Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 ΧΑΝΙΑ! από 389€

ΡΕΘΥΜΝΟ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

4 ΜΕΡΕΣ

1η μέρα: Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Χανιά - Τάφοι Βενιζέλων

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για τα Χανιά. Άφιξη και επίσκεψη στους Τάφους των Βενιζέλων, στο άλσος του Προφήτη Ηλία. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη των Χανίων, την πιο ποιητική πόλη της Κρήτης! Αργά το μεσημέρι μεταφορά και εγκατάσταση στο PORTO PLATANIAS HOTEL SUITES & SPA 5* Lux στον Πλατανιά Χανίων. Το βράδυ νηστίσιμο δείπνο πριν την παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου, στην Μητρόπολη των Χανίων Αγία Τριάδα.

2η μέρα: Μεγ. Σάββατο: Λίμνη Κουρνά - Μονή Αρκαδίου - Ρέθυμνο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στην μαγευτικής ομορφιάς, παραμυθένια λίμνη Κουρνά. Συνεχίζουμε για την ιστορική Μονή του Αρκαδίου, το σύμβολο της εθνικής υπερηφάνειας του Κρητικού λαού και εκκλησίας. Αργότερα, γνωριμία με το Ρέθυμνο. Περίπατος στην παλιά πόλη με το εξαιρετικά διατηρημένο ιστορικό κέντρο κάτω από τα τείχη της Φορτέτσας (ενετικό κάστρο) με τα γραφικά δρομάκια, τη Λότζα, την κρήνη Ριμόντι, τον Φάρο στο ειδυλλιακό λιμανάκι. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και στη συνέχεια θα γευτούμε το Αναστάσιμο δείπνο στο Ξενοδοχείο μας.

3η μέρα: Κυριακή Πάσχα: Κρητική Πασχαλιά

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου. Πασχαλινές εκπλήξεις με αρνιά και πολλά εδέσματα σε μπουφέδες. Το Κρητικό γλέντι έχει ξεκινήσει και ακολουθεί το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με εξαιρετικές κρητικές γεύσεις και πολύ χορό. Το απογευματάκι σας προτείνουμε μια ρομαντική βόλτα (έξοδα ατομικά) στην πόλη των Χανίων.

4η μέρα: Δευτέρα Μουρνιές - Φαράγγι Θερίσου -Πτήση για Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο χωριό που γεννήθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις Μουρνιές, όπου θα δούμε εξωτερικά το πατρικό του σπίτι. Θα συνεχίσουμε με διέλευση από το πιο εντυπωσιακό, πλήρως επισκέψιμο φαράγγι της Κρήτης, τον Θέρισο όπου με λίγη τύχη μπορεί να συναντήσουμε τα ξακουστά κρι-κρι ( Capra aegagrus criticus ) θαρραλέους κατακόρυφους ορειβάτες ! Στο τέρμα του θα δούμε το μνημείο της Επανάστασης της 7ης Μαρτίου του 1905 για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Απολαύστε τοπικές γεύσεις αλλά και πολύ φωτογραφικό υλικό και αναμνηστικά στις τοπικές ταβέρνες. Αργότερα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλμαν με ηµιδιατροφή / Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα

PORTO PLATANIAS 5*

22-25/4

Δίκλινο με θέα κήπο ή πισίνα

389

Δίκλινο με πλαϊνή θέα θάλασσα

401

Στούντιο με θέα κήπο ή πισίνα

408

Δίκλινο με θέα θάλασσα

416

3o άτομο

344

3ο άτομο έως 14,99 ετών

192

Φόροι αεροδρομίου € 78 κατ' άτομο 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Χανιά-Αθήνα µε Sky Express µε δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά • Μεταφορές - εκδρομές ως ανωτέρω πρόγραμμα µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές PORTO PLATANIAS HOTEL SUITES & SPA 5* Lux στον Πλατανιά Χανίων. • Μπουφέ πρωινό, ημιδιατροφή  Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα  • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου € 78 κατ' άτομο  •  O φόρος διανυκτέρευσης € 4,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση. Ότι δεν αναγράφεται

Πτήσεις µε Sky Express (22-25/4):

Αθήνα – Χανιά: 06:45 - 07:45     GQ250      

Χανιά – Αθήνα: 18:30 - 19:30     GQ255