Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΓΡΑΦΙΚΑ !  ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ & ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ από 238

                             ΝΥΔΡΙ - ΠΗΓΕΣ & ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΣΥΒΟΤΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ  //  14  ΕΩΣ   17/4/23

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση  08:15 στάση σε καφέ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία της Αμφιλοχίας, γεύμα   προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ για τον απογευματινό καφέ. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη κωμόπολη της Πάργας. Δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου το βράδυ, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Λευκάδας για να απολαύσουμε το τοπικό έθιμο του σπασίματος «μαστραπάδων» υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να γευματίσουμε προαιρετικά αλλά και να συμμετέχουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) σε ΜΙΝΙ κρουαζιέρα, γύρω από το πασίγνωστο νησάκι του Σκορπιού, της Σπηλιάς του Παπανικολή & του νησιού του Βαλαωρίτη,  καιρού   επιτρέποντος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση   Ανάστασης  ακολουθίας , Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και επίσκεψη στις εκβολές του Αχέροντα, στο χωριό Αμμουδιά. Επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, για το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, σε παραδοσιακή ταβέρνα. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας   στις πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ, στο χωριό ΓΛΥΚΗ. Εδώ μας περιμένει ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, αντικρίζοντας τους άγριους βράχους να αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από την «καρδιά των σουλιώτικων βουνών», που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά ΧΩΡΙΑ του ΣΟΥΛΙΟΥ.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος  για  περιπάτους  στη  γραφική  κωμόπολη, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε  τα ΣΥΒΟΤΑ, με τους μαγευτικούς κολπίσκους. Αμέσως μετά μέσω  ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις,  φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

       Τιμή κατ'άτομο σε δίκλινο: 238

       Τιμή 3ου ατόμου ενήλικα:  220

       1ο παιδί έως 12 ετών:       215

       2ο παιδί έως 12 ετών:       215

       Eπιβάρυνση μονόκλινου: +90

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Εκδρομές - περιηγήσεις με  κλιματιζόμενο πούλμαν.

* Διαμονή, τρείς διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο BACOLI 3* στην  Πάργα.

* Τρία  πρωινά σε μπουφέ.

* Δείπνο  με  νηστίσιμα   τη Μεγάλη Παρασκευή.

* Αναστάσιμο δείπνο  το  Μ.  Σάββατο.

* Εορταστικό παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα  την Κυριακή  του  Πάσχα.

* Αρχηγός - συνοδός.

* Φ.Π.Α.  & Φόρος  διαμονής.