Skip to main content

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 14ημερες Καλοκαιρι 2021 απο 1045,00 με 2κλινη καμπινα

Χανιά, Τάφοι Βενιζέλων, Σούδα, Μαράθι, Καστέλι Κισσάμου, Κρουαζιέρα Μπάλος και Γραμβούσα, Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, Φαράγγι Ίμβρου, Φραγκοκάστελο, Σφακιά, Οινοποιείο Ντουράκης, Τυροκομείο Βρύσες, Μονή Πρέβελης, Πλακιάς, Ρέθυμνο, Μονή Αρκαδίου,  Αγία Γαλήνη, Μάταλα, Ηράκλειο, Κνωσός, Τάφος Καζαντζάκη, Χερσόνησος, Μάλια, Ελούντα, Σπιναλόγκα, Άγιος Νικόλαος, Σητεία, Βάι, Ιεράπετρα, Νήσος Χρυσή

Δώρο οι κρουαζιέρες σε Μπάλο και Γραμβούσα, Σπιναλόγκα, Νήσος Χρυσή !!!

Αναχωρήσεις: 14,28 Ιουνίου, 12,26 Ιουλίου, 2,16,30 Αυγούστου  & 13,27 Σεπτεμβρίου ‘21

 

1η μέρα:ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΛΟΙΟ

Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο της Αθήνα και μεταφορά στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες μας. Αναχώρηση για Χανιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η μέρα: ΧΑΝΙΑ – ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ –ΣΟΥΔΑ –ΜΑΡΑΘΙ

Άφιξη στο λιμάνι των Χανίων και συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στους Τάφους των Βενιζέλων, στα ανατολικά των Χανίων, στην αρχή του Ακρωτηρίου με μια μοναδική θέα. Εδώ βρίσκονται ο τάφος του Έλληνα πολιτικού Ελευθέριου Βενιζέλου και του γιού του Σοφοκλή. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην παλιά πόλη των Χανίων, με το γραφικό λιμάνι, την δημοτική αγορά, τον δημοτικό κήπο και το γνωστό πάρκο Ειρήνης και φιλίας των λαών. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την Σούδα και τις παραλίες στο Μαράθι, όπου θα έχουμε το χρόνο για να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα:ΧΑΝΙΑ – ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ– ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΠΑΛΟΣ & ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ – ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για το Καστέλι Κισσάμου, μια μικρή πόλη με το λιμανάκι του και τον πεζοδρομημένο παραλιακό του δρόμο. Τα παλαιότερα χρόνια, έπαιξε σημαντικό ρόλο σαν πρωτεύουσα της περιοχής και οικονομικό κέντρο της επαρχίας Κισάμου. Γνωστή περιοχή και ιδιαίτερα εύφορη για παραδοσιακή παραγωγή σταφίδας, ελαιόλαδου, σταφυλιών,κρασιού και τσικουδιάς. Επιβίβαση στο καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στον Μπάλο και στην Γραμβούσα. Θα θαυμάσουμε τις σπηλιές, τα καταγάλανα νερά και τις ιδιαίτερες παραλίες της περιοχής. Η παραλία του Μπάλου αποτελεί την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Κρήτης, διάσημη για τα γαλαζοπράσινα νερά, τη λευκή άμμο και την άγρια φυσική ομορφιά της. Επόμενη στάση μία ακόμα παραλία, τα Φαλάσαρνα με την λευκή της άμμο και τα κρυστάλλινα διάφανα νερά της. Μια από τις πιο γνωστές παραλίες του κόσμου, ενταγμένη στο δίκτυο προστασίας Natura 2000. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα:ΧΑΝΙΑ –ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Ελαφονήσι, 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Κρήτης. Πρόκειται για μια στενόμακρη χερσόνησο, η οποία δίνει την αίσθηση ενός ξεχωριστού νησιού. Μία περιοχή μοναδικού φυσικού κάλους, προστατευόμενη περιοχή Natura (απαγορεύεται να πάρετε άμμο μαζί σας και να κόψετε τα φυτά). Η ξεχωριστή λευκή αμμουδιά και οι ιδιαίτερες μικρές νησίδες συνδυάζονται με τα γαλάζια νερά για μια αξέχαστη εμπειρία μπάνιου και στιγμές χαλάρωσης. Η άμμος σε πολλά σημεία παίρνει ροζ χρωματισμούς από τα χιλιάδες σπασμένα κοχύλια. Για πολλά μέτρα η θάλασσα παραμένει ρηχή και φαντάζει ιδανική για βόλτες, παιχνίδια και αξέχαστες στιγμές.Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα:ΧΑΝΙΑ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΙΜΒΡΟΥ ή ΙΜΠΡΟΥ– ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ – ΣΦΑΚΙΑ–ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ –ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΡΥΣΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το σημερινό μας πρόγραμμα. Πρώτη στάση στο Φαράγγι Ίμπρου. Βρίσκεται κοντά στη Χώρα των Σφακίων και είναι το τρίτο δημοφιλέστερο φαράγγι της Κρήτης μετά το φαράγγι της Σαμμαριάς και της Αγίας Ειρήνης. Το μήκος του εκτείνεται στα 8 χιλιόμετρα. Επόμενη στάση το Κάστρο στο Φραγοκάστελο, το διάσημο βενετσιάνικο κάστρο με τους θρυλικούς Δροσουλίτες, που όπως λένε οι ντόπιοι εμφανίζονται γύρω από το κάστρο στα τέλη της άνοιξης. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τα Σφακιά και την όμορφη γνωστή της παραλία με την άγρια φύση και τα γαλάζια νερά της. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το οινοποιείο Δουράκης, για γευσιγνωσία και ενημέρωση των τεχνικών της παραγωγής. Επόμενη μας στάση στις Βρύσες, και το τοπικό Τυροκομείο, όπου θα δοκιμάσουμε το τοπικό γιαούρτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα:ΧΑΝΙΑ – ΜΟΝΗ ΠΡΕΒΕΛΗΣ – ΠΛΑΚΙΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με τελικό προορισμό το Ρέθυμνο, με δύο ενδιάμεσες επισκέψεις. Η πρώτη μας στάση θα αποτελέσει η Μονή Πρέβελης, ένα μοναστήρι με μοναδική θέα στο λιβυκό πέλαγος και με το εξωτικό φοινικόδασος. Η απίστευτη ομορφιά του, η ιστορική του σημασία και το πολιτιστικό ενδιαφέρον είναι τα στοιχεία που το καταστούν μοναδικό σημείο επίσκεψης. Τα σκαλοπάτια μας οδηγούν στην παραλία που θα έχουμε την ευκαιρία για μπάνιο και κανόε στον ποταμό που καταλήγει στην θάλασσα.Επόμενη στάση η πόλη του Πλακιά δίπλα από την πεδιάδα του ποταμού Κοτσυφού. Η πόλη είναι γνωστή για τους χίπις και γνώρισε μεγάλη τουριστική ανάπτυξη την δεκαετία του 1960.Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Ρέθυμνο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

7η μέρα:ΡΕΘΥΜΝΟ – ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για την Μονή Αρκαδίου. Ιστορική και ευρύτερα γνωστή Ιερά Μονή είναι χτισμένη σε υψόμετρο 500 μέτρων σε ένα περιβάλλον γεμάτο ελαιώνες, αμπελώνες, πεύκα, κυπαρίσσια και πρίνους ενώ γύρω από το μοναστήρι υπάρχουν πολλά γραφικά μοναστήρια. Το σημαντικότερο σημείο της μονής είναι ο κεντρικός δίκλιτος ναός, το καθολικό, που είναι αφιερωμένος στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος και στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη. Επιστροφή στο Ρέθυμνο και χρόνος στη διάθεσή σας, για να απολαύσετε το μπάνιο σας ή να περπατήσετε στο γραφική πόλη. Το Ρέθυμνο είναι η τρίτημεγαλύτερη πόλη της Κρήτης με πληθυσμό περίπου 30000 κατοίκους. Κοντά στην παλιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια, βρίσκεται το μεγαλύτερο φρούριο της Κρήτης, το Fortezza. Άλλα σημαντικά αξιοθέατα είναι το μικρό ενετικό λιμάνι με το φάρο, η ενετική Λότζια, ο Δημοτικό Κήπος, το Νεραντζέ Τζαμί, ο Ναός του Αγίου Φραγκίσκου, τα βενετσιάνικα αρχοντικά της οδού Αρκαδίου. Διανυκτέρευση.

 

8η μέρα:ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ – ΜΑΤΑΛΑ –ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το παραθαλάσσιο θέρετρο της Αγίας Γαλήνης, με τις παραλίες, το λιμανάκι και τα γραφικά της στενά.Σήμερα η Αγία Γαλήνη είναι ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο, που παρέχει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες της. Είναι κτισμένη στις πλαγιές του Λαβραστού, δίπλα στις εκβολές του ποταμού Πλατύ. Μερικά χιλιόμετρα βορειοανατολικά του χωριού υψώνονται οι νότιες παρυφές του Ψηλορείτη, με τις άγριες και επιβλητικές πλαγιές του και με πολλά παραδοσιακά χωριά κρεμασμένα πάνω τους. Συνεχίζουμε για τα Μάταλα, ένα παραθαλάσσιο χωριό, 68χλμ νοτιοδυτικά του Ηρακλείου. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης και σίγουρα η πιο διάσημη παραλία του νότιου Ηρακλείου, μήκους 300μ, με ψιλό χαλίκι και πεντακάθαρα βαθιά νερά. Είναι ταυτισμένη με τις λαξευμένες σπηλιές, τους χίπηδες της δεκαετίας του ’70 αλλά και τη θρυλική ταινία « Η θεία μου η Χίπισσα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Βρίσκονται κοντά στη Φαιστό, το δεύτερο σημαντικότερο παλάτι των Μινωϊτών, της οποίας και αποτέλεσαν και λιμάνι. Συνεχίζουμε για το Ηράκλειο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η μέρα:ΗΡΑΚΛΕΙΟ –ΚΝΩΣΟΣ –ΤΑΦΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ – ΜΠΑΝΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και το Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα του κόσμου. Ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού μας προσφέρει τους μύθους του Λαβύρινθου με τον Μινώταυρο και του Δαίδαλου με τον Ίκαρο, όντας η καρδιά του Μινωικού πολιτισμού και η έδρα του Βασιλιά Μίνωα. Το Μινωϊκό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού, σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5ο αι. μ.Χ. Είναι χτισμένο στο λόφο της Κεφάλας, με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα αλλά και στο εσωτερικό της Κρήτης. Σε συνδυασμό με τον αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου, παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες από τις ανασκαφές και στο σύνολο του, ο Μινωικός πολιτισμός. Στο Μουσείο έχουν συγκεντρωθεί αρχαιολογικά ευρήματα από όλη την Κρήτη, καλύπτοντας την ιστορία του νησιού για περισσότερο από 5500 χρόνια. Επόμενη μας στάση ο Τάφος του Καζαντζάκη. Βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο των τειχών του Ηρακλείου, με θέα στην επιβλητική πόλη. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε σε κάποια κοντινή παραλία για να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η μέρα:ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ –ΜΑΛΙΑ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Χερσόνησο, το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης, στα ανατολικά του Ηρακλείου. Στον δρόμο για τον Άγιο Νικόλαο θα επισκεφτούμε και τα Μάλια, με τα παραδοσιακά κτήρια και τις εκκλησίες από την εποχή της Ενετοκρατίας.  Σήμερα αποτελεί δημοφιλές τουριστικό θέρετρο και φημίζεται για τις καθαρές παραλίες με τα καταγάλανα νερά, καθώς και για τα αμέτρητα κλαμπ και εστιατόρια. Στη συνέχεια η Ελούντα μας προσφέρει μια θέα γνήσια και παραδοσιακή αλλά συγχρόνως και μια μοντέρνα πνοή από τον οικισμό της που σήμερα αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο. Ακολουθεί κρουαζιέρα στη Σπιναλόγκα, με το ενετικό φρούριο που περιβάλλει την περιοχή. Στο νησί από το 1905 έως το 1957 ζούσαν απομονωμένοι οι λεπροί της Ελλάδας και ήταν γνωστό ως το νησί των ζωντανών νεκρών. Αν και απομονωμένοι από την τοπική κοινωνία, και κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να αναπτύξουν στο νησί μία ιδιόρρυθμη κοινωνία με τους δικούς της κανόνες και αξίες. Το 1970 η Σπιναλόγκα, ανακηρύσσεται προστατευόμενη αρχαιολογική περιοχή και σήμερα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κρήτης, με χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Έγινε παγκοσμίως γνωστό από το bestseller της Βικτώριας Χίσλοπ «Το Νησί».Συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η μέρα:ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΗΤΕΙΑ – ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΒΑΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Από την πρωτεύουσα Λασιθίου, τον γραφικό Άγιο Νικόλαο θα αναχωρήσουμε για την Σητεία. Χτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός λόφου με το παραδοσιακό λιμάνι της να κλέβει την παράσταση με την θέα στη θάλασσα και τα καραβάκια. Γνωστό σημείο της είναι το Κάστρο «Καζάρμα». Μέσα στην πόλη, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο λιμάνι, να απολαύσετε τον καφέ σας στον παραλιακό δρόμο, να χαθείτε μέσα στην παλιά πόλη με τα παραδοσιακά σπίτια και τις γραφικές αυλές ή να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο Σητείας με έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων, αλλά και εκθετήριο τοπικών προϊόντων, στο οποίο μπορείτε να γνωρίσετε τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή. Ανάμεσα τους είναι το ελαιόλαδο, ο οίνος της Σητείας και η τσικουδιά. Μάλιστα, το ελαιόλαδο της Σητείας θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο, αποσπώντας πολλά παγκόσμια βραβεία κάθε χρόνο.Επόμενη μας στάση το Φοινικόδασος του Βάι. Μια πανέμορφη έκταση από Φοίνικες που ανακαλύφθηκε από Χίπις την δεκαετία του 1980, και έχει ανακηρυχθεί προστατευόμενη περιοχή. Η περιοχή και η παραλία θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες της Ελλάδας, και φέρει την Γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η μέρα:ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – ΝΗΣΟΣ ΧΡΥΣΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για την Ιεράπετρα, περίπου 35 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά, χτισμένη σε εξαιρετική στρατηγική θέση από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι και σήμερα. Μια πόλη ζωντανή και γεμάτη δράση έχει εξελιχθεί σε κεντρικό σημείο τουρισμού. Επιβίβαση σε καραβάκι και η κρουαζιέρα μας για τη νήσο Χρυσή ξεκινά.  Περίπου 9 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας και χαρακτηρισμένο από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Natura2000, η νήσος είναι ένα ξεχωριστό μέρος με χιλιάδες επισκέπτες να το χαρακτηρίζουν ως επίγειο τροπικό παράδεισο. Στο σημείο αποβίβασης έχουμε επιλογές για διάφορες παραλίες. Η παραλία Μπελεγρίνα είναι το πιο γνωστό σημείο για τις βουτιές των επισκεπτών του νησιού. Το μονοπάτι που σας οδηγεί στην παραλία μέσα από το κεδροδάσος, μια τεράστια έκταση που καλύπτει το ένα τέταρτο του νησιού,μεμια διαδρομή ανάμεσα από τα δέντρα 300 ετών στην άμμο φαντάζει ονειρική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

13η μέρα:ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΛΟΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην αιώνια πόλη του Ηρακλείου, ανανεωμένη με νέους πεζόδρομους και πολλές αλλαγές στα παλιά κτίρια. Μεαφετηρία την 25η Αυγούστου απέναντι από το φρούριο Κούλε, συνεχίζοντας θα δούμε τον Άγιο Τίτο με την εκπληκτική του πλατεία, τη Λότζια που είναι το σύγχρονο Δημαρχείο. Η βασιλική του Αγίου Μάρκου που πλέον τελεί καθήκοντα Δημοτικής πινακοθήκης μαζί με την πλατεία με τα λιοντάρια είναι τα βασικά σημεία της βόλτας μας στην πόλη. Ο εμπορικός δρόμος της Οδού Δαιδάλου είναι από τους πρώτους πλακόστρωτους της πόλης και μαζί με την πλατεία Κοραή αποτελούν αναπόσπαστο δίδυμο. Στο άλλο άκρο της Δαιδάλου είναι η πλατεία Ελευθερίας που σας οδηγεί στο βενετικό λιμάνι. Μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

14η μέρα:ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και μεταφορά στο κέντρο της Αθήνας.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο :                                                1045€

Τιμή σε μονόκλινο :                                                  1375€        

Παιδική τιμήσε τρίκλινο (μέχρι 12 ετών):               695 €        

                       

 

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (Civitel Akali Hotel 4* στα Χανιά , Theartemis Palace 4* στο Ρέθυμνο , Castello City Hotel στο Ηράκλειο & Naiades Marina Hotel 3* στον Άγιο Νικόλαο).
  • Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά (ημιδιατροφή εκτός πλοίου).
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χανιά & Ηράκλειο - Πειραιάς, σε 2κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντους.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Επίσκεψη και γευσιγνωσία στο Οινοποιείο Ντουράκης.
  • Επίσκεψη στο Τυροκομείο στις Βρύσες.
  • Δώρο η κρουαζιέρα στο Μπάλο και στη Γραμβούσα.
  • Δώρο η κρουαζιέρα στη Σπιναλόγκα.
  • Δώρο η κρουαζιέρα στη νήσο Χρυσή.
  • Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.

Σημείωση :

  • Διαφοροποίηση στη ροή - σειρά των επισκέψεων του προγράμματος , ενδέχεται να γίνει, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.
  • Έκπτωση 30€/άτομο για διαμονή σε τετράκλινες καμπίνες.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι διαμονής και δημοτικοί φόροι. Στην Ελλάδα ο φόρος διαμονής, βάση σχετικού νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Οι τιμές αλλάζουν ανά τύπο ξενοδοχείου και αφορούν την διαμονή του πελάτη σε δωμάτιο/σουίτα ανά διανυκτέρευση. Πιο συγκεκριμένα:

Τύπος Ξενοδοχείου

Τιμές

Ξενοδοχείο 3*:

1,50€

Ξενοδοχείο 4*:

3,00€

Ξενοδοχείο 5*:

 4,00€