Skip to main content

Τζουμέρκα Άγναντα – Πράμαντα Φεβρουάριος 2020 από 159,00

Αναχωρήσεις: 14/2

 Ώρα αναχώρησης: 07:15 π.μ.

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 27/1 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

 1η μέρα: Αθήνα - Λίμνη Πουρναρίου - Κάτω Αθαμάνιο - Βουργαρέλι – Άρτα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τα Αθαμάνια Όρη. Μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και περνώντας από το χωριό Πέτα, όπου έγινε η ιστορική μάχη με τους Τούρκους, φθάνουμε στις Μελάτες, για να θαυμάσουμε τα φιόρδ της τεχνητής Λίμνης Πουρναρίου. Συνεχίζουμε με το Κάτω Αθαμάνιο και το Παλαιοκάτουνο, με την Κόκκινη Εκκλησία, χτισμένη το 1281. Επόμενος σταθμός μας το Βουργαρέλι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γιώργη. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BYZANTINO HOTEL 4* στην Άρτα. Δείπνο.

2η μέρα: Tζουμέρκα (Άγναντα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας - Πράμαντα - Μελισσουργοί)

Πρωινό και αναχώρηση για τα «σκαρφαλωμένα» στα βουνά χωριά (καιρού επιτρέποντος). Μέσω Πλάκας φθάνουμε στα γραφικά Άγναντα. Θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο Ανεμότρυπας (εάν είναι ανοιχτό) και θα συνεχίσουμε για τα Πράμαντα, το ονομαστό μαστοροχώρι με τη γνήσια Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επίσκεψη στους γειτονικούς Μελισσουργούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Λίμνη Τριχωνίδα - Μονή Αγίου Κοσμά - Θέρμο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Παναιτώλιο, πύλη εισόδου προς τη Λίμνη Τριχωνίδα. Επίσκεψη στην ιερά Μονή Αγίου Κοσμά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Θέρμο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα στα ταβερνάκια. Συνεχίζουμε το γύρο της λίμνης. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

14/2 

3

159 €

115 €

239 €

14/2

3

175 €

130 €

259 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 27/1 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Περιλαμβάνονται:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Byzantino Hotel 4* στην Άρτα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.