρότημα πριν από το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα .

LIVADI NAFSIKA 3*

4 μέρες

3 - 6 Μαΐου

5 μέρες

2 - 6 Μαΐου

Δίκλινο

379

485

Μονόκλινο

515

660

 

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με Ημιδιατροφή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι με φολκλορικό συγκρότημα και ζωντανή μουσική πριν και κατά την διάρκεια του γεύματος.

ELEA BEACH HOTEL 4*

2 - 6 Μαΐου

Διαν/ση από 6 Μαΐουκαι μετά

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3 νύχτες

1 νύχτα

Δίκλινο θέα βουνό

189

140

Δίκλινο θέα θάλασσα

202

152

3ο άτομο

70

55

3ο άτομο ως 12 ετών *

30

23

4ο άτομο ως 12 ετών **

50

38

Μονόκλινο θέα βουνό

148

116

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

** Η χρέωση του 2ου παιδιού μεταφέρει την οικογένεια σε δωμάτιο με πλευρική θέα θάλασσα όπου τα 2 παιδιά κοιμούνται σε κουκέτα.

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 7 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

 

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με μεζέδες και φολκλορικό συγκρότημα πριν από το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα .

LIVADI NAFSIKA 3*

2 - 6 Μαΐου

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο

159

Μονόκλινο

130

 

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.