Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ! από 519€

ΚΝΩΣΣΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΟΡΟΠΕ∆ΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - ΣΗΤΕΙΑ - ΕΛΟΥΝΤΑ - ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ - ΒΑΪ - ΑΡΚΑ∆Ι - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΜΟΥΡΝΙΕΣ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ - ΧΑΝΙΑ

στα υπερπολυτελή AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* Deluxe στην Ελούντα & AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στο Ρέθυµνο

6 μέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22-27 ΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ηράκλειο - Οροπέδιο Λασιθίου - Σπιναλόγκα - Ελούντα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ηράκλειο. Άφιξη και υπέροχη διαδρομή στο όρος Δίκτη. Εικόνες ειδυλλιακές παντού, εύφορη φύση, γραφικά χωριουδάκια, ανεμόμυλοι, μοναστήρια κι εκκλησιές νιώθεις ότι περικυκλώνουν το Οροπέδιο του Λασιθίου. Όλη η Κρητική Γη σε αρμονία. Σύμφωνα με τη μυθολογία, εδώ γεννήθηκε ο Δίας στο Δίκταιον Άντρον. Επίσκεψη στο σπήλαιο και συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο όπου χρόνος για γεύμα. Επόμενος σταθμός μας η Σπιναλόγκα, απέναντι από την Ελούντα, όπου θα μεταβούμε με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) για να περιηγηθούμε στο κάστρο, να δούμε τον παλαιό οικισμό. Συνεχίζουμε για το πολυτελές ξενοδοχείο μας ELOUNDA VILLAGE 5* Deluxe στην Ελούντα. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Αργότερα δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη εδέσματα και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Σητεία - Μονή Τοπλού - Βάι

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την Σητεία, πατρίδα του Βιτσέντζου Κορνάρου και του Ερωτόκριτου, με το Βενετσιάνικο φρούριο Καζάρμα και τα ερείπια του μινωικού πολιτισμού. Προσκύνημα στη σταυροπηγιακή Μονή Τοπλού μια από τις πλουσιότερες και μεγαλύτερες Μονές του νησιού, με το χαρακτηριστικό αναγεννησιακό κωδωνοστάσιο. Συνεχίζουμε για το φοινικόδασος του Βάι, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Κρήτη και μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες τοποθεσίες της με χιλιάδες φοίνικες που καταλήγουν στην πανέμορφη αμμουδιά. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Κρητική Πασχαλιά - Άγ.Νικόλαος

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τη λαμπριάτικη ατμόσφαιρα και τους όμορφους χώρους του πολυτελούς μας ξενοδοχείου. Το ψήσιμο του οβελία έχει αρχίσει ενώ μεζεδάκια και ρακί προσφέρονται δίπλα στην πισίνα. Παραδοσιακό Πασχαλινό τραπέζι με πρωταγωνιστή τον οβελία, χορός, γλέντι! Το απόγευμα θα μεταβούμε για περίπατο στο γραφικό λιμανάκι του Αγ. Νικολάου.

Δευτέρα: Ηράκλειο - Κνωσός - Αρχάνες - Ρέθυμνο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη στο κέντρο του Μινωικού πολιτισμού, τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε για καφέ στο παραδοσιακό χωριό Αρχάνες. Αργότερα θα περιηγηθούμε στην πόλη του Ηρακλείου. Εκτός των άλλων, θα δούμε τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη στον προμαχώνα Μαρτινέγκο, την παραλιακή με το ενετικό κάστρο, την κρήνη του Μοροζίνι κ.α. Συνεχίζουμε προς Ρέθυμνο μέσω του αυτοκινητοδρόμου. Άφιξη στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο. Εγκατάσταση και πλούσιο δείπνο μπουφέ.

Τρίτη: Μονή Αρκαδίου - Ρέθυμνο & Φορτέτσα - Aquila Rithymna

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με προσκύνημα στην ιστορική Μονή Αρκαδίου. Θα θυμηθούμε την ιστορία της και θα θαυμάσουμε την ιστορική Τράπεζα, τα Κελαρικά, την Πυριτιδαποθήκη, το Μουσείο καθώς και την Πινακοθήκη της Μονής. Συνεχίζουμε για περιήγηση στην πανέμορφη παλιά πόλη του Ρεθύμνου, μία από τις πιο καλοδιατηρημένες ενετικές συνοικίες της Κρήτης. Στενά σοκάκια, περίτεχνες κρήνες, μιναρέδες και κτίρια του 16ου αιώνα, εξαίρετα δείγματα βενετσιάνικης και οθωμανικής αρχιτεκτονικής. Καταλήγουμε στο υπέροχο ενετικό λιμάνι με τη Φορτέτσα του 1573. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα για να χαρείτε τον επίγειο παράδεισο του υπερπολυτελούς μας συγκροτήματος AQUILA RITHYMNA BEACH 5*. Το βράδυ πλούσιο δείπνο μπουφέ.

Τετάρτη: Λίμνη Κουρνά - Μουρνιές - Χανιά - Τάφοι Βενιζέλων - πτήση για Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την μαγευτικής ομορφιάς λίμνη Κουρνά, τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Κρήτης στις δυτικές πλαγιές των Λευκών Ορέων. Συνεχίζουμε για το χωριό Μουρνιές όπου θα δούμε (εξωτερικά) το σπίτι που γεννήθηκε ο Ελ.Βενιζέλος. Αργότερα θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη των Χανίων, με περίπατο από τη Δημοτική αγορά του 1913 (ανάλογη της Μασσαλίας) μέχρι την εκκλησία της Τριμάρτυρης και το βενετσιάνικο λιμάνι με τα πολλά αρχοντικά και τα γραφικά καφέ. Παραδοσιακά σπίτια, εκκλησιές, δαιδαλώδη καλντερίμια, κάστρα, τείχη, μουσεία, νεοκλασσικά και βενετσιάνικα αρχοντικά. Τα Χανιά έχουν πάντα κάτι για τον καθένα! Χρόνος για γεύμα και ακολουθεί ανάβαση μέσω της αρχοντικής συνοικίας Χαλέπα στο μαγευτικό άλσος του Προφήτη Ηλία με την πανοραμική θέα, τους περίφημους Τάφους των Βενιζέλων και το άγαλμα της Ελευθερίας. Καταλήγουμε στο αεροδρόμιο των Χανίων απ’όπου πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

  • • Αεροπορικά εισιτήρια με SKY EXPRESS οικονομικής θέσης (με βαλίτσα ως 20 κιλά & χειραποσκευή ως 8 κιλά) • Τρείς διανυκτερεύσεις στο πολυτελές AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* Lux στην Ελούντα • Δύο διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά στα ξενοδοχεία (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο Παραδοσιακό δείπνο και το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Εκδρομές, περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα • Διπλωματούχος ξεναγός για την ξενάγηση στην Κνωσό • Τσουρέκια & κόκκινα αυγά στο δωμάτιο σας το Μ.Σάββατο • Κοκτέιλ καλωσορίσματος • Αρχηγός - Συνοδός • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Πτήσεις με SKY EXPRESS:

22 Απριλίου Αθήνα - Ηράκλειο 07:30 – 08:30

27 Απριλίου Χανιά - Αθήνα 18:30 – 19:30

 

Τιμή κατ’ άτομο αεροπορικώς με Sky Express με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

AQUILA HOTELS 5* Deluxe

6 μέρες

22 - 27 Απριλίου

Δίκλινο θέα κήπος

519

Δίκλινο θέα θάλασσα

549

3ο άτομο

425

Μονόκλινο θέα κήπος

684

Φόροι αεροδρομίου : € 78 το άτομο