Skip to main content

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πρέβεζας Καθαρά Δευτέρα 2023! από 275€

Αναχώρηση 24-27/02/2023...4μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση στις 07:00 από την Αθήνα ώρα για την Άρτα με το παραδοσιακό της γεφύρι και το κάστρο και από εκεί για την νησιωτική Πρέβεζα. Άφιξη και τακτοποίηση στο MARGARONA ROYAL 3* στην Πρέβεζα και το βράδυ δείπνο σε μπουφέ.

2η μέρα: Νικόπολη - Ρωμαϊκό Υδραγωγείο - Αχέροντας - Νεκρομαντείο – Καρναβαλικό Κομιτάτο

Μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στην ρωμαϊκή Νικόπολη με τη μακραίωνη ιστορία, που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό το 31 π.Χ. (έξοδα ατομικά, για είσοδο και ξενάγηση). Κατόπιν στις ξεναγήσεις μας προστίθεται το επιβλητικό Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και συνεχίζουμε για το χωριό Αμμουδιά όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε την περίφημη βαρκάδα (έξοδα ατομικά) στις εκβολές του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα. Ακολουθεί επίσκεψη σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, το Νεκρομαντείο (έξοδα ατομικά). Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του Αχέροντα για να απολαύσουμε το τοπίο. Χρόνος για γεύμα και καφέ (έξοδα ατομικά), επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο μπουφέ. Το βράδυ ελάτε να παρελάσουμε στη μεγάλη, με άρματα γιορτή, του μεγαλύτερου καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο.

3η μέρα: Τζουμέρκα - Άγναντα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας - Πράμαντα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μία φανταστική διαδρομή στα άγριας ομορφιάς Τζουμέρκα. Μέσω Πλάκας κατευθυνόμαστε για το κεφαλοχώρι των Αγνάντων όπου χρόνος για καφέ και βόλτα και στη συνέχεια επίσκεψη στο σπήλαιο της Ανεμότρυπας (έξοδα ατομικά). Ανάπαυλα για γεύμα στα Πράμαντα (έξοδα ατομικά) και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Ναύπακτος – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Ναύπακτο, μια από τις αρχαιότερες και ομορφότερες ελληνικές πόλεις, που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Εδώ θα αντικρύσουμε το πολυθρύλητο λιμάνι που περικλείει την ιστορία της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου και το κάστρο που δεσπόζει πάνω από την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και το σαρακοστιανό μας γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή στην Αθήνα μέσω Ρίου – Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις

Τιμή κατ’ άτομο, 24-27/2, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

275

3ο άτομο

215

3ο άτομο έως 10 ετών

150

Μονόκλινο

362

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο MARGARONA ROYAL 3* • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων